• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از کیارش :
Programmers of decline و Transcendence رو پیشنهاد می‌کنم. ;D
البته یه حسّی به من می‌گه بین فن‌های Gorod فقط منم که از Transcendence خوشم میاد. :)) ولی به امتحانش می‌ارزه. :د
دیسکوشون رو گرفتم ولی Transcendence رو پیدا نکردم ! تو چه آلبومیه ؟

Programmers of decline واقعاً قشنگ بود . کلاً اون آلبوم خیلی خوبه !

به نقل از Xibir :
دیسکوشون رو گرفتم ولی Transcendence رو پیدا نکردم ! تو چه آلبومیه ؟
تو یه EP به همین اسم!

گفتم که اکثر مردم اگه بخان متال گوش بدن بخاطر شهرت متالیکا انتخابش میکنن...اما من به شخصه نظرم اینه که متالیکا کامل ساپورت نمیکنه که ادم بخواد فقط اینو گوش بده...من به شخصه این حرفتو که میگی متالبازا دارن میرن دنبال گروه های دیگه و کم شهرت رو قبول ندارم...بر فرض motorheadخودش الگوی متالیکاس بعد شهرتش به اندازه اون نیس و کمتر ازش حرف میزنن اما دلیل فراموشیش نیست...یا مثلا panteraکه خوانندش جز بهترین وکالاس(phill anselmo) و صاحب سبک گرو هم هست ازش کمتر حرف میزنن اما به اندازه متالیکا اسطورست...وقتی تو همچین تاپیکایی از متالیکا کمتر بحث میشه به دلیل اینه که باید گروهایه جدید(new generation of metal)که شاید با وجود شباهت سبک اهنگاشون با نسل قبلی زمین تا اسمون فرق میکنه معرفی و مطرح شن...به قول معروف کسی که ازین گروها حرف میزنه اهنگایه متالیکا رو جویده :))

بچه ها میشه یه توضیحی درباره گروه لردی بدین؟(مخصوصا مفهوم لیریک ها واعتقادشون) و این که متالیکا.....من خودم کاری ندارم که مشهور هست یا نه من میگم تمامی عناصر ترش رو در اهنگاشون ب طور ههوشمندانه دارن و از هر نظری هم تو موسیقیشون و لیریک بی نظیرشون و ووکال هم که اصن تعریف نداره این چیزاس که ادمو جذب متالیکا میکنه حالا نمیشه گفت چون عوام هم دوسش دارن خوب نیس !!!من خودم هر سبکیو گوش میدم و میگم کار هر خواننده ای یه نکته مثبت داره داره که ادم باید ببینه با اون حال میکنه یا نه و سبک مورد علاقه خودم هم ترش و ملودیک دثه ولی دلیل نمیشه چون عشقه متالیکام گروه و سبک های دیگر و گوش ندم و متال باز نباشم که>>>> :-L و این که هر کس نظر خودشو داره مخصوصا تو موسیقی مه اصن بحث این که این خوبه و اون بده جواب نمیده و حسیه..........
.
.
.
.
.
.
و این که میدونید تو متال همه جور اعتقادی پیدا میشه......ایا اعتقادات گروهی که گوش میدین براتون مهمه اصن یا نه؟ و این که قبولشون دارید یانه ؟و این که تا حالا شده لیریک یه اهنگ باورتونو (هر چی که هست) قلقلک بده و عوض کنه؟ /m\

اره خوب مهمه به همون اندازه ریتم اهنگ
triviumرو کیا قبول دارن؟نظرتون در مورد کاراشون چیه؟ایا به اندازه کیفیت کارشون معروفن؟

به نقل از Mohamad.ak :
اره خوب مهمه به همون اندازه ریتم اهنگ
triviumرو کیا قبول دارن؟نظرتون در مورد کاراشون چیه؟ایا به اندازه کیفیت کارشون معروفن؟
خیلی کمتر از کیفیت کاراشون معروفن ! نریوروم از نظر من بهترین بند متال کور هست . هرچند خیلی بیشتراز متال کور ِ
هیچ کم و کسری نداره . هم ووکالش خوب هم بکینگ ووکال ، جفت گیتاراش خوبن ، درام و باس هم که عالی . فقط با آهنگسازیشون زیاد حال نمیکنم وگرنه آهنگسازیشون هم قویه . راجع به لیریکش هم نظری ندارم .

از اولین گروهاییه که باهاشون آشنا شدم.من آهنگسازیشونو خیلی می پسندم به شخصه.همش یه تم ثابت نمی زنن.ترکیبای آکوردیشون یا حتی سولوهاش، جدید و متفاوت و متنوعه.
یه زمانی با shogun و when all light dies و departureشون زندگی می کزدم #-o

به نقل از Xibir :
خیلی کمتر از کیفیت کاراشون معروفن ! نریوروم از نظر من بهترین بند متال کور هست . هرچند خیلی بیشتراز متال کور ِ
هیچ کم و کسری نداره . هم ووکالش خوب هم بکینگ ووکال ، جفت گیتاراش خوبن ، درام و باس هم که عالی . فقط با آهنگسازیشون زیاد حال نمیکنم وگرنه آهنگسازیشون هم قویه . راجع به لیریکش هم نظری ندارم .

لیریکاشون ضعیفه.یه جمله هایی دارن تو بعضی آهنگاشون که قشنگه ولی کلیت ساختار لیریک ضعیفه.گروه متال کوری می شناسی که لیریکاشون قوی باشه؟

به نقل از Mohamad.ak :

من شدیدا قبولشون دارم.
سولو هاشون واقعا خداس. لید گیتارشون جزو بهتریناس تو دنیا.
میشه گف گروه معروفیه تو دنیا.
ولی ب قول تارا لیریک خوبی ندارن. چرت و پرت میگه طرف.

اقا من با لریکاشون حال میکنم....یعنی که خلاصه ازین سبک خوشم میاد....هر گروهی یه سبک خاص داره تو لریک نوشتن...اینم منحصر به فرده ولی بعضی جاها اصن حرف نزنه سنگین تره...تو اهنگه kiriste gomen براچی میگه cut their fuckin head؟
معزرت اگه اشتبا بود چون دقیق یادم نمیاد این اهنگ بود یا اونی که در مورده شیطان بود ;D

به نقل از تـارا :
.گروه متال کوری می شناسی که لیریکاشون قوی باشه؟
البته هر گروهی هم لیریک هاش جالب نیست ! مثلا یه بندی مثل slayer مفاهیم عمیقی تو لیریک هاش هست .
هرچند این ها بازم به سبک برمیگرده ! ولی خوب مثلا مگادث رو بزاری جلوی اسلایر اصلا قابل مقایسه نیستن از نظر لیریک ولی هر دو تاشون ترش متال میزنن .
البته لیریک های بلک هم واقعا جالبن که از بهترینشون هم به نظرم behemoth رو میشه نام برد
بعضی سبک ها هم به دلیل نوع مخاطب و نوع خاص موسیقی که ارائه میدن ، ظرفیت بیان یه سری مسائل رو ندارند واسه همین هم لیریک هاشون زیاد جالب نیست .

• لایک
امتیازات: Dizzy
Back
بالا