محفل متال بازها+راکرا

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

از Asking Alexanderia آهنگ A Prophecy و Final Episode خیلی خوبه!
از Attack Attack آهنگ Smokahontas خیلی خوبه!
این 3 تا آهنگ رو خودم خیلی دوست دارم! B-)
راستی تو سولو هم به نظرم این آهنگ خیلی توپه!! Anthem مال گروه Trivium

من فقط از آهنگای آروم متالیکا خوشم میاد مثل : Nothing else matters و Mama Said x:
سولوی آهنگ Wherever I May Frum هم خیلی قشنگه :D
I Disappear هم بد نیست! تو این آهنگ جیمز قشنگ میخونه ولی متاسفانه آهنگسازیش واقعا ضعیفه!
...

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

کلا trivium سولوهاش خوبه
آهنگ trivium vs bullet guitar battle هم گوش داده باشی شاید.کلا سولوهای این دو تا گروهو چسبوندن به هم شده یه آهنگ.اون جا میشه فهمیدی سولوهاشون چقد قشنگه :D

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از SandKinG :
I Disappear هم بد نیست! تو این آهنگ جیمز قشنگ میخونه ولی متاسفانه آهنگسازیش واقعا ضعیفه!
...

راجع به آهنگ سازی اینکه ضعیفه یا قویه ما حق نظر دهی مستقیم نداریم چون خودمون عمرا حتی در حد 1/1000 اونام نیستیم!
فقط میتونیم بگیم از نظرمون خوب هست یا نه اما اینکه بگیم کار یه غول متال ضعیفه خودش جای بحث داره (;

do0riis

کاربر فوق‌فعال

به نقل از M'eYo :
راجع به آهنگ سازی اینکه ضعیفه یا قویه ما حق نظر دهی مستقیم نداریم چون خودمون عمرا حتی در حد 1/1000 اونام نیستیم!
فقط میتونیم بگیم از نظرمون خوب هست یا نه اما اینکه بگیم کار یه غول متال ضعیفه خودش جای بحث داره (;

اگه تو آهنگ سازیشونو انقدر قبول داری چطور آهنگ سازی angband رو گفتی تازه کارن؟
ARC 70٪ امتیاز اون البومه اولشونو به درامر شون داده(محشره کارش)

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از do0riis :
اگه تو آهنگ سازیشونو انقدر قبول داری چطور آهنگ سازی angband رو گفتی تازه کارن؟
ARC 70٪ امتیاز اون البومه اولشونو به درامر شون داده(محشره کارش)

نگفتم مزخرفه گفتن هر کی گوش کنه میگه زیاد هماهنگ نیستن یعنی تازه کارن. توی گروه کار یه نفر که فقط ملاک نیست، کار جمعی مهمترین رکنشه که کار فردی رو شامل میشه. خیلی از ریفایی که توی گروههای بزرگ توی آهنگاشون کار میشه مجموعه ای از نتای 2-3 خطیه که ما به عمرمونم باهاش مواجه نشدیم چه برسه بخوایم اجراش کنیم! از رو نت بعضی از کارای دیگه میشه نسبتا تشخیص داد تا چه حد پیچیده هست یا نه.

• لایک
امتیازات: Dizzy

do0riis

کاربر فوق‌فعال

به نقل از M'eYo :
نگفتم مزخرفه گفتن هر کی گوش کنه میگه زیاد هماهنگ نیستن یعنی تازه کارن. توی گروه کار یه نفر که فقط ملاک نیست، کار جمعی مهمترین رکنشه که کار فردی رو شامل میشه. خیلی از ریفایی که توی گروههای بزرگ توی آهنگاشون کار میشه مجموعه ای از نتای 2-3 خطیه که ما به عمرمونم باهاش مواجه نشدیم چه برسه بخوایم اجراش کنیم! از رو نت بعضی از کارای دیگه میشه نسبتا تشخیص داد تا چه حد پیچیده هست یا نه.

درامر اون گروه خودش نت 3 خطی مینویسه
اگه البومه the puls of persian رامین رحیمی رو بگوشی.میفهمی چی میگم.رحیمی اعجوبه ایه که هر کی این آلبومو گوش میده فکر میکنه میکسه و باورش نمیشه که در یک زمان این صداها باشد.
هنرجو های خوبش هم(گروه تپش) مثله خودش بار اومدن(تعریف از خود نباشه هااااااااااااااااا)

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از do0riis :
اگه البومه the puls of persian رامین رحیمی رو بگوشی.میفهمی چی میگم.رحیمی اعجوبه ایه که هر کی این آلبومو گوش میده فکر میکنه میکسه و باورش نمیشه که در یک زمان این صداها باشد.
هنرجو های خوبش هم(گروه تپش) مثله خودش بار اومدن(تعریف از خود نباشه هااااااااااااااااا)

این 4 تا کاری که معرفی کردی یه دونشم اینطوری نبود :|
یه کاری که میشه گفت بهترین کارشونرو معرفی کن راجع به اون بحث کنیم، رو هوا نمیتونم باهات بحث کنم که چرا ایجوریه چرا اونجوریه(اینایی که دادی با این حرفت مطابقت نداره)

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از do0riis :
اگه نت سه خطی برای درامز منظورته که باید عرض کنم نت سه خطی خیلی چیز پیش پا افتاده ایه تو درامز
ضمن این که نت سه خطی همون آکورده دیگه.ولی ترکیب دو خطی و سه خطی خب کار سختیه

من فک کنم باز مفهوم نت سه خطی و اینا رو قاطی کردم :D منظورتون اجرای همزمان سه نته دیگه؟
چون والا من تو این چند سالی که ساز زدم اصن همچین اصطلاحی رو نشنیدم :D

do0riis

کاربر فوق‌فعال

به نقل از تـــــــــــــــارا :
اگه نت سه خطی برای درامز منظورته که باید عرض کنم نت سه خطی خیلی چیز پیش پا افتاده ایه تو درامز
ضمن این که نت سه خطی همون آکورده دیگه.ولی ترکیب دو خطی و سه خطی خب کار سختیه

من فک کنم باز مفهوم نت سه خطی و اینا رو قاطی کردم :D منظورتون اجرای همزمان سه نته دیگه؟
چون والا من تو این چند سالی که ساز زدم اصن همچین اصطلاحی رو نشنیدم :D
ببین تارا جون رحیمی توی آلبوم های دیگش همه ی نت هاش 2 یا 3 خطیه.کی میگه پیش پا افتادس؟

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از do0riis :
ببین تارا جون رحیمی توی آلبوم های دیگش همه ی نت هاش 2 یا 3 خطیه.کی میگه پیش پا افتادس؟
من رحیمی رو نمی شناسم
من میگم پیش پا افتادس چون یکم آشنام به هرحال با درامز یه مدتی می زدم
تو یه باس درام و یه اسنر و یه های هت یا رایدر بزنی میشه سه خط!
خب این در صورتیه که می تونی نت 4 خطیم داشته باشی.یعنی مثلا دوبل باس یا های هت (با پا) بزنی
البته به تمپو هم بستگی داره
من پیشنهاد می کنم قبل ازین که بگی درامری خفنه کارای جویی جوردیسون رو گوش بده :D درامره اسلیپ نات

• لایک
امتیازات: AmorE

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

تو گیتار اجرای 2-3 تا نت با همدیگه. (توی اجراها و آلبوما کمتر کار میکنن اما توی اجراهای سولوشون معمولا اجراشو دارن)

به نقل از do0riis :

درامز میتونه تعداد چیزایی که داره خیلی زیاد بشه، نوشتن نت براش به نسبت نوشتن برای گیتار و اجراش یکمی فرق میکنه. ولی بازم میگم یه آهنگی که اینکارو کرده و اجراش کردرو معرفی کن.

• لایک
امتیازات: Dizzy

do0riis

کاربر فوق‌فعال

من رحیمی رو نمی شناسم
من میگم پیش پا افتادس چون یکم آشنام به هرحال با درامز یه مدتی می زدم
تو یه باس درام و یه اسنر و یه های هت یا رایدر بزنی میشه سه خط!
خب این در صورتیه که می تونی نت 4 خطیم داشته باشی.یعنی مثلا دوبل باس یا های هت (با پا) بزنی
البته به تمپو هم بستگی داره
من پیشنهاد می کنم قبل ازین که بگی درامری خفنه کارای جویی جوردیسون رو گوش بده :D درامره اسلیپ نات
این که تو میتونی یا من میتونم درست ولی کار هر کسی نیست.باید دعا به جون استادامون کنیم.
ولی زدنو بیخیال(نوشتن یه نت 3 خطی بین درامز گیتار بیس و ... اصلا کار راحتی نیست)
در ضمن توی درامز چون خودتیو خدت نت 4 خطی هم خیلی مشکل نیست اما اگر به فرض توی 1 گروه 3 نوازندهی تنبک باشند که نتشون 3 خطی یاشه :
1.هماهنگی همون 3 نفر ادمو دیوونه میکنه
2.هماهنگیشون با بقیه گروه هم که دیگه....

• لایک

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

آقا من اومدم اين وسط يه پارازيت بندازم برم . اگه كسي تا حالا آهنگ Shoot me again رو از متاليكا نشنيده ، هر چه زودتر اقدام كنه . آهنگش فوق فوق العاده س ولي نميدونم چرا معروف نشده .

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از SandKinG :
از Asking Alexanderia آهنگ A Prophecy و Final Episode خیلی خوبه!
از Attack Attack آهنگ Smokahontas خیلی خوبه!
این 3 تا آهنگ رو خودم خیلی دوست دارم! B-)
راستی تو سولو هم به نظرم این آهنگ خیلی توپه!! Anthem مال گروه Trivium

من فقط از آهنگای آروم متالیکا خوشم میاد مثل : Nothing else matters و Mama Said x:
سولوی آهنگ Wherever I May Frum هم خیلی قشنگه :D
...
Attack Attack و Asking Alexanderia دقیقا همون چیزی بودن که من فکر می کردم... (:| اصلا راضی کننده نبود [-(
درضمن از این 4تا آهنگی که معرفی کردی فقط آهنگ Anthem سولو داشت! :| اون 3تا دیگه که اصلا سولو نداشتن که بخوام با سولو های متالیکا مقایسه کنم :-??
در کل به نظر من اصلا در شئن گروه بزرگی مثه متالیکا نیست که با این گروها مقایسه بشه! ^-^
اما در مورد سولوی آهنگ Anthem من نمی تونم بگم خوب بود یا بد چون این مسئله کاملا به سلیقه افراد بستگی داره... یکی سولویه سرعتی دوست داره مثه سولوهایه مالمستین و مایکل آنجلو ، یکی سولویه تکنیکی دوست داره مثه سولوهایه جو ستریانی ، یکی هم سولویه حسی رو ترجیح میده مثه خودم :)
و سولویه این آهنگ هم زیاد با سلیقه من جور در نمیومد! :|

_____________________________________________________________________________________________

یادمه یه بار تارا گفت استادش بهش گفته نت بیس گیتار آهنگ Aerialsه System Of A Down دو خطیه من همون موقع نسخه ی لایو این آهنگ رو گوش دادمو به خاطر کیفیت پایین متوجه چیزی نشدم بعد یه روز که نسخه ی اصلیه این آهنگ رو با دقت گوش دادم فهمیدم که شاوو بعد از نوشتن نت هایه بیسه این آهنگ اول اونو با فینگر زده بعد دقیقا همون نت ها رو با اسلپ استایل رویه همون پارت قبلی اجرا کرده! نمیدونم فهمیدین منظورمو یا نه؟ :D
اما در کل اگه ما فرض کنیم که حرف استاد تارا کاملا درست بوده و نت های بیس این آهنگ 2خطی بوده باشه این تعریفی که شما از نت 2،3و.. خطی دارین اشتباهه چون اصلا در هیچ قسمتی از آهنگ Aerials شاوو هیچ 2نتی رو باهم اجرا نمیکنه... ^-^ و در ضمن پارت بیس این آهنگ به شدت ساده ، کسل کننده و پیش پا افتادس پس این تصور هم که نت های 2،3و... خطی خیلی پیچیدس و نواختنش کار سختیه تصور کاملا غلطیه! [-(

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از HIM :
یادمه یه بار تارا گفت استادش بهش گفته نت بیس گیتار آهنگ Aerialsه System Of A Down دو خطیه من همون موقع نسخه ی لایو این آهنگ رو گوش دادمو به خاطر کیفیت پایین متوجه چیزی نشدم بعد یه روز که نسخه ی اصلیه این آهنگ رو با دقت گوش دادم فهمیدم که شاوو بعد از نوشتن نت هایه بیسه این آهنگ اول اونو با فینگر زده بعد دقیقا همون نت ها رو با اسلپ استایل رویه همون پارت قبلی اجرا کرده! نمیدونم فهمیدین منظورمو یا نه؟ :D
اما در کل اگه ما فرض کنیم که حرف استاد تارا کاملا درست بوده و نت های بیس این آهنگ 2خطی بوده باشه این تعریفی که شما از نت 2،3و.. خطی دارین اشتباهه چون اصلا در هیچ قسمتی از آهنگ Aerials شاوو هیچ 2نتی رو باهم اجرا نمیکنه... ^-^ و در ضمن پارت بیس این آهنگ به شدت ساده ، کسل کننده و پیش پا افتادس پس این تصور هم که نت های 2،3و... خطی خیلی پیچیدس و نواختنش کار سختیه تصور کاملا غلطیه! [-(

یه کلیپ تصویری بود برای یه سولو بتل هنوز که هنوزه اسمشو یادم نمیآد، توی اون یه پسره از آروم شروع میکنه تا جایی پیش میره که حتی شنیدن و تفکیک آهنگ برای گوش مام سخته چه برسه به اینکه تصور اینو داشته باشیم چطوری اجرا میشه! یکی از معدود سولوهایی بود که طرف گفتش که چطوریه و اینا
مطمئنی زدنش راحته؟ :-? هماهنگیه دو(*2) قسمت از تار فکرشم سخته ها :-?

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از do0riis :
این که تو میتونی یا من میتونم درست ولی کار هر کسی نیست.باید دعا به جون استادامون کنیم.
ولی زدنو بیخیال(نوشتن یه نت 3 خطی بین درامز گیتار بیس و ... اصلا کار راحتی نیست)
در ضمن توی درامز چون خودتیو خدت نت 4 خطی هم خیلی مشکل نیست اما اگر به فرض توی 1 گروه 3 نوازندهی تنبک باشند که نتشون 3 خطی یاشه :
1.هماهنگی همون 3 نفر ادمو دیوونه میکنه
2.هماهنگیشون با بقیه گروه هم که دیگه....
اولا این که من استاد نداشتم واسه درامز و خودم یه مدت تفریحی می زدم با یه کتابی :D دوما نت سه خطی خیلی چیز معمولیه تو درامز.
یعنی چی؟ ببینید کسی که در حده گروه کار می کنه باید بتونه این کارو انجام بده :D به نظرم هماهنگ کردن سازهای ضربی با هم مشکل نیست چون تو نواختن ساز ضربی مهم ترین چیز اینه بتونی ریتم رو نگه داری دیگه؟اصلا ساز های ضربی واسه همین هستن که بتونن بقیه رو سر ریتم نگه دارن :D یعنی وظیفه ی اولشون اینه

به نقل از HIM :
آفرین منم همینو میگم :D آدم اگه گام هارو بلد باشه (که این از هر نوازنده ای در سطح بین المللی انتظار میره :D ) می تونه نت دو خطی یا سه خطی بنویسه.اجرا کردنشم بسته به پنجه گذاری سخت یا آسون می تونه باشه.ما تو گیتار کلاسیک زیاد داریم ازین اجرای همزمان 3،4 نت و بیش تر با پنجه گذاریای ناجور که البته اون واقعا کار طاقت فرساییه :D (قابل توجه مهراب :D )

من خودم به این نتیجه رسیدم چند وقت پیش که حرف استادم غلط بوده.با دقت که گوش دادم به نظرم بیس یه حالته آرپژ داره می زنه.اجرا زندشم خیلی وقت پیش دیدم الانم ندارمش که چک کنم.نظری نداری؟ :-/

من الان دارم آرشیو مالمستین رو دانلود می کنم.8 گیگه :-ss و به زور برای همتون می فرستم این آرشیو رو :D. چون تا الان که چند تا آهنگش دانلود شده واقعا محشره /m\

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

کارت رو دانلود تموم شد آهنگا خوبشو بگو مام بگیریم

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

اولا این که من استاد نداشتم واسه درامز و خودم یه مدت تفریحی می زدم با یه کتابی :D دوما نت سه خطی خیلی چیز معمولیه تو درامز.
یعنی چی؟ ببینید کسی که در حده گروه کار می کنه باید بتونه این کارو انجام بده :D به نظرم هماهنگ کردن سازهای ضربی با هم مشکل نیست چون تو نواختن ساز ضربی مهم ترین چیز اینه بتونی ریتم رو نگه داری دیگه؟اصلا ساز های ضربی واسه همین هستن که بتونن بقیه رو سر ریتم نگه دارن :D یعنی وظیفه ی اولشون اینه
آفرین منم همینو میگم :D آدم اگه گام هارو بلد باشه (که این از هر نوازنده ای در سطح بین المللی انتظار میره :D ) می تونه نت دو خطی یا سه خطی بنویسه.اجرا کردنشم بسته به پنجه گذاری سخت یا آسون می تونه باشه.ما تو گیتار کلاسیک زیاد داریم ازین اجرای همزمان 3،4 نت و بیش تر با پنجه گذاریای ناجور که البته اون واقعا کار طاقت فرساییه :D (قابل توجه مهراب :D )

من خودم به این نتیجه رسیدم چند وقت پیش که حرف استادم غلط بوده.با دقت که گوش دادم به نظرم بیس یه حالته آرپژ داره می زنه.اجرا زندشم خیلی وقت پیش دیدم الانم ندارمش که چک کنم.نظری نداری؟ :-/

من الان دارم آرشیو مالمستین رو دانلود می کنم.8 گیگه :-ss و به زور برای همتون می فرستم این آرشیو رو :D. چون تا الان که چند تا آهنگش دانلود شده واقعا محشره /m\
البته بیسش آرپژ نیستا... :)
حالا نمی دونم منظورت از اینکه گفتی یه حالته آرپژ داره چیه! ولی به هر حال یا آرپژ هست یا آرپژ نیست ، حالت دیگه ای که وجود نداره! :D

راستی مالمستین چنتا آلبوم استدیویی داره؟ :-? من 9تا آلبومشو چند روز پیش از یکی از بچه ها گرفتم ولی هنوز گوش ندادم! :)

در ضمن ظاهرا قرار شده نوریک میساکیان به عنوان نوازنده ی مهمان کهتماین رو برا ضبط آلبوم جدیدش همراهی کنه و علی اظهری هم در این آلبوم حضور نخواهد داشت! البته فک نمی کنم هنوز این خبر رو به صورت رسمی اعلام کرده باشن! :-?
زوج همایون و نوریک چه شود!!! /m\

• لایک

Masih-j

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
اصفهان

این آهنگ Triology Suite Op:5 مالماستین را گوش بدین سرعت خیلی بالایی داره ... کارای مالماستین را من دوست دارم ولی احساس می کنم توی بعضی از کاراش برای نشون دادن سرعت ، زیبایی آهنگ را از بین برده ( مثل این آهنگ هایی که تو بازی های آتاری بود شده :D )
کارای کلاسیک مالماستین خیلی قشنگه ... این کار blue را هم بین بقیه کار هاش بیش تر دوست دارم
---------------------
یه سری lyrics از death من گرفتم .... شعراشون واقعا فوق العادس جزو بهترین شعرایی بود که دیده بودم .. سولو هاشون هم خوبه ... ولی حیف که من Death متال زیاد خوشم نمی یاد

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از Masih-j :
این آهنگ Triology Suite Op:5 مالماستین را گوش بدین سرعت خیلی بالایی داره ... کارای مالماستین را من دوست دارم ولی احساس می کنم توی بعضی از کاراش برای نشون دادن سرعت ، زیبایی آهنگ را از بین برده ( مثل این آهنگ هایی که تو بازی های آتاری بود شده :D )
کارای کلاسیک مالماستین خیلی قشنگه ... این کار blue را هم بین بقیه کار هاش بیش تر دوست دارم
منم همچین حسی دارم! (;
بعضی وقتا سرعت بالایه نوازندگیش آدمو عصبی میکنه... به خاطر همین سرعت بالایی که تو نوازندگی داره جمله بندیه خیلی از سولو هاش شبیه به همدیگه شده!

بالا