معلم کامپیوتر ما فوق لیسانس هوش مصنوعی شریف میگه وقتی مجبور شیم سی کد بزنیم با dev حالا اینجا جای بحث نیستبه نقل از صُبهان :دانشجو با g++ و gvim میزنه :)
من خودم با gvim و g++ میزنم :)
حرفه ای تره
خی بعنی به جای clrscr () و getch() از چی باید استفاده کنم؟به نقل از Dant3 :این سوالتو ، تو سایت Cplusplus هم پرسیدن !! ببین نتایج چی شده : اینجا
به جای clrscr میتونی تو ویندوز از ("system("cls استفاده کنی و تو لینوکس هم از ("system("clear. یادت نره cstdlib هم include کن.به نقل از ! Amir ! :خی بعنی به جای clrscr () و getch() از چی باید استفاده کنم؟
conio.h جز کتابخانههای استاندارد ++C نیست، این ۲ تابع هم توی همین فایل اند. به جای اون میتونید از تابع system کتابخانه cstdlib و تابع getchar از کتابخانه stdio.h استفاده کنید.به نقل از ! Amir ! :خی بعنی به جای clrscr () و getch() از چی باید استفاده کنم؟
system("clear"); //Needs cstdlib headder file so do #include<cstdlib>
getchar(); // Needs stdio.h so do #include<stdio.h>
using namespace std;
#include <iostream>
#include <math.h>
using namespace std;
int main()
{
int n = 0;
int a = 0; //طول رشته
cout << "Enter a:";
cin >> a;
for (n = 0 ; n <= a ; n++)
{
if ( n == 0)
{
cout << "1" << endl;
}
if (n > 0)
{
cout << "1/" << pow ( 2 , n) << endl;
}
}
return 0;
}
#include<iostream>
#include<math.h>
#include<conio.h>
using namespace std;
int main()
{
int n;
cin>>n;
cout<<"1"<<endl;
for (int i=1;i<n+1;i++)
cout<<"1/"<<pow(2,i)<<endl;
getch();
return 0;
}
c++به نقل از goldstar :سلام بچه ها من فقط Q basicوvbكاركردم به نظر شما الان چي كار كنم بهتره؟
به نقل از شهریار :سلام
کسی میدونه چجوری میشه فایل bmp رو خوند توی c؟؟؟
کامپایلر هم gcc هست
#include <fstream>
char buffer[100];
ifstream myFile ("myImage.bmp", ios::in | ios::binary);
myFile.read (buffer, 100);
myFile.close();
هرکی بهت گفته C# یاد بگیر بدون فقط اسمشو شنیده گفته # کلاس دارهبه نقل از ایلیا :سلام من میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم علاقه هم دارم الان تا حدودی زبان داغون Q BASIC رو بلدم ولی خوب کیو بیسیک خیلی سادس حالا شما پیشنهاد میدید از کدوم زبان شروع کنم یه بزرگواری گفت با سی شارپ شروع کن ولی فک کنم خیلی سخته سی شارپ نه ؟