• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از زالزالــک :
همه صحبتاتون درست بود ولی من برای اولین بار که Ghost of Perdition رو گوش کردم خیلی ازش خوشم اومد هر دقیقه گوش میدادمش.الانم همینطور.....

من فکر میکنم اول کلا linkinpark گوش کنن بهتره چون همه پسنده.سبکشونم Alternative rock هست.
لینکین آلت راکه ؟ :o من فکر کنم رپ اند راک و نو متال باشن.... :-?

به نقل از Empty :

آره خب ولی آلترنیتیو هم هستش

میاید با دوم شروع کنید یهو Uaral ندید ! خیلی موسیقی ملایم و کلین رو با یه ووکال مزخرف گندمال میکنه .

مثلاً katatonia معرفی کنید طرف روح و روانش ارضا میشه !

به نقل از Empty :

واقعا به آلتر خیلی نزدیک تره تا نو

*اگه فک کردی چون تو ویکی نوشته "نو متال" پس نو متاله باید بگم که "اسلیپ نات" و "کورن" هم نو متال نوشته!! و باید بپرسم که خودت شخصا و انصافا چه شباهتی می بینی بین کارای این 3 تا گروه؟!!

disturbed
گوش كنين وكالش ارضاتون ميكنه از لحاظ رواني وروحي
به من باشه ميگم همون lamb of god گوش كنين ...ارضا ميخواين چيكار >) >)

منم با تارا موافقم. ویکیپدیا منبع معتبری نیست اصلاً. نو متال اصلی هم همون Korn و Disturbed ان.

لینکین پارک به نظر من رپ متال بود٬ مارک شینودا قشنگ رو آهنگا رپ میخوند ٬ پس رپ چجوری میشه دیگه؟! الآن هم که دارن Shock Rock میخونن و پاپ کاور میکنن. EP جدیدشون هم که آشغال بود. کسی هم این وسط نیست بگه میخوای تجاری بشی بشو٬ دیگه چرا متال رو خراب میکنی ؟ لینکین پارک اصلاً بند نیست که ٬ یه نفره با چند نفر دیگه که دور هم دارن نهایت سعی شون رو میکنن متال رو به گند بکشن.
نظرتون راجع به Immortal چیه ؟ به نظرتون نمیاد آهنگسازیشون یه سر و گردن از بندای دیگه ی بلک بالاتره ؟ (هر کس نشنیده ازشون میتونه All Shall Fall و One by One و Sons of Northern Darkness رو دانلود کنه).

لینکین پارک برای توصیه خوب نیست! اولن که متال نمیشه حسابش کرد، دومن که همونطور که گفتین زیادی همه پسنده! حالا یکی میتونه از لینکین پارک هم شروع کرده باشه، ولی لینکین خیلی فرقش زیاده
راجبه دیستربد و لم آو گاد هم، جفتشون بندای خوبین، ولی لعنتیا بد خسته میکننت! مثلن من یه دوران خیلی تو کار لم رفتم ولی واقعا تمام کاراش برام تکراری بود! بعد یه مشکلی هم که با لم داشتم، اینه که همه گروها پیشرفت میکنن و یهویی خراب میشن. راجبه لم، من از اول تا آخر نه پیشرفتی دیدم نه پسرفتی انصافا! :)) هیچ آلبومیش رو هم کامل خوشم نیومد!
بعد یه مشکل دیگه که دارن، اینا خیلی تکست محوریتشون بیشتره، بعد هی باید بری با لیریکش گوش بدی تا لذت داشته باشه

+ایمورتال هم نسبتا بند خوبین، حالا من کلن زیاد بلک گوش ندادم که چیز دقیقی بگم! ولی انصافا اون سیمفونی که دیمو بورگیر قاطی بلک کرده عالیه! همین آلبوم 2011 ـش abrahadabra رو گوش بدین حتما!

به نقل از Majids :
لینکین پارک برای توصیه خوب نیست! اولن که متال نمیشه حسابش کرد، دومن که همونطور که گفتین زیادی همه پسنده! حالا یکی میتونه از لینکین پارک هم شروع کرده باشه، ولی لینکین خیلی فرقش زیاده
راجبه دیستربد و لم آو گاد هم، جفتشون بندای خوبین، ولی لعنتیا بد خسته میکننت! مثلن من یه دوران خیلی تو کار لم رفتم ولی واقعا تمام کاراش برام تکراری بود! بعد یه مشکلی هم که با لم داشتم، اینه که همه گروها پیشرفت میکنن و یهویی خراب میشن. راجبه لم، من از اول تا آخر نه پیشرفتی دیدم نه پسرفتی انصافا! :)) هیچ آلبومیش رو هم کامل خوشم نیومد!
بعد یه مشکل دیگه که دارن، اینا خیلی تکست محوریتشون بیشتره، بعد هی باید بری با لیریکش گوش بدی تا لذت داشته باشه

+ایمورتال هم نسبتا بند خوبین، حالا من کلن زیاد بلک گوش ندادم که چیز دقیقی بگم! ولی انصافا اون سیمفونی که دیمو بورگیر قاطی بلک کرده عالیه! همین آلبوم 2011 ـش abrahadabra رو گوش بدین حتما!
من خودم نميتونم بگم طرفدار پرو پا قرص لينكينم ولي يه سري از كاراشون واقعا عاليه... در مورد لم هم كاملا موافقم درست ميگي... كلا به نظرم متالكور همينه... خ زود خستت ميكنه و هنر خ عميقي نداره .... ولي كلا مد شده هر كي ادعاي خفن بودن تو متال ميگيرتش ميگه فقط متالكور و دث... حالا واقعا دث خفنه ولي كل متال اين نيست و هركي كه كور و دث دوست داره فقط متالهد نيست... به نظرم كاراي ثرش عالين چه براي شروع و چه براي ادامه ;D و كاراي دووم و دث دووم هم عالين ... و خ سبك هاي ديگه خ هنر توشون موج ميزنه ... خلاقيت شديدي دارن و دو تا اهنگ يكي توشون پيدا نميشه... البته من خودم هم از كور بدم نمياد و با بعضي از اهنگاي لم خ حال ميكنم... مث ويزيتيشن يا كينگ مي يا فيك ماساياه... ليريكشون هم عاليه...

لیریک لم و وکالش اسطوره اس! لم به این 2تاس اصلا! (البته کریس هم واقعا اسطوره س، انصافا تو تاپ 3 درامرامه لعنتی :)) ). راجبه گروو هم دقیقا! سبک خسته کننده ایه کلن!
ترش هم همچنین! :)) انصافا سبک بازیه! نه خیلی خشنه نه خیلی لایت در عین حال که میتونه جفتش هم باشه، گروهای عالی ای توش هستن، واقعا سبک خوبیه.
دث برعکس، سبک خیلی کثیفیه! گاهی خوبه! یعنی کلن تو تعریف من از دث کلمه کثیف خیلی پر رنگه! یه موزیک کثیف و بی ربط بزن با وکال سنگین و اسمش میشه دث! یه دلیلیم که اینقد گروه دث الکی ریخته تو ایران و کشورای دیگه. البته پتانسیل خوبی داره، کارای خوبی هم توش ساخته میشه، به خصوص ملودیک دث
+

ضمنا با تاخیر، فک کنم جا داره این جا بگم. لو رید (که به آلبوم آخر متالیکا رید) هم مرده گویا (اخیرا). به هرحال اسطوره آوانت گارد بود، رست این پیس!
(البته نمیشه گفت مشکل لو رید بود حتما. خود متالیکا هم میتونست بهتر کار کنه، ولی کلن جفتشون فسیل بودن دیگه)

آره حیف جیمز هتفیلد :|

راستی Bullet For My Valentine هم خوبه آلبوم جدیدشون فقط یکم.................. Black Veil Brides هم خوبه من خیلی کارشونو دوس دارم 8-^

Back
بالا