• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از هوبه سنبا :
@سُب
آهنگای Eric Clapton , Camel سبکشون Progressive Rock ـه
Camel سبکش Progressive Rock ـه...
ولی فک نمی کنم Eric Clapton سبکش Progressive Rock باشه... :-?
سبک Eric Clapton بلوز ـه... و تا حدودی پاپ راک... :-?
به نقل از Black Fire :
اینجا کسی ACDC گوش می کنه؟
گرچه AC/DC گروه بزرگ و با سابقه ایه ولی به هیچ وجه نمی تونم باهاش ارتباط برقرار کنم... 8-|
به نقل از DaRtH S1DiOuS(گ.چ.پ.ژ) :
منم گوش ميدم
صدا ي يارو خيلي با حاله
اتفاقا مشکل اساسی منم صدای خواننده ی این گروه ـه... ;D

به نقل از Sobhan Khan™ :
آقا کسی میتونه یه سری آهنگ سبک new metal و rock بدون متن بهم معرفی کنه ؟
dream theater
tool
phill colins
genesis
pink floyd حتی !
البته دو تا بالایی پروگرسیو متالن !
آهان و البته استاد و سرورمون john mclaughin !

آقا کی اینجا به گروه هایی مثل The Rasmus, Lordi , Sigur ros و گروه های ناحیه اسکاندیناوی گوش میده ؟

The Dance of Eternity - Dream Theatre /m\
به شدت عالیه !
به طرز خیلی جالب و قشنگی وسطش آهنگ جز میشه ، هتدی میشه ، عالیه آهنگ ! توی 6 دقیقه آهنگ این همه هنر جمع شده ! عاشق تیکه های پیانوش هستیم !

Red Hot Chilli Peppers - Look around
بیتش عاللللللیه یعنی ! Anthony Kiedis هم که مثل همیشه خیلی خوبه !

به نقل از مَــتـــیــــن :
آقا کی اینجا به گروه هایی مثل The Rasmus, Lordi , Sigur ros و گروه های ناحیه اسکاندیناوی گوش میده ؟
اگه ممکنه در مورد Sigur ros و Lordi یه مختصر توضیحی بده... آهنگای خوبشون رو هم معرفی کن لطفا... :)
به نقل از مَــتـــیــــن :
Red Hot Chilli Peppers - Look around
بیتش عاللللللیه یعنی ! Anthony Kiedis هم که مثل همیشه خیلی خوبه !
گروه خوبیه... مخصوصا بیسیستشون ، Flea ، که فوق العادس کارش... /m\ البته گروه خزیه در کل... ولی همین خز بودنشون باحاله... ;D
مثلا flea جای پدربزرگ منه... بعد با موهای سبز یا بنفش با شورت مامان دوزش تو موزیک ویدئو قر میده... در این حد خز... :-"
در کل Red Hot Chilli Peppers تو 2 کلمه خلاصه میشه... Funk & Punk... ;D
آهنگ های خوبش... به نظر من... به ترتیب... Scar tissue - Californication - Road trippin'

به نقل از میکا :
اگه ممکنه در مورد Sigur ros و Lordi یه مختصر توضیحی بده... آهنگای خوبشون رو هم معرفی کن لطفا... :)گروه خوبیه... مخصوصا بیسیستشون ، Flea ، که فوق العادس کارش... /m\ البته گروه خزیه در کل... ولی همین خز بودنشون باحاله... ;D
مثلا flea جای پدربزرگ منه... بعد با موهای سبز یا بنفش با شورت مامان دوزش تو موزیک ویدئو قر میده... در این حد خز... :-"
در کل Red Hot Chilli Peppers تو 2 کلمه خلاصه میشه... Funk & Punk... ;D
آهنگ های خوبش... به نظر من... به ترتیب... Scar tissue - Californication - Road trippin'
الان که دیگه Anthony Kiedis هم چتری های موشو بلند کرده و هم سبیل گذاشته ! اونو دیگه چی میشه گفت ! :))
آهنگای خوبشون از نظر من :
Lordi : Bite It Like a Bulldog - Would you love a monster man - Devil is a loser(یه گروه هارد راک فنلاندی هست برنده ی یورو ویژن 2006 )
Sigur ros : Hoppipolla - Hoppipolla afturabak( یه گروه ایسلندی هست که بیشتر سبکش Ambient هست ولی آهنگ Hoppipolla خیلی معروفه و حتما تو تلویزیون شنیدی فکر کنم )

Any Slipknot baz

اومدم اینجا یاد لیریکس (Welcome Home (Sanitarium افتادم : Welcome to where time stands still, No one lives and no one will !
آلبوم جدید گروه بوس (!) (kiss) قراره 15 اکتبر بیاد (به جهنم ؛ چی کار کنم ؟!)
آلبوم جدید Testament هم که اومده
آلبوم جدید گروه As I lay die هم قراره سپتامبر بیاد (هر کی سبک این گروه رو هر جوری که میخواد معرفی میکنه ؛ تو هارد راک هست ، تو متال کور هست ، تو بلک هست ، تو Unblack هست .... تو پاپ هست تو کلاسیک ... سنتی ... Folk ... نبوووود ؟!)
آلبوم گروه This is Moment برای طرفدارای Nu و Alternative
برای Doom دوست ها هم آلبوم گروه Katatonia هست.
دهمین آلبوم باند Metallica هم که آقای لارس آلریک فرمودن اوایل 2014 میاد و باند از سپتامبر میره تو استودیو ، جیمز هتفیلد هم گفته که سنگین تر از آلبوم مشکی (!) خواهد بود و از نظر موسیقی هم شبیه همونه ، کیرک همط ;D هم گفته اگه Death Magnetic جایگزین معنایی آلبومهای قدیمی Metallica بوده باشه ، آلبوم جدید هم جایگزین موسیقایی اونا خواهد بود و کلاً قرار نیست توش Riff بچپونن ، موسیقی ها ساده تر ولی خشن تر خواهند بود.
-------------------------------------
آلبوم Unto The Locust باند Machine Head جزو اون آلبوماییه که فک کنم به این زودیا تکرار نمیشه . یه چیزی در حد آلبومات دهه ی 80 حالا شاید هم 90 ! :-"
-------------------------------------
از Dream Theater شدیداً متنفرم :-& ... Muse هم بیخودی معروف شده :-w
------------------------------------
تعریف آلترناتیو متال : موسیقی ای خیلی زود عاشق آن میشوید و خیلی زود از آن زده میشوید
------------------------------------
اگه فک کردین از موسیقی زده شدین 1 روز گوش ندین ؛ بعد روزی یکی دو تا Instrumental گوش بدین . معلومه یکی که روزی 20 تا Track ناقابل Death گوش میده یا Alternative آخرش دچار مشکلات گوارشی میشه دیگه ! در ضمن هدست خوب = لذت بیشتر !
...یواش یواش دارم اینجا رو با حرف بزن اشتباه میگیرم !

نقل قول ازSpark:از Dream theaterبه شدت متنفرم

عزیزم شما آهنگ دیوانه کننده
Pull me underاین گروه رو هم گوش کردی؟

Back
بالا