• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

داداش slayerاز همشون قديمي تره كه بگيم صاحب سبكه حدودا...
بعدشم تو ميخواي معني جديدي به ثرش بدي؟!اين چيزيزه كه اينا درستش كردن و كار اونا pureهست نه ديگران...يعني اينكه صرفا كاراي اوليه اين 4 تا ثرشه...anthrax رو هم مسخره نكنين :| كارش درسته واقعا قبولش دارم...صداي وكالشم خوبه حدودا
deep purple رو ميشناسيد؟اين حكم بابابزرگ بيگ فورو داره...كارش درسته و با توجه به زماني كه كار ميكرده خيلي گنده بوده...
بيگ فوري كه ميگن واقعا كارشون درسته يعني كاراي بزرگي انجام دادن..زماني كه مردم نميدونستن متال چيه اينا باعث رشدش شدن طوري كه تو روسيه كنسرت متاليكا از بزرگترين كنسرتا ميشه...
من حرفتو قبول ندارم [-( [-( [-(

دیپ پرپل که برمیگرده به قضیه هارد راک و هوی متال، بحث ثرشه الان صرفا
میدونم، بابا اسلیر که میدونم ثرشه :)) تازه مثلا ادیت کردم که منظورم روشن تر باشه، میگم صرفا metallica - one و megadeth - hangar 18 و slayer - angel of death رو مثلن بذاری کنار هم، یه سری صفتای مختلف توشون میبینی. تا جایی که میدونم همشون ترشن و خصوصیات مشترکی هم دارن ولی در عین حال کلی فرق دارن، مثلن تو الان این همه ساب ژانر هست که به نظر من تفاوت بعضیاشون کمتر از چند آهنگ تو ژانر ثرشه! (حالا من اگه شعورم نمیکشه نمیدونم)
صرفا منظورم این بود که نوع ثرشی که اسلیر کار کرد، ثرشی بود که بعدن از توش دث در اومد، یه جورایی مسیرش متفاوته به نظرم
+متاسفانه من تو حرفایی که میزنم فقط همین چند تا بند ثرش رو گوش دادم و مثلن چند تا ترک قاطی از بندای ثرش دیگه، برای همین شاید کاملا اشتباه کنم و خودمم تو حرفایی که میزنم یه جاهاییشو شک میکنم

+اگزوداس هم زمان با متالیکا و اسلیر و اینا بود فک کنم نه؟ کرک لیدش نبود قبل متالیکا؟

• لایک
امتیازات: Dizzy

من جواب تورو ندادم كه
deep purple رو برا اين گفتم كه صرفا برا قدمت بهشون نميگن بيگ فور چون قديمي تر از اينا هم هستند

تموم كنيد اين بحث ثرشو
new generationكيا رو قبول داريد؟
tool گوش داديد؟

به نقل از Mohamad.ak :
من جواب تورو ندادم كه
deep purple رو برا اين گفتم كه صرفا برا قدمت بهشون نميگن بيگ فور چون قديمي تر از اينا هم هستند

تموم كنيد اين بحث ثرشو
new generationكيا رو قبول داريد؟
tool گوش داديد؟
بابا ! بیگ 4 ، بیگ 4 ترش عن . نه بیگ 4 متال . تازه بیگ 4 آمریکان در واقع .

تول خوبه . ولی من اون موقع که فقط جوداس گوش میدادم تول هم گوش میدادم الان هم گوش میدم . خیلی فرق دارن . برداشت های زیادی میشه ازشون کرد .

من فقط ازلحاظ زماني مثال زدم....خيلي لريكاش قويه اگه خونده باشي...اهنگاشم يه نوعه خاص خودشه

اقا من شنيدم بزرگترين كنسرت ماله يكي از ايناس درسته ايا؟:
metallica.limp biz kit.scorpion

tool رو چن تا شنيدم جالب بود...به نظر من هم بايد جورنا يه كار انقلابي كنن... اقا من البوم super collider رو گوش دادم خيلي عالي بود... البوم هاي قبلي مگادث هم گوش دادم ...اونها هم خيلي عاااالي بودن ... چرا ميگيد اين البوم جديده پس رفت داشته؟ من پسرفتي نميبينم....

به نقل از Empty :
tool رو چن تا شنيدم جالب بود...به نظر من هم بايد جورنا يه كار انقلابي كنن... اقا من البوم super collider رو گوش دادم خيلي عالي بود... البوم هاي قبلي مگادث هم گوش دادم ...اونها هم خيلي عاااالي بودن ... چرا ميگيد اين البوم جديده پس رفت داشته؟ من پسرفتي نميبينم....
پسرفتی نمیبینی چون با آلبوم قبلیا عجین نشدی + ساز نمیزنی احتمالاً .

به نقل از Mohamad.ak :
من فقط ازلحاظ زماني مثال زدم....خيلي لريكاش قويه اگه خونده باشي...اهنگاشم يه نوعه خاص خودشه

اقا من شنيدم بزرگترين كنسرت ماله يكي از ايناس درسته ايا؟:
metallica.limp biz kit.scorpion

تو کنسرتای لم آو گاد رو ببین ! یه چیزی در ابعاد یه مزرعه خیلی بزرگ زمین کاملاً پر از آدمه .
متالیکا احتمالاً هست ولی اسکورپیونز و خصوصاً یمپ بیزکیت رو بعید میدونم .
اصن از این دومیه هیچی نشنیدم . چطوره ؟

:| اسكورپيونز تو ريو دو ژانيرو خيلي گندست كنسرتش
متاليكا هم كه يكي از كنسرتاش تو فرودگاهه مسكوئه...كلش پره
ليمپم شاخه ديگه فك كنم هنو گوش ندادم ازش
واي رامشتاين خيلي باحاله كنسرتاش...يه بار با لباس قصابي ميان..يبار اومدن اهنگ engelرو بخونن وكالش پر داشت ازش اتيش در ميومد :o :o :o
كلا به خاطر جلوه هاي جالبشون تو كنسرتا معروفن

لیمپ یه گروه رپ متال/ نو متاله، بچه های باحالین من ازشون خوشم میاد :)) ولی خب موزیکشون چیز خاصی نداره دیگه، مثلن rolling رو گوش کنین. ترک باحالیه، فیت دادن با چند نفر دیگه
کنسرت مسکوئه متالیکا و ریو اسکورپیونز خیلی شلوغ بودن، ولی جدن نمیدونم از نظر عدد کی رو میشه گفت.
اون اسکورپیونز ولی فک کنم راک این ریو بود ها؟ آیرون میدن و یه سری دیگه هم بودن در همون زمان

+بابا رامشتاین گندشو درآوردن با این مسخره بازیاشون. میرفتن تو کار تئاتر، واقعا اعصاب آدمو خرد میکنه لایواشون :/

بلي بلي
اقا متاليكا كه شبيه فيلم ارباب حلقه هاي 3 بود جاي كه اركها داشتند حمله ميكردند...فوق شلوغ بود
ماله اسكورپيونز شلوغ تره اما اين 3 تا گروه شلوغ ترين كنسرتايه دنيا رو دارند

Back
بالا