برای جدا کردن رنگ تک تک پیکسل ها از دو حلقه For تو در تو استفاده کن:به نقل از fani :دوستان من یه برنامه با ویژوال بیسیک میخوام که یه تصویر رو بگیره دونه دونه پیکسل هاشه از هم جدا کنه و rgb شون رو توی یه فایل تکست بریزه. من اون قسمت جدا کردن پیکسل ها و rgb گرفتن رو یادم رفته (سینتکس دستور هاش ) اگه میشه کمکم کنید![]()
For i = 0 To Picture1.ScaleHeight
For j = 0 To Picture1.ScaleWidth
Color=Picture1.Point(i,j)
Next
Next
داینامیک بزن با یه آرایه دو بعدی، این شکلی که خونه (i,j) تعداد پرانتز گزاری های با i پرانتز باز و j پرانتز بسته رو نشون می ده به طوری که هیچ وقت تعداد پرانتز ها بسته از تعداد پرانتز های باز بیشتر نشه . ( از سمت چپ به سمت راست ) در نهایت جواب برابر مقدار خونه ( n,n ) هست.به نقل از KIMI H.r :سلام
تعداد پرانتز گذاری های خوب به طول 600 را به پیمانه 9^10 +7 را حساب کنید !
چجوری میشه برنامشو نوشت؟
(پرانتز گذاری خوب به طول n یعنی شامل n پرانتز باز و n پرانتز بسته که معنی دار باشد.یعنی هیچوقت پرانتز های بسته بیشتر از باز نشود)
من بهتون زبان برنامه نویسی پاسکال رو پیشنهاد می کنم. دستورات خیلی ساده ای داره و زبانی هستش که تو مدرسه راهنمایی ما درس میدن. منبع یاد گیری کتاب "برنامه نویسی به زبان پاسکال" تالیف "عین الله جعفر نژاد قمی" هستش که بین کتاب های ایرانی بهترینه. از تو اینترنت هم میتونید یاد بگیرید. برای شروع خوب هستش تا اینکه دستتون راه بیفته. بعدش میتونید برید زبان c و c++ رو یاد بگیرید که باهاش برنامه های بهتری می شه نوشت اما در حد شی گرا که تو سطح ما نیست. دانشگاهیه.به نقل از ســایــنـا :بچه ها یک زبان خوب بهم معرفی کنید برای شروع برنامه نویسی بازی
یه برنامه ای که برای اوله کاری هایی مثل من مناسب باشه ویک منبع خیلی خوب ترجیعا کتاب یا سایت معرفی کنید
چون خیلی برنامه نویسی رو دوس دارم یه چیزی باشه زود به نتیجه برسم تایکم انرژی بگیرم.
![]()
به نقل از vox :سلام بچها................من تو این مشکل موندم که بعد از این که برنامه نوشته میشه چطوری باید اونو به عنوان یه برنامه مجزا خارجش کنی؟یعنی تو محیط برنامه نویسی اجرا نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی ممنون میشم اگه میشه بهمPM بده اسمم VOX
میتونی از سایت www.cplusplus.com استفاده کنیبه نقل از Fatemeh MohammadKhani :سلام
من میخواستم بدونم روشی هست که بتونیم به کد های داخل توابعی که تو کتابخونه ها وجود داره دست پیدا کنیم؟
مثلا من امروز میخواستم بدونم دقیقا تابع rand از کتابخونه ی stdlib چه جوری نوشته شده؟
و بعد اینکه برای اینکه لیست توابعی که تو یه کتابخونه وجود داره و نحوه ی به کار گیری و کاربردشون رو کامل بدونیم باید از چه رفرنسی استفاده کنیم؟
مرسیبه نقل از صُبهان :میتونی از سایت www.cplusplus.com استفاده کنی
هر تابعی برای هر کتابخونه ای بخوای رو توش نوشته ! (با سورس کد خود تابع)
یادمه یه زمانی Turbo C داشت یه همچین چیزیبه نقل از Fatemeh MohammadKhani :مرسی
روشی وجود نداره بدون نیاز به اینترنت؟ مثلا تو خود کامپایلر؟ تو هلپ و اینا که نیست
به جان خودم این رند فقط یه مثال بودبه نقل از صُبهان :یادمه یه زمانی Turbo C داشت یه همچین چیزی، البته دقیقا همینی که میگی نبود ولی بود
http://www.cplusplus.com/reference/cstdlib/rand/
اینجا توضیح داده دربارش مثلن
Turbo C++ خیلی قدیمیه Codeblock دانلود کن بهترهبه نقل از Daneshvar :سلام. داخل کامپایلر توربو ++C به دستور using namespace std ارور میگیره.(syntax error) کسی میدونه چرا؟ مشکل کامپایلره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Dev اینقد باگ داره که نگوبه نقل از sajadrahimi :Dev هم خیلی خوبه
دانشجو با g++ و gvim میزنه :)به نقل از sajadrahimi :آقا! دانشجوش تو dev کد میزنه!
من کلی توش کد زدم مشکلی نداشت
ولی محیطش خشکه یخورده
کدبلاکس جذابتره!