غرور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahshid_f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غرور

من آدم نسبتا مغروریم
خیلی کم پیش میاد غرورمو زیر پابذارم

ولی اگه سر چیزی شرط ببندم و ببازم حتی اگه برام غروریم نمونه بازم برای این که باحتم تاوانشو میدم :-"
تو بحثا هم اگه ببینم واقعا کم آوردم به جای قهر کردن اعتراف میکنم که شکست خوردم
ولی خیلی کم پیش میاد :-"
آها! اگه ببینم کسی که دوسش دارم داره از دستم میره صاف میرم بهش میگم منم دوست دارم دیگه خود دانی :-"

من در وهله اول یه غرور خاصی دارم اما مانع ارتباطم با بقیه نیست
اما بعدش انقد صمیمی میشم که اصلا حتی دوستمم این اجازه رو بخودش نمیده ک مغرور باشه..........
غرور بعضی جاها لازمه
مثلا حضرت محمد هم گفته زن ها باید در مقابل نامحرم غرور داشته باشن
این یه مثالش بود :)

من مغرورم
تا حالا خیلی چیزا رو فدای غرورم کردم
خیلی هم ضربه خوردم
ولی هنوزم میگم مغرور بودن لازمه
تو دنیایی که حتی به بهترین دوستا نمیشه اعتماد کرد
باید مغرور باشی تا نتونن لهت کنن

چقد با داشتن غرور موافقید؟موافقم اما به حدش درمواقع لازم تاحدودی میشه گفت باهمون عزت نفس موافقم نه غرور
چقد غرور دارین؟تاحدی که کسی به حریم شخصیم پانذاره و اجازه ندم کسی برام تکلیف تعیین کنه
چقد حاضرین برای مسایل مختلف غرورتونو زیر پا بذارین؟بستگی به مسیله داره اگه خیلی مهم باشه مثلا کاری برای یکی از دوستام یا خانوادم باشه غرورمو زیر پا میذارم به شرطیکه بدونم نتیجه داره یاارزششوداشته باشه
اگر یکی که خیلی دوستش دارین، بهتون بی محلی کنه، بازم به غرورتون فک می کنین؟بله.هم به غرورم هم به خیلی چیزای دیگه به هرحال این مسیله کلی جنبه ی دیگه هم داره درضمن من دخترم وتوصیه میکنن دخترا چون تحمل اینجور بی محلی هارو ندارن بهتره تو اینجورمسایل از یه واسطه استفاده کنن

فک نکنم خدا هم خوشش بیاد ما عزت نفسمونو واسه هیچ وپوچ ازدست بدیم باید پای چیزای خیلی مهمی درمیون باشه

کلا مغرورم...ولی نه مقابل دوستام...ولی جلوی بعضیا اگه مغرور نباشی دیگه.........!

آدم یه جاهایی تحت هیـچ شرایطی نباید غرورش ـو بذاره زیر پاش ..
اما یه جاهایی شاید اگه یه کم از اون غرور لعنتی صرف نظر کنه شاید خیلی چیزا خیلی بهتر پیش بره ..

خیلی جاها به خاطر غروری ک داشتم راهم ـو عوض کردم .. خیلی چیزا عوض شد ..
یه جاهایی به دردم خورد ، یه جاهایی داغــونم کرد ..

درکل باید بدونی کِی ازش استفاده کنی .. ولی بودنش مهم ـه به نظر من . : )

به نظر من غرور تا یه حدی خوبه ولی از یه حدی تو خیلی از مسائل خود آدمو بیش از هرکس دیگه ای عذاب میده
من خودم نسبتا آدم مغروریم ک این غرور بعضی وقتا دیوونه ام میکنه و خیلی وقتا باعث میشه به چیزایی ک میخوام نرسم
تا حالا تو شرایطی قرار نگرفتم ک بخوام غرورم رو اونقدا زیر پا بزارم ولی در مقابل مامانم آخرین سعی ام رو میکنم تا بتونم غرورم رو زیر پا بزارم :|

• لایک
امتیازات: YaYa

غرور واسه 1دختر عالیه....من عاشقشم وگاهی اوقات درمقابل بعضیاوتوبعضی مواقع دارم :)

به نظرمن هیچکس(به جز پدر ومادر)ارزشه زیره پاگذاشتنه غرورو نداره
تا الان هروقت غرورموشکوندم ضربه خوردم ولی به خودم قول دادم دیگه نشکونمش [-(

به نظرمن داشتن غرورهیچ وقت لازم نیست چون اگه اداب صحبت کردن روبلدباشیم وبفهمیم کجاوباکی حرف بزنیم لازم نیست غرورداشته باشیبم.. ;))

غرور داشتنِ آدما دستِ خودشون نیسـت؛
شکستنش دستِ خودشونه؛
و واقعا چیزایی همیشه هست که آدم حاضر باشه بشکنه غرورشو بشکنه به خاطرش
الان وا3 من 2-3 تا آدم!

تنها چیزی که تاحالا باعث شده غرورمو زیر پا بذارم احساساتم بوده :|....هر دفعه هم بعدش پشیمون شدم :-<لعنت به احساساتم!!بالاخره یه روزی ریشه کنش میکنم :|+کاشکی بدونی غروری که داری واسه طرف مقابلت زیر پا میذاری لایقشه!!

داشتن یه مقدارش لازمه ولی نه دیگه خیلی شدیدش هرچند من از اون ادمایی ام ک غرورشون بالاست اتفاقا بعضی جاها هم بد بوده اما واسه ادمایی مثه من شکستن غرورشونبهای سنگینی داره البته نه در مقابل خانواده

غرور کلمه خوبی برای پوشوندن بعضی چیزا ...
خیلیا رفتارای زشتشونو زیر همین نقاب می پوشونن....

غرور برای هر فردی لازمه باید داشته باشی ولی متعادل...
غرور مرزی مشخص برای خودته که ادما نمی تونن ازش رد بشن !!

کلن با غرور موافقم...ولی ادم مغرورم خوب نیست!!
ولی با فخر فروشی اصلا بعضی ادما غرور دارن به چی ..
به جیب پدر ..این افتضاهه ....

باید ببینی خودت به تنهایی چیزی داری...!!
وگرنه اون اصلا ازشی نداره....

غرور مانع حرکته ولی اعتماد به نفس محرکه!

غـــــرور چیزی هستش که اگ نداشته باشی خیلیـــا خودشونو گم میکنن ..!
ولی وقتی کسی و از صمیم قلب دوست داری غرورت نسبت بش کمتـــر میشه .!(منظورم مامان باباستا :)) ;D)

همیــ ;Dـشه لازمه .. مقدارشه ک گاهی لازمه کم و زیاد شه ..! ;)

غرور لازمه به نظر من ضروریه مخصوصا وقتی که برتری

فک کنم چیزیه که کلن تو من نیس!ولی حس میکنم خیلی لازمه!خیلی زیاد!

این وازه دروجود من تعریف نشدس هرچی بدبختی دارم واس نداشتن غروره ;;)

Back
بالا