• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از ن.رها :
اره اونم فوق العادس
این گروه رو همmick یا همون نوازنده ی گیتارشون جمع کرد؛
اصلا کلا فوق العادن
اسلیپ نات هم واسه شروع خوبه.. البته حالا من بهت میگم اینا اونقدرا هم شاخ نیستن, الان ممکنه موضع گیری کنی در مقابل حرف من, اما یه سال دیگه میفهمی چی میگم..
چیزی که خیلی واضحه اینه که همه با یه گروه های معروفی مثل اسلیپ نات یا لینکین پارک وارد دنیای متال میشن.. من خودم با لینکین شروع کردم بعد شدیدا روش تعصب داشتم اون موقع اما الان که فکر میکنم میبینم به غیر از صدای چستر که فوق العاده اس هیچ چیز به درد بخوری نداره این گروه.. تو هم بعدا این حس در مورد اسلیپ نات بهت دست میده.. :-?
جدیدا به نظرم جویی بهترین درامره دنیاس!!نظر شخصیمه ها! ;)
Mike mangini بهترین درامر دنیاس الان .. کلی رکورد گینس به نامش ثبت شده..

Synnove - The Whore And The Bride (Unblack Metal)i
خوب که چی؟؟ :-/
الان چیکار کنیم؟؟ :-w الان میخواستی بگی این آهنگه خوبه مثلن؟؟

به نقل از hamid-GM :
اسلیپ نات هم واسه شروع خوبه.. البته حالا من بهت میگم اینا اونقدرا هم شاخ نیستن, الان ممکنه موضع گیری کنی در مقابل حرف من, اما یه سال دیگه میفهمی چی میگم..
چیزی که خیلی واضحه اینه که همه با یه گروه های معروفی مثل اسلیپ نات یا لینکین پارک وارد دنیای متال میشن.. من خودم با لینکین شروع کردم بعد شدیدا روش تعصب داشتم اون موقع اما الان که فکر میکنم میبینم به غیر از صدای چستر که فوق العاده اس هیچ چیز به درد بخوری نداره این گروه.. تو هم بعدا این حس در مورد اسلیپ نات بهت دست میده
نه لطف داری شما
منم اصلا اهل تعصب و این حرفا نیستم وقتی منطق هست تعصب دیگه کیه؟
اما من اول گروه هایه دیگه رو شناختم بعد اسلیپنات!که باهاش بیشتر حال کردم؛حالا چرا شما میگید که پشیمون میشم؟

به نقل از ن.رها :
نه لطف داری شما
منم اصلا اهل تعصب و این حرفا نیستم وقتی منطق هست تعصب دیگه کیه؟
اما من اول گروه هایه دیگه رو شناختم بعد اسلیپنات!که باهاش بیشتر حال کردم؛حالا چرا شما میگید که پشیمون میشم؟
چند وقت دیگه که موزیک های دیگه ای شنیدی متوجه میشی.. اسلیپنات هم مث لینکین نقطه قوتش لیریکاش هست.. من خودم اوایل خیلی به لیریک توجه میکردم که باعث شد عاشق لینکین بشم.. اما بعدش بیشتر رفتم تو کف آهنگسازی و اینا به همین خاطر دیگه از لینکین با اون آهنگای مزخرفش زده شدم.. رفتم سمت گروه هایی که بیشتر تو کار آهنگسازی باشن تا لیریک.. مث dream theater و symphonyX ..
خود شما هم اگه چند بار موزیک درست و حسابی progressive گوش بدی از اسلیپ زده میشی شدید..

به نقل از hamid-GM :
چند وقت دیگه که موزیک های دیگه ای شنیدی متوجه میشی.. اسلیپنات هم مث لینکین نقطه قوتش لیریکاش هست.. من خودم اوایل خیلی به لیریک توجه میکردم که باعث شد عاشق لینکین بشم.. اما بعدش بیشتر رفتم تو کف آهنگسازی و اینا به همین خاطر دیگه از لینکین با اون آهنگای مزخرفش زده شدم.. رفتم سمت گروه هایی که بیشتر تو کار آهنگسازی باشن تا لیریک.. مث dream theater و symphonyX ..
خود شما هم اگه چند بار موزیک درست و حسابی progressive گوش بدی از اسلیپ زده میشی شدید..
اینم سلیقه ایه...
من لینکین رو بخاطر خواننده هاش دوس دارم فقط همین...
نه آهنگسازی نه لیریکس...

به نقل از hamid-GM :
ولی من هنوز دوسش دارم
خوب میشه باهاش هد زد ;)
صدای Corey که دیگه به کنار
از یه چیز پراگرسیو یا بعضی از بند های ملودیک دث بدم میاد
صدای کیبورد بدجوری رو اعصابه ~X(

من بهتون توصیه میکنم کلیپای جوداس پریست رو ببینید !
خیلی باحاله !
3 تا گیتار به طور موازی قرار میگیرن ، سه تا کله ی پشمالو هماهنگ هد میزنن !
یعنی تنها چیزی که میفهمی اینا فرق دارن با هم و توی آینه نیست اینه که گیتاراشون فرق داره !

death/doom Metal: شامل صدای death growl و double kick(سبک death metal) و تمپوهای پایین doom metal و در 1990 در اوج معروفیت بود ولی بعد ها شاخه های gothic metal و funeral doom metal از اون سرچشمه گرفتند. گروه های کمی داره و یکی از جدید ترین آلبوم های دث دووم که واقعا محشره: Evadne - The Shortest Way (2011)i

به نقل از hamid-GM :
خوب که چی؟؟ :-/
الان چیکار کنیم؟؟ :-w الان میخواستی بگی این آهنگه خوبه مثلن؟؟

توی این آلبوم (نه آهنگ) که شامل backing vocal توسط یه female vocalist ه جو های خوبی داره! آهنگ سازیش هم خوبه. (برای معرفی بود :-w)

چی شده بچه ها ؟! پیج خوابیده !
یه بحثی دعوایی بکنین !
یه نقدی حرفی چیزی ؟!

این پسره Christopher Amott چرا هی بازی درمیاره ؟ :-w
دوباره از آرچ انمی کشیده بیرون :))
اونا هم به جاش Nick Cordle رو آوردن ( گیتارست Arsis بوده مث اینکه )

Back
بالا