• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه‌نویسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

به نقل از ایلیا :
ممنون آقا صبحان
فقط یه چیزی این c++ خیلی سخت نیس عیا وا3 من که زیاد از برنامه نویسی سر در میارم ;D
نه !
اگه میخوای خیلی از صفر شروع کنی پاسکال بهتره ! :)

به نقل از علیرضا :
پیشنهاد می کنم برو اول pascal یاد بگیر چون خیلی سادس بعد c و بعد هم بهترین زبان برنامه نویسی C#!
این همه کتاب تو خیابون ریخته یکیشو بخر
با این که نمیخواهم نظر شما را رد کنم، بهتر است با JAVA هم کارکردن ر یا بگیرند زیرا تا چند سال دیگر احتمالا بیشتر برنامه ها به سمت JAVA خواهد رفت.

پاسکال زیادی قدیمیه. به نظر من با ویژوال بیسیک شروع کن. خیلی ساده است. معمولا برا کسایی که میخوان شروع کنن ویژوال بیسیکو پیشنهاد میکنن. بعد هم برو سر C++ و C#. البته #C یه بدیه بزرگ داره اونم اینه که انحصاریه. ولی چون خیلی راحت و هلوووه بد نیست. اونایی که میگن #C کلاس داره به قول دوستمون اسمشو شنیدم. بزرگترین پروژه های دنیا داره با C یا ++C پیش میره .مثلا هسته ی لینوکس یا دسکتاپ های لینوکسی مانند گنوم. در کل جاوا هم وقتی ++C کار کردی یاد بگیر. خوبیش اینه قابلیت حملش خیلی بالاست و قویه مخصوصا تو شبکه. فک نکن اینا برات سخته یه زبون برنامه نویسی که یاد بگیری بعدش هر زبونی رو که بخوای میتونی ظرف چند روز یاد بگیری. <:-P

به نقل از H@MED :
پاسکال زیادی قدیمیه. به نظر من با ویژوال بیسیک شروع کن. خیلی ساده است. معمولا برا کسایی که میخوان شروع کنن ویژوال بیسیکو پیشنهاد میکنن. بعد هم برو سر C++ و C#. البته #C یه بدیه بزرگ داره اونم اینه که انحصاریه. ولی چون خیلی راحت و هلوووه بد نیست. اونایی که میگن #C کلاس داره به قول دوستمون اسمشو شنیدم. بزرگترین پروژه های دنیا داره با C یا ++C پیش میره .مثلا هسته ی لینوکس یا دسکتاپ های لینوکسی مانند گنوم. در کل جاوا هم وقتی ++C کار کردی یاد بگیر. خوبیش اینه قابلیت حملش خیلی بالاست و قویه مخصوصا تو شبکه. فک نکن اینا برات سخته یه زبون برنامه نویسی که یاد بگیری بعدش هر زبونی رو که بخوای میتونی ظرف چند روز یاد بگیری. <:-P
کم چرت بگو
باشه ؟

به نقل از خواجه گشادالدین تهرانی :
کم چرت بگو
باشه ؟
اینجا داریم بحث میکنیم. نمی خوایم به هم توهین کنیم
من فک میکنم شما داری چرت میگی

سلام کسی میدونه چجوری میشه مقدار توی float رو توی char ریخت؟
توجه کنید مقدار توی float بین ۰ تا ۲۵۵ هست میخوام خروجیش توی یه متغیر char ریخته بشه
من تبدیل برای رشته نمیخوام
اصلا فرض کنید میخوام float رو بریزم توی int (مسلما جزء صحیحش رو میخوام نگه دارم)
حالا جای این int میخوام char باشه و به char قراره مقدار عددی داده بشه نه اسکی
با تشکر

به نقل از شهریار :
توجه کنید مقدار توی float بین ۰ تا ۲۵۵ هست میخوام خروجیش توی یه متغیر char ریخته بشه
اصلا فرض کنید میخوام float رو بریزم توی int (مسلما جزء صحیحش رو میخوام نگه دارم)
با تشکر
واضح تر بگو
در واضح تبدیل float به string رو میخوای ؟

به نقل از (>.◠) :
واضح تر بگو
در واضح تبدیل float به string رو میخوای ؟
نه ابدا
این همه توضیح واسه رد کردن این قضیه بود
شما فرض کن مثلا یه عدد 131.56 که تو یه متغیر از جنس float هست میخوام اون 131 اش بره تو یه متغیر از جنس char یعنی وقتی بیت های اون متغیر از جنس char که 8 تاست رو میخونیم این باشه:
10000011
که معادل باینری 131 هست

اصلا نمیخوام تو char کارکتر ذخیره بکنم میخوام باهاش مثل یه متغیر عددی رفتار کنم که از 0 تا 255 مقدار میگیره
دیگه نمیدونم از این واضح تر هم میشه گفت یا نه؟

با cast کردن مشکل حل نمیشه؟ امتحان کردی؟

به نقل از شهریار :
با تشکر
کد:
#include <iostream>
#include <stdio.h>
using namespace std;
int main()
{
   float fVal = 65;
   char cVal[32];
   sprintf(cVal,"%f",fVal);
   cout << cVal;