میکائیل
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی / هنرستان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات نمایشی
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
3. Wuthering Heights... یه گروه Power metal دانمارکی... آلبوم The Shadow Cabinet سال 2006 رو گوش دادم فقط... آهنگ های خوب زیادی تو این آلبوم بود ولی با آهنگ Envy شدیدا ارتباط برقرار کردم... اثراتی از موسیقی حوزه ی اسکاندیناوی به وضوح در آثار این گروه دیده میشه...
4. saturnus... یه گروه Doom metal دانمارکی... فقط آهنگ Rain wash me از این گروه رو گوش دادم و می تونم بگم فوق العاده بود... یه آهنگ ابَر دپرسیو (نظر شخصی)... از اون آهنگاییه که وقتی تموم میشه انگار یه عده با بیل و کلنگ زدنت... داغون... خلاصه نکات ایمنی رو رعایت کنید...
1 و 4 رو شک دارم که قبلا معرفی شدن یا نه!؟! به هر حال...
پارت درامز این آهنگ به قدری یکنواخت بود که فضای کلی آهنگو تحت تاثیر قرار داده بود... به شدت خسته کننده... (
يه همچين جانوريه بيسيستشون...به نقل از SPARK :اما اگه گروه هاي ديگه تو همين سبک بخواين : Mushroom head ، Seether و Halestorm هستن .
3. Wuthering Heights... یه گروه Power metal دانمارکی... آلبوم The Shadow Cabinet سال 2006 رو گوش دادم فقط... آهنگ های خوب زیادی تو این آلبوم بود ولی با آهنگ Envy شدیدا ارتباط برقرار کردم... اثراتی از موسیقی حوزه ی اسکاندیناوی به وضوح در آثار این گروه دیده میشه...
4. saturnus... یه گروه Doom metal دانمارکی... فقط آهنگ Rain wash me از این گروه رو گوش دادم و می تونم بگم فوق العاده بود... یه آهنگ ابَر دپرسیو (نظر شخصی)... از اون آهنگاییه که وقتی تموم میشه انگار یه عده با بیل و کلنگ زدنت... داغون... خلاصه نکات ایمنی رو رعایت کنید...
1 و 4 رو شک دارم که قبلا معرفی شدن یا نه!؟! به هر حال...
در اینکه درامر تواناییه شکی نیست ولی آخه موسیقی همش تکنیک و توانایی های فردی نیس که!!! اولین و مهم ترین اصل در موسیقی خلاقیته... نباید خلاقیت فدای تکنیک و سرعت بشه... مطمئن باش درامر های زیادی هستن که بتونن یه همچین ریتم هایی رو نگه دارن... ولی چیزی که کریس ادلر (مثال) رو در بالاترین سطح موسیقی نگه داشته ذهن خلاقشه... ضمن اینکه در تکنیک و کار های انفرادی هم چیزی کم نداره... :)به نقل از hamid-GM :دوستان کسی اینجا meshuggah گوش نمیده؟ واقعا آهنگسازیشون در سطح تیم ملی هست.. فقط مشکلشون این ووکالشونه.. طرف هارش میخونه منم حالم از هارش به هم میخوره متاسفانه..
+ آهای اونایی که تو کف درامر Slipknot و Dream Theater و ُSymphony X هستین, حتما تراک bleed رو گوش بدین تا مهارت این درامر meshuggah رو درک کنید..
طرف hi-hat رو با یه تمپو (توی 4/4) میزنه , بعد همزمان داره باس درام رو با یه تمپوی دیگه (توی یه کسر میزان عجیب دیگه, فک کنم 17/16) میزنه! اصن عجیب علاقه مند به ذهن این درامر شدم به خدا, یعنی مغزش دو قسمته.. یه قسمت از مغزش واسه باس درامه, قسمت دیگه ش واسه بقیه جاهای درامز..
پارت درامز این آهنگ به قدری یکنواخت بود که فضای کلی آهنگو تحت تاثیر قرار داده بود... به شدت خسته کننده... (