پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
به نقل از تـــــــــــــــارا :
آخ جون نتم وصل شد بالاخره
خب بچه ها آلبوم متالیکا اومده مث که.من که نشنیدم ولی دوستان گفتن بسیار چرته و ناامید شدن ...
به نظر شما چطور بود؟
ضمن این که محمدرضا یادته گفتم دوستم گفت آلبوم جدید opeth عالیه؟
اشتبا گفتم.اونم گفت خیلی مزخرف بوده
اه چرا انقد گروها دارن افت می کنن؟
اگه دقت کنین ما الان دیگه نه آهنگ کلاسیک خوب داریم در حده کارای بتهوون و باخ و ویوالدی و ...
نه پاپ خوب داریم.اصن تو همین ایرانیا کارای قدیمی ابی خیلی تکنیکی تر بوده یا مثلا گوگوش خیلی آهنگسازی آهنگای قدیمیش خوبه.من با این که از پاپ و گوگوش متنفرم ولی واقعا آهنگسازیا خوب بوده.پارت بییس خصوصا ...
متالم که دیگه به کنار ... به شدت افت کرده.اکثر آهنگای خوب مال همون دهه های 80، 90 ه ...
واقعا چرا؟! ^-^
آره واقعا بین گروه های بزرگ افت بسیار زیادی مشاهده میشه !
مخصوصا گروه korn با این ویدئو آخریش واقعا حالمو گرفت . . . واقعا . . .
اونسنس هم که تقریبا داره مثل چند سال قبل متالیکا میشه ! یعنی تجاری شدن . . . متالیکا هر چقدر زور زد نتونست به دهه 80 برگرده ! یعنی واقعا دهه 80 آهنگاشون خدا بود ، بهترین آلبومش هم که از نظر من بلک آلبومش بود
حالا اینا به کنار ، گروه های جدید هم چیز خاصی نیستن آخه #
چند روز پیش یکی از بچه ها یه لینک داد گفت این گروه سوئدی تو رتبه بندی متال استورم اول شده ، چند تا کاراشونو گوش کردم ، واقعا این شکلی شدم = >
به نقل از HIM :
منم با این نظر که راک و متال افت کرده مخالفم! هیچ افتی در کار نیست این یه جور انتقال قدرته!
ببینین من عاشق متالیکام ، کارای اونسنس رو دوست دارم ، اپس رو به شدت قبول دارم و ... ولی این دلیل نمیشه که جامعه ی موسیقی راک و متال رو محدود به همین چنتا گروه بکنیم. [-(
بالاخره هر گروهی عمری داره و عمره افسانه هایی مثه متالیکا ، مگادث ، اسلیر ، آیرن میدن و ... تقریبا تموم شده! و از طرفی گروه های دیگه متولد شدن و میشن که یه روز به جایی برسن که امروز گروهی مثه متالیکا در اون قرار داره.
یه اتفاق خیلی جالبی هم که داره میوفته اینه که کشورهایی مثه دانمارک ، سوئد ، نروژ ، لهستان و حتی ایران دارن تبدیل به یه قطب موسیقیه راک متال میشن! گروه هایی مثه آرسامس و کهتماین و ... در ایران دارن فوق العاده کار میکنن. اینو با اطمینان میتونم بگم که آرسماس یکی از بهترینای دث متاله جهانه. مصاحبشون با متال همر و دوستیشون با آرچ انمی این مسئله رو کاملا تائید میکنه. مطمئنا بندای تازه کاره دیگه در کشورای دیگه هستن که دارن فوق العاده کار میکنن و بزودی جایگاه بزرگان رو پر میکنن.
مشکل اینه که ما نسبت به این گروه ها شناختی نداریم!
دیگه نبینم از این حرفا بزنیا X-(
رپ چی هست که پیشرفت کنه [-(
چرا پسرفت داریم ! دلیلش هم تجاری شدن هست !
یه بنده خدایی یه جا نوشته بود یه ستاره که بیش از حد بزرگ باشه ، منفجر میشه ( نمیدونم تو همین فروم خودمون بود یا جای دیگه
) به هر حال الان تو آلبوم ها ریف ها و نت های بسیار تکراری رو میشه شنید ، تکست های ضعیف ، موضوعات خیلی بد و . . .
اما بعضی گروه ها هستن که تازه دارن فوق ستاره میشن و کاراشون خیلی خوبه ! از جمله arch enemy و amon amarth که واقعا دارن پیشرفت میکنن ، البته گروه آرچ انمی مغز متفکری داره به نام مایکل آموت که واقعا یه نابغه تمام عیار محسوب میشه
با وجود این که سن زیادی نداره ولی تو لیست بهترین نوازنده های گیتار الکتریک تاریخ فکر کنم 76 ام باشه ! ( یا 74 ! )
در مورد گروه آرسامس هم بگم که کارشون خوبه ، اما نه در حدی که در جهان جزو بهترین ها باشن
قبول دارم که از کهت میان و آژیراک خیلی بهتره ، و بقول معروف فعلا پرچم متال ایران تو دست ایناست ، ولی کاراشون باید بهتر از اینا باشه
گروهشون شهرت خوبی داره ! مثل وقتی که جان تیلور رکورد سریعترین نوازنده گیتار الکتریک رو شکوند ( دهن سرویس با مترونوم 620 زد
) باهاش مصاحبه کردن ، گفتن تو خاورمیانه جدیدا متال داره جا میفته ، شما از کدوم گروه خوشت میاد ، گفت من فقط آرسامس رو میشناسم ! که این شهرتشون هم بخاطر اینه که آهنگاشونو خیلی تو اینترنت و مخصوصا رادیو های متال ( و پادکست ها ! ) پخش کردن . . . البته دلم واسه علی مادرشاهی میسوزه ، تا الان چندین و چند بار نوازنده هاشو عوض کرده ! ولی به زور بندشو سر پا نگه داشته ، بطور مثال همین یه ماه پیش بیسیستشو عوض کرد
خدا میدونه چندمین بیسیست بود که رفت
البته اینو بگم که با آرچ انمی رفیق نیستن ! فقط تو فستیوال تونستن یه بار اینارو ببینن و باهاشون عکس بندازن ( که البته همینش هم کم چیزی نیست ! )
ولی میتونم درک کنم که اولین بار وقتی با دنیای بیرون ( یعنی خارجی ها ) ارتباط برقرار کردن و تونستن برن فستیوال ، چه هیجانی داشتن
در کل فکر میکنم نسل دوم موزیسین های متال ایرانی که بیان ، شرایط خیلی فرق خواهد کرد . . .
( حالا بزار آلبوم گروه ما بیاد
فکرای زیادی داریم براش . . . ! )
در مورد رپ هم کاملا باهات موافقم ! یعنی 100 % موافقم !
مورچه چیه که کله پاچش . . . .