به نقل از microsoft :بتل فیلد 3 یک چیز دیگست
ببین تا همینجا که اومده رقیب سرسختی برای MW3 بوده حتما یک خوبی هایی به نسبت داره دیگه
ولی من خودم MW3 رو خیلی دوست دارم ولی فکر میکنم از بتل ضعیف تره
به نقل از mahdi23 :درضمن در بتل همه چی دقیقا شبیه سازی شده؛از حرکت سرباز و اسلحه و شلیک و طرز دویدن و پریدن و حتی lip motionکه در مدرن 3 اینطورنیست
از این فکرا نکن (تا جهان بر پاست کال اف صدر جدوله )به نقل از microsoft :بتل فیلد 3 یک چیز دیگست
ببین تا همینجا که اومده رقیب سرسختی برای MW3 بوده حتما یک خوبی هایی به نسبت داره دیگه
ولی من خودم MW3 رو خیلی دوست دارم ولی فکر میکنم از بتل ضعیف تره
هیچی که دروغه ولی بتلفیلد شکست خورد ولی درسی به کال اف داد که انجین بازی رو عوض کنه تا گرافیک بازی اینقدر مسخره نباشهبه نقل از H O S E I N :بد کمپانی بازی بدی نبود.
ولی در مقابل MW2 بازی کوچکی بود.
اما BF3 در برابر MW3 هیچی نیست.
به نقل از Re zA :هیچی که دروغه ولی بتلفیلد شکست خورد ولی درسی به کال اف داد که انجین بازی رو عوض کنه تا گرافیک بازی اینقدر مسخره نباشه
به نقل از H O S E I N :ولی من یادم نمیاد که چنین کاری کرده باشه...
و کماکان فکر میکنم که سال بعد هم همین آش و همین کاسه هست... تا پایان این نسل کنسول ها گرافیک COD همینه فکر کنم.
هر چند من 60 فریم رو بیشتر از گرافیک بالا دوست دارم. ولی حالا مجبور نیستن رو 60 نگه دارن. یه مقدار ارتقا بدن. در عوض فریم رو بیارن رو 40 یا 50 با گرافیک نه خیلی بالاتر ولی بالاتر!
معلومه داستان MW ( وقتی گرافیک کنار اون گیم پلی مسخره قرار بگیره دیگه فایده نداره )به نقل از PEDRA :دوستان شما داستان MW رو ترجیح میدید یا گرافیک BF ؟
به نقل از H O S E I N :خب خیلی نامردن دیگه
به نقل از Re zA :معلومه داستان MW ( وقتی گرافیک کنار اون گیم پلی مسخره قرار بگیره دیگه فایده نداره )
اونا هدفشون پول در آوردن هست و میدونند اگه موتور رو عوض نکنند روز به روز از طرفداراشون کمتر میشه
به نقل از H O S E I N :اگه سری Cod نابود هم بشه اینا سودشون رو دیگه کردن... bo و mw3 هر کدوم به اندازه 10 بازی فروختن.