• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از M'eYo The AQUA :
بهترین آهنگشون haloه. با اینکه خیلی طولانیه ولی واقعا عالیه! چیز دیگه ای نمیتونم راجع به این آهنگشون بگم ;D
این Anthrax رو اعصابم یه آلبوم باحال داده
دوستان گروه جدید کشف نکردین؟ ;D
آقا چن وقتیه این Therion بدجور ما رو مجذوب خودش کرده! /m\
گروه معروفیه اگه آشنایی دارین با این گروه که هیچی ولی اگه آشنایی ندارین برین باهاش آشنا بشین! ;D
در آینده ای نه چندان دور آهنگای خوبشون رو معرفی میکنم. ;)

راستی اگه کسی با Crematory آشنایی داره آهنگای خوبشون + اطلاعاتی که از این بند داره رو بگه لطفا! :) فقط یه آهنگ دارم ازشون که اونم کاور آهنگ oneه متالیکاست! ;D

• لایک
امتیازات: AmorE

به نقل از HIM :
آقا چن وقتیه این Therion بدجور ما رو مجذوب خودش کرده! /m\
گروه معروفیه اگه آشنایی دارین با این گروه که هیچی ولی اگه آشنایی ندارین برین باهاش آشنا بشین! ;D
در آینده ای نه چندان دور آهنگای خوبشون رو معرفی میکنم. ;)

راستی اگه کسی با Crematory آشنایی داره آهنگای خوبشون + اطلاعاتی که از این بند داره رو بگه لطفا! :) فقط یه آهنگ دارم ازشون که اونم کاور آهنگ oneه متالیکاست! ;D

چه جالب!من آلبوم آخرش-infinity مال سال 2010 رو دارم. قدیما یکی از آلبوماشو گوش دادم (مال سال 1995 بود گمونم) بدم اومد اینو دیگه چک نکردم.الان گوش دادم ترک اولو بسی لذت بردم ;D مرسی که گفتی ;D
سبکش که فک کنم ملودیک دثه و از گروهای قدیمیم هست دیگه :-? من در همین حده اطلاعاتم
یه کنسرتم دارم احساس می کنم مال عهد دقیانوسه.از آلبوم illusions :-? فک کنم همین آلبوم بود اونی که گوش دادم :-?

therion اون آهنگاییش که اولش با یکی ازین سمفونی های کلاسیک شرو میشه خیلی بد رو اعصابمه!خب چه کاریه؟؟!!به نظرم سیمفونیک متال های موجود کلا ضعیفه و خیلی بهتر می تونه باشه :-? البته چند تا از آهنگای S&M واقعا عالی بود. کسی گروه سیمفونیک خوب سراغ نداره؟
زود تر اعلام کن بی زحمت آهنگارو ;D

به نقل از تـــــــــــــــارا :
چه جالب!من آلبوم آخرش-infinity مال سال 2010 رو دارم. قدیما یکی از آلبوماشو گوش دادم (مال سال 1995 بود گمونم) بدم اومد اینو دیگه چک نکردم.الان گوش دادم ترک اولو بسی لذت بردم ;D مرسی که گفتی ;D
سبکش که فک کنم ملودیک دثه و از گروهای قدیمیم هست دیگه :-? من در همین حده اطلاعاتم
یه کنسرتم دارم احساس می کنم مال عهد دقیانوسه.از آلبوم illusions :-? فک کنم همین آلبوم بود اونی که گوش دادم :-?

therion اون آهنگاییش که اولش با یکی ازین سمفونی های کلاسیک شرو میشه خیلی بد رو اعصابمه!خب چه کاریه؟؟!!به نظرم سیمفونیک متال های موجود کلا ضعیفه و خیلی بهتر می تونه باشه :-? البته چند تا از آهنگای S&M واقعا عالی بود. کسی گروه سیمفونیک خوب سراغ نداره؟
زود تر اعلام کن بی زحمت آهنگارو ;D
کاملا مشخصه گروه پخته و با سابقه ایه! oneه متالیکا رو فوق العاده کاور کرده به نظر من خیلی بهتر از korn! /m\
در هر صورت ممنون از راهنماییت :)

اصن کار کردن تو سبک سیمفونیک متال خیلی دل و جرات میخواد! مثه راه رفتن رو لبه ی تیغه! واسه همینم اکثر کارای سیمفونیک متال ضعیفه! اما گروه هایی مثه therion و nightwish حسابشون از بقیه جداست! ;D
خب ی گروهه سیمفونیک متاله خوبه دیگه هم همین nightwish! ;D مخصوصا زمانی که Tarja تو گروه بود! /m\
و اما چند آهنگ خوب از therion:
Seawinds
Invocation Of Naamah
Birth Of Venus Illegitima
Wine Of Aluqah
Clavicula Nox

night wish دوست نمی دارم.کلا به صدای زن حساسیت دارم جز آنجلا البت ;D
آهنگای خوبشو معرفی کن اونم بی زحمت ;D

من 4 تا آلبوم دارم از therion که سه تا از این آهنگارو شامل شد (مشمول؟!).دومی و آخری خوب بود.از اولی زیاد راضی نبودم :-?

10-20 سال دیگه که سیمفونیک متال دادم بیرون خودم، می فهمی سیمفونیک متال ینی چی ... B-)

من طبق تقسیم بندی خودم آهنگا رو به دو دسته ی گرم و خنک تقسیم می کنم!خودم آهنگای خنک دوست دارم ;D ولی سیمفونیکا گرمن که با سلیقه ی من جور نیست

کاورای کار شده روی آلبومای موتزارتو و DCI(؟) از بقیه کاراشون بهتره (حتی از کارای سیمفونیک متالشون)
یکی از کارای خیلی معروفشون Gothic Kabbalahه. (اسم البوم سال 2007شونم همینه)، تو همین آلبوم بدون میسترینگ یه کار سیمفونیک دلنشینشون Three Treasuresه.
therion یه خوبی که داره اونم اینه توی هر آلبومش یه کاری میده که یه سبک متالو با یه سبک دیگش قاطی میکنه ولی بیس کارشون روی سیمفونیکه. مثلا آهنگ Dinشون نقطه ی مقابلش After The Inquisition Children Of The Stoneه.

برای nightwish یکی از بچه ها که خورش بود 20-30 تا گلچین ازش داده ایناش به نظر من بهتر بود:
Come Cover Me
Escapist
She is my sin
Stargazers
اینم آرومه ولی قشنگه: While Your Lips Are Still Red

آهنگاشون شبیه بازیای میکروئه ;D

night wish دوست نمی دارم.کلا به صدای زن حساسیت دارم جز آنجلا البت ;D
آهنگای خوبشو معرفی کن اونم بی زحمت ;D

من 4 تا آلبوم دارم از therion که سه تا از این آهنگارو شامل شد (مشمول؟!).دومی و آخری خوب بود.از اولی زیاد راضی نبودم :-?

10-20 سال دیگه که سیمفونیک متال دادم بیرون خودم، می فهمی سیمفونیک متال ینی چی ... B-)

من طبق تقسیم بندی خودم آهنگا رو به دو دسته ی گرم و خنک تقسیم می کنم!خودم آهنگای خنک دوست دارم ;D ولی سیمفونیکا گرمن که با سلیقه ی من جور نیست
ی سری سبکا با صدای زن خوب جواب میده مثه گوتیک راک و گوتیک متال و ... . ی سری دیگه با صدای مرد خوب جواب میده مثه هوی متال و پاور متال و... .
بهترین حالت برای کارای سیمفونیک ترکیب صدای زن و مرده مثه بعضی از آهنگای همین therion! :-?
حالا اینکه به صدای زن حساسیت داری دلیله خاصی داره؟؟؟ :-?

اتفاقا به نظر من Seawinds بین این آهنگا از همه بهتر بود به همین خاطر اول نوشتمش /m\ اصن الکتریک سولو به اون نازی ، احساس تو آهنگ بیداد میکنه! دیگه ... :-??
به نقل از M'eYo The AQUA :
برای nightwish یکی از بچه ها که خورش بود 20-30 تا گلچین ازش داده ایناش به نظر من بهتر بود:
Come Cover Me
Escapist
She is my sin
Stargazers
اینم آرومه ولی قشنگه: While Your Lips Are Still Red

آهنگاشون شبیه بازیای میکروئه ;D
جدا از این آهنگایی که نام بردی آهنگای End of Al Hope و until my last breath هم بدک نیستن! :-?

• لایک
امتیازات: AmorE

به نقل از HIM :
ی سری سبکا با صدای زن خوب جواب میده مثه گوتیک راک و گوتیک متال و ... . ی سری دیگه با صدای مرد خوب جواب میده مثه هوی متال و پاور متال و... .
بهترین حالت برای کارای سیمفونیک ترکیب صدای زن و مرده مثه بعضی از آهنگای همین therion! :-?
حالا اینکه به صدای زن حساسیت داری دلیله خاصی داره؟؟؟ :-?
صدای زیر کلا رو اعصابمه ... .تو هر سبکی.خصوصا کلاسیک و اپرا ... ~X(
مثلا آناتما خوب استفاده کرده از صدای زن.این amy lee هم خوبه :-?
همین آنجلا دث می خونه خیلی هم خوب ;D
ولی بقیه راضی نیستم
راستی کسی گروه متال نمی شناسه که نوازنده هاش دختر باشن؟!

(ضمن تشکر از مهراب و میکائیل به خاطر معرفی آهنگ ;D)

صدای زیر کلا رو اعصابمه ... .تو هر سبکی.خصوصا کلاسیک و اپرا ... ~X(
مثلا آناتما خوب استفاده کرده از صدای زن.این amy lee هم خوبه :-?
همین آنجلا دث می خونه خیلی هم خوب ;D
ولی بقیه راضی نیستم
راستی کسی گروه متال نمی شناسه که نوازنده هاش دختر باشن؟!

(ضمن تشکر از مهراب و میکائیل به خاطر معرفی آهنگ ;D)
گروه متال نسبتا مطرح که نوازنده هاش دختر باشن... :-? فک کنم Skillet! :-? گروه راک هم الان یه گروه به ذهنم رسید به نام Cherri bomb که تمام اعضاش دخترن!
یه گروه مشدی هم میشناسم که نوازنده هاش 3تا دخترن به نام های سمین و سما و صبا (فک کنم اسماشون همینا بود!) سره تمریناشون گریم گوتیک میکنن و به شدت هم عشقه پنترا هستن و کارشونم نسبت به اینکه یه گروه ایرانی هستن خوبه. از گروه اون دختره ، سمی تو Scream for me tahran خیلی بهترن! ولی خب تا حالا هیچ فعالیت رسمی نداشتن! ;D نه آلبومی نه سینگلی!

دوستان این سایتو چک کنید برای معرفی گروههای عجیب غریب جای مناسبیه. (یه مدتیه قیلشر شده باید با وی پی برین)
یه سایت برای آشنایی با گروهها و کار ها
قبلنا ازینجا گروههارو کشف میکردم ;D

به نظرتون فروش آلبوم متاليكا توو هفته اول چقد بوده؟ ;D
13 هزار تا!!! (36 بيلبورد)
در حالي كه آلبوم death magnetic فقط توو سه روز اول 490 هزار تا فروش داشته (ا بيلبورد) :-\ :-\
چه اختلافي

Back
بالا