خوب مجدد من اومدم / هیچ کدوم از پست های دوستان هم نخوندم که بخوام سوتی بگیرم و باعث ناراحتی شه
چند وقت یک بار میام 1 2 تا آلبوم برا بچه زرنگای ایران معرفی میکنم و میرم .
امروز قصد دارم آلبومی رو معرفی کنم از کشور فنلاند و گروهی رو معرفی کنم که به اسم وزنه سبک پاور متال فنلاند شهرت داره .
گروهی که دو سبک آب و آتش متال رو همراه کرد . گروهی که ملودی های گوش نواز پیانو و کیبور بادی و ویالون رو با سولو ها و ریف های خشن و کوبنده همراه کرد .
به واقع یاد آوری همراهی 2 سبک پاور متال و سیمفونیک متال توسط این گروه خود برای توصیف اثرات فرا زمینی نواخته شده توسط این گروه کافیه .
قصد ندارم تاریخچه بگم چرا که در ویکیپدا و بسیاری سایت های دیگه موجوده .
بریم سر وقت آلبوم . آلبوم که قصد معرفیش رو دارم در سال 2012 ریلیز شد . همونطور هم که انتظار میرفت در ابتدا با استقبال چشمگیری روبرو شد آلبوم و فروش به نسبه خوبی هم ( در سبک راک و متال ) به خود اختصاص داد .
گروه واقعا از المان های بی نقصی برخورداره . از طرف سبک گروه که توضیحاتش رو دادم و از طرف دیگه وکال بی متال گروه kakko که در این آلبوم در کنار سولو های گوش نواز Viljanen هر جنبنده ای رو مبهوت خود میکنه .
علاه بر این ها این گروه از مضمون اشعاری بسیار سنگینی برخودار هست . معنی و مفهو اشعار به قدری در آلبوم سنگینی میکند که هرز گاهی پیش میاد کلا بیت کار رو فراموش میکنید و به توجه به شعر کار ها میپردازید .
بیش از این کشش نمیدم . این شما و این هم آلبوم Stones Grow Her Name از گروه Sonata Arctic
![](http://www.pic.lilup.net/images/wzy67io8v20qvygux1.jpg)