بنده هم دارم میگم وقتی نه پول داریم واسه ی استودیو ٬ نه امکانات ٬ نه فضا برای کار؛ از یه طرف هم به گفته شما ریتمای ایرانی استفاده شدن و همه ی این مباحث و به اضافه ی همه ی اینا پولی هم در کار نیست ٬ اجباری در کار هست که ما آلبوم بدیم ؟!به نقل از پارسآ :بعد شمایی که میگین کارای ایرانی خوب نیست ! خیلی قبول دارم حرفتو ولی امکانات ما رو نگاه کن ! میدونی چقد باید پول یه استودیو داد ؟!
این عقیده ی خیلی بدیه که فک میکنن متال موسیقی خارجیاست ! موسیقی میتونه به هر جایی تعلق داشته باشه به این شرط که بومی سازی بشه . الان متال شمال اروپا بومی سازی شده ، متال برزیل برزیلی شده و امثال اینا .
حالا ما نمیتونیم بومی سازیش کنیم چون خارجیا قبلاً همه ی ایده های ممکن رو استفاده کردن . ریتمای ایرانی همه استفاده شده ، پرکاشن شرقی استفاده شده . ما دیگه وسیله ی خاصی نداریم . ولی استعداد داریم . بگذریم .

ميشي...راه استفاده وكنترل صداتو خودت بايد پيدا كني كه ساده نيست

کسی که چیز تازه ای داشته باشه یا کم کم آهنگی که میسازه تقلید خوبی از یه گروه دیگه ای باشه ، بالاخره توی یه جمعیت هر چند کوچیک محبوبیت پیدا میکنه .به نقل از The Last Horseman :بنده هم دارم میگم وقتی نه پول داریم واسه ی استودیو ٬ نه امکانات ٬ نه فضا برای کار؛ از یه طرف هم به گفته شما ریتمای ایرانی استفاده شدن و همه ی این مباحث و به اضافه ی همه ی اینا پولی هم در کار نیست ٬ اجباری در کار هست که ما آلبوم بدیم ؟!
من نمیگم خارجیا کارشون درسته ٬ روزانه حدود 15 تا 25 تا آلبوم متال توی زیر سبک های مختلف میاد بیرون که یکی از یکی بدترن. اما به هر حال کارای خوبشون اینقدر خوبن که بقیه خود به خود میرن تو حاشیه.
به هر حال استعداد بدون خلاقیت به درد نمیخوره. ما گیتاریست خوب زیاد داریم ٬ اما ایده چی ؟ واقعا کسی که چیزتازه ای واسه ی ارایه نداره نباید آلبوم بده. میهن پرستانه به موضوع نگاه نکنین.
نمونه کار بذاری خوشحال میشیم .به نقل از Mohamad.ak :اره درست ميگي اما به زودي شاهد تغييرات وسيعي خواهيم بود...
داداش من حدودا يه سال كاركردم اما يه سال خوب تمرين كردم...ميخوام نظرمو بگم بازگير ندين
اول ببين جقد رو صدات كنترل داري.سريع صدات ميگيره يا نه...اينا اناليزاييه كه بايد انجام بدي تا ببيني چي ميشه ارائه كرد.
مرحله دوم اينه كه بعد از بررسي صدات ببين كه ميخواي چه سبكي بخواني..چون لازم نيس بعضي جاها گرولينگ
اول كار كه ميخواي شروع كني مطمئنا اسيب ميرسه به صدات مال من كه كلا عوض شدش :-[
زياد فشار نيار به خودت كه اصلا درست نيست...بعد از يه مدتي كه توانايي هاتو دريافتي(قلق كار اومد دستت)روي تكنيكا متمركز شو
اول كه ميخواي تمرين كني بايد صداتو گرم كني كه همه جوره صدايي كه ميخواي ارائه بده و وسطش كم نياره...من خودم اهنگاي مختلفيو تمرين كردم اما با slipknotشروع شد البته نميدونم كه درسته يا نه اما من انجام دادم...اينكه بخواي بري كلاس تايكي بهت بگه بيا از ديافراگم و ماهيچه هاي دنده اي استفاده كن كاملا اشتباهه و اينطوريميشي...راه استفاده وكنترل صداتو خودت بايد پيدا كني كه ساده نيست
جوگير بازي در نياري كه صدمه ميزني به خودت...مهمترين اصول اينان
1اين كه يه نظمي بين نفس كشيدن و جيغ كشيدنت يا اصلا خواندنت برقرار كني كه جلوگيري ميكنه از سوختن يا درد گرفتن حنجره.هر وقتم ديدي داره ميسوزه قطع كن يا اب بنوش يا نفس هاتو تنظيم كن..خيلي طولاني ميشه اگه بخوام ريزه كاريارو بگم اما...
خوب يه روش هست براي جيغهاي طولاني:نفس عميق نفس عميق اما هوا رو حبس نكن بازدمتو بيار پايين كه هم صدات يك نواخت باشه وهم اين كه كم نياره حنجرت...
بازم به خودت بستگي داره اگه ميتوني طولاني از صدات استفاده كني با يه لحن بخوان اگرم نميتوني بيخيال جيغ زدن زياد شو
اگه درست كار كني سرطان حنجره نميگيري اگرم بد كار كني روشاخته و قطعيه
مطلب ديگه اين كه كلا صداها بم و نازك دارن كه صد در صد ميدوني چيه ببين حنجرت كدومو ساپورت ميكنه رو همون تمركز كن كه وقتت گرفته نشه
اميدوارم به دردت خورده باشه![]()

آره نمونه صدای خودت رو یه آهنگی بخونی .به نقل از Mohamad.ak :يعني چي؟نمونه صداي خودم؟سي دي اموزشي داره تهيه كنين مفيده
كار كردي پارسا جان؟

و اين كه كلا قبولش دارين يا نه (بيشتر بحثم موسيقيه)
از نظر موسیقی که به نظرم جزو بهترینای بقیه چیزاهم که مهم نیستبه نقل از Empty :يه مدته يه چيزي رفته تو مخم اينكه در مورد مريلين منسون ملت به دو دسته تقسيم ميشن:١.ازش متنفرن٢.عاشقشن
به نظرتون از نظر موسيقيايي مريلين جز خوب ها هست يا نه ؟ و اين كه اينقد كه ميگن از نظر اخلاقي داغون هست يا نهو اين كه كلا قبولش
دارين يا نه (بيشتر بحثم موسيقيه)