- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : BattleField 3 vs MW3
ضمنا" نمیدونیم چی رو میگید تخریب پذیری ؟ ببینم توی COD میشه دیوارای یه ساختمون رو آورد پایین ؟ نکنه اثر گلوله روی دیوار رو میگی
حرفای شما اصلا" بوی منطق نمیده. نمیخواید واقعیت رو قبول کنید که COD داره کم کاری میکنه.
بتلفیلد هم کم نساخته تا حالا . تا الآن 4 5 تا بتلفیلد داشتیم. ضمنا" چه ربطی داره به تعداد نسخه های ساخته شده ؟ W & Z از وقتی رفتن COD کاملا" ناامید کننده شده.
اون محیط هایی هم که میگید نهایتا" 10 ساعت از بخش تک نفره ست (هر چند بتلفیلد 3 محیط های خوبی داره). در حالی که شاید قسمت مهم تر بازی های شوتر چند نفره باشه و تأکید من هم رو چند نفره بود.
این که میگی جایی برای ارتقاء نداره نمیدونم منظورت چی بود ؟ میشه بگی این بازی تو چی به کمال رسیده (البته به جز تو پرورش فن بوی هایی مثل شما). گرافیک ؟ داستان؟گیم پلی ؟ تکنولوژی و فیزیک ؟ مولتی پلیر ؟ من که چیزی نمی بینم.
جمله اولت خیلی خنده داره اصلا" نیازی به جواب نداره.به نقل از Ahmad1375 :COD به ین دلیل خیلی تریلر نمی ده که همه او رو میشناسن.
اما بتلفیلد تازه داره پیشرفت می کنه.
در این COD هم تخریب پذیری ساختمان ها و دیوار ها وجود داره.
بتلفیلد دو تا بازی درست کرده فکر میکنه به همین راختی می تونه با COD برسه اما کال او هفت تا بازی درست کرده که حسابی هم فروش داشتن.تو آخه می تونی بتلفیلد رو با کال او مقایسه کنی؟
محیط های کال او بسیار گسترده تر از بتلفیلد هستن اما بتلفیلد به یه جا گیر میده دیگه ول نمی کنه.خوب این جذابیت بازی رو پایین میاره.می بینی کال او دیوتی تو جنگل،بیابون،غار،دریا،کشتی؛برف و جاهای دیگه ای درحال جنگه اما بتلفیلد یه دونه برف داره و یه دونه جنگل
ندای وظیفه به جایی رسیده که دیگه جایی برای ارتقا نمونده اما بتلفیلد تازه داره پیشرفت می کنه.
فکر نکنید که دو تا بازی ساختید به کال او رسیدید.
ضمنا" نمیدونیم چی رو میگید تخریب پذیری ؟ ببینم توی COD میشه دیوارای یه ساختمون رو آورد پایین ؟ نکنه اثر گلوله روی دیوار رو میگی
حرفای شما اصلا" بوی منطق نمیده. نمیخواید واقعیت رو قبول کنید که COD داره کم کاری میکنه.
بتلفیلد هم کم نساخته تا حالا . تا الآن 4 5 تا بتلفیلد داشتیم. ضمنا" چه ربطی داره به تعداد نسخه های ساخته شده ؟ W & Z از وقتی رفتن COD کاملا" ناامید کننده شده.
اون محیط هایی هم که میگید نهایتا" 10 ساعت از بخش تک نفره ست (هر چند بتلفیلد 3 محیط های خوبی داره). در حالی که شاید قسمت مهم تر بازی های شوتر چند نفره باشه و تأکید من هم رو چند نفره بود.
این که میگی جایی برای ارتقاء نداره نمیدونم منظورت چی بود ؟ میشه بگی این بازی تو چی به کمال رسیده (البته به جز تو پرورش فن بوی هایی مثل شما). گرافیک ؟ داستان؟گیم پلی ؟ تکنولوژی و فیزیک ؟ مولتی پلیر ؟ من که چیزی نمی بینم.