Mohamad.ak
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- hashemi nezhad 2
- شهر
- Mashad
- مدال المپیاد
- خیرسرمون المپیادزیست بودیم...
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
داداش slayerاز همشون قديمي تره كه بگيم صاحب سبكه حدودا...
بعدشم تو ميخواي معني جديدي به ثرش بدي؟!اين چيزيزه كه اينا درستش كردن و كار اونا pureهست نه ديگران...يعني اينكه صرفا كاراي اوليه اين 4 تا ثرشه...anthrax رو هم مسخره نكنين
كارش درسته واقعا قبولش دارم...صداي وكالشم خوبه حدودا
deep purple رو ميشناسيد؟اين حكم بابابزرگ بيگ فورو داره...كارش درسته و با توجه به زماني كه كار ميكرده خيلي گنده بوده...
بيگ فوري كه ميگن واقعا كارشون درسته يعني كاراي بزرگي انجام دادن..زماني كه مردم نميدونستن متال چيه اينا باعث رشدش شدن طوري كه تو روسيه كنسرت متاليكا از بزرگترين كنسرتا ميشه...
من حرفتو قبول ندارم [-( [-( [-(
داداش slayerاز همشون قديمي تره كه بگيم صاحب سبكه حدودا...
بعدشم تو ميخواي معني جديدي به ثرش بدي؟!اين چيزيزه كه اينا درستش كردن و كار اونا pureهست نه ديگران...يعني اينكه صرفا كاراي اوليه اين 4 تا ثرشه...anthrax رو هم مسخره نكنين
كارش درسته واقعا قبولش دارم...صداي وكالشم خوبه حدوداdeep purple رو ميشناسيد؟اين حكم بابابزرگ بيگ فورو داره...كارش درسته و با توجه به زماني كه كار ميكرده خيلي گنده بوده...
بيگ فوري كه ميگن واقعا كارشون درسته يعني كاراي بزرگي انجام دادن..زماني كه مردم نميدونستن متال چيه اينا باعث رشدش شدن طوري كه تو روسيه كنسرت متاليكا از بزرگترين كنسرتا ميشه...
من حرفتو قبول ندارم [-( [-( [-(

تازه مثلا ادیت کردم که منظورم روشن تر باشه، میگم صرفا metallica - one و megadeth - hangar 18 و slayer - angel of death رو مثلن بذاری کنار هم، یه سری صفتای مختلف توشون میبینی. تا جایی که میدونم همشون ترشن و خصوصیات مشترکی هم دارن ولی در عین حال کلی فرق دارن، مثلن تو الان این همه ساب ژانر هست که به نظر من تفاوت بعضیاشون کمتر از چند آهنگ تو ژانر ثرشه! (حالا من اگه شعورم نمیکشه نمیدونم)