• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
865
امتیاز
11,174
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96

[email protected]

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
801
امتیاز
17,796
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
اینستاگرام
چه جوری اندیسو کنارش چاپ کنم؟مشکلی که داره اندیسارو درست نشون نمیده چراباسایت یکی نیست؟:-?
http://s16.picofile.com/file/8411496968/shakhes.pnghttp://s16.picofile.com/file/8411497026/s.png
دوتا چیز چشم منو گرفته ،
۱:متود .index از صفر شروع می‌کنه ، ولی خروجی تو باید از یک شروع بشه ، پس همه ایندکس هارو قبل پرینت کردن باید به اضافه یک بکنی
۲:تو خط هفتم کل پاراگراف رو تبدیل ب یه لیست از جمله ها میکنی ، بعد تو تک تک اون جملات دنبال کلمه شاخص میگردی، تو جمله اول همه چی خوب کار می‌کنه ، ولی وقتی ب جمله دوم میرسیم ،خروجی متود .index دوباره از صفر شروع می‌کنه به شمردن و این باعث میشه خروجیت تو جمله های دوم ب بعد اشتباه بشه
یه راهش اینه هربار ک کلمه شاخص رو پیدا کردی +۱ + تعداد کلمات جملات قبلی کنی
ولی نظر من اینه کلا از ایندکس استفاده نکنی ، تو آخرین for یه متغیر count بزار و هربار یکی بهش اضافه کنم ، اونوقت ایندکس هرکدوم از کلماتت برابر با متغیر count میشه
 

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
865
امتیاز
11,174
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
بعد از دستور پرینت count+=1 بزارم؟ اندیساش همچنان مثل همه
دوتا چیز چشم منو گرفته ،
۱:متود .index از صفر شروع می‌کنه ، ولی خروجی تو باید از یک شروع بشه ، پس همه ایندکس هارو قبل پرینت کردن باید به اضافه یک بکنی
۲:تو خط هفتم کل پاراگراف رو تبدیل ب یه لیست از جمله ها میکنی ، بعد تو تک تک اون جملات دنبال کلمه شاخص میگردی، تو جمله اول همه چی خوب کار می‌کنه ، ولی وقتی ب جمله دوم میرسیم ،خروجی متود .index دوباره از صفر شروع می‌کنه به شمردن و این باعث میشه خروجیت تو جمله های دوم ب بعد اشتباه بشه
یه راهش اینه هربار ک کلمه شاخص رو پیدا کردی +۱ + تعداد کلمات جملات قبلی کنی
ولی نظر من اینه کلا از ایندکس استفاده نکنی ، تو آخرین for یه متغیر count بزار و هربار یکی بهش اضافه کنم ، اونوقت ایندکس هرکدوم از کلماتت برابر با متغیر count میشه
 

[email protected]

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
801
امتیاز
17,796
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
اینستاگرام

[email protected]

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
801
امتیاز
17,796
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
اینستاگرام
فقط یه چیزی:-" شرط اینکه اگر هیچی نبود None چاپ شه باید کجا بزارم؟
میشه قبل از for تو خط ۱۲ یه متغیر بولیین با مقدار اولیه فالس تعریف کنی بعد تو if خط ۱۵ مقدار اون متغیر رو true کنی
اونوقت اگه هیچی نبود اون متغیر برابر فالس میمونه و اگه بود ، true میشه
آخر سر یه if بزار ک اگه اون متغیر فالس بود -> پرینت کن none
 

sara.slm

کاربر جدید
ارسال‌ها
1
امتیاز
4
نام مرکز سمپاد
فرزانگان (1)
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2003
سلام
برای مرحله نیمه نهایی برنامه نویسی پایا یک برنامه نویس c++ ( خیلی هم وارد نباشه مشکلی نیست سوالات سخت نیستن ) میخوایم . لطفا راهنماییم کنید
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

پیشنهاد می کنم برو اول pascal یاد بگیر چون خیلی سادس بعد c و بعد هم بهترین زبان برنامه نویسی C#!
این همه کتاب تو خیابون ریخته یکیشو بخر
پایتون که راحت تره
ولی با پایتون کار کنی تنبل میشی مثل من
چون خیلی اسونه و دیگه برای زبان های مثل c# php js تنبل بازی در میاری اول برو با c# کار کن هم خیلی کاربردیه هم اسون تر از c و c++ هست
_____
من خودم از کتاب هیچی یاد نگرفتم برو یوتیوب چنل freecodecamp یا برو سایت toplearn اول c# شرو کن بعد که راه افتادی برو زبان های دیگه اگه برای طراحی وب می خوای به این ترتیب پیش برو
1-c#
2-html
3-css
4-js
5-asp یا php
asp در واقع همون کد نویسی c# برای وب هست یکم تحقیق کن می فهمی ولی php کلا یه زبان جداست
 

Kinky

/Broken Lushato/
ارسال‌ها
556
امتیاز
4,694
نام مرکز سمپاد
frz
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
یه سیستم مقایسه ای سال تولد و سن میخوام کارکنم...بعد کد محاسبه سن رو دارم ، فقط میخوام بعدش مقایسه کنه...چیکارش کنم؟ .-. پایتون هم هست...
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
یه سیستم مقایسه ای سال تولد و سن میخوام کارکنم...بعد کد محاسبه سن رو دارم ، فقط میخوام بعدش مقایسه کنه...چیکارش کنم؟ .-. پایتون هم هست...
اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمش
 

Kinky

/Broken Lushato/
ارسال‌ها
556
امتیاز
4,694
نام مرکز سمپاد
frz
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمش
ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
 

hesam.kh

در من انگار کسی در پی انکار من است!
ارسال‌ها
87
امتیاز
1,971
نام مرکز سمپاد
علامه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
Ce
ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
سلام عرض شد این کد و الان نوشتم یه نگاه بنداز حتما کمکت میکنه !
لینک دانلود((:
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
  • لایک
امتیازات: Kinky
بالا