Level of your current English skills

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
منم الان اینتر2ام و4ساله ک دارم میرمILI...اما واقن فک نمیکنم اندازه چهارسال بلد باشم...:|
نمیدونم مشکل از منه یان اما مثن واقن ووکبا یادم نمیمونه یا خیلی از گرامرارو اصن نمیدونم کجااستفاده کنم:(

دوستانی که کانون زبان میرن
من تا advanced 3 خوندم
الان با خودم میگم ای کاش موسسه ای میخوندم که روی speaking توجه بیشتری داشت.
گرامر و رایتینگ خیلی مهمه ولی چیزی نیست که نشه تنها و تو خونه با تمرین به دستش آورد.
ولی خیلیا هستن که دور و برشون کسی نیست که انگلیسی باهاش صحبت کنن و اسپیکینگشون قوی بشه.
به همین خاطر اگه موسسه رو اسپیک تمرکز بیشتری داشته باشه زبان آموزی که بخواد بیشتر و بهتر پیشرفت میکنه.
سفیر به نظرم خیلی خوبه...علاوه بر دوره های فری دیسکاشن که میذاره ...توی کلاسای ترمیکش هم خیلی خوب کار میکنه روی اسپیکینگ

دوستان سلام
کسی هست که کانون زبان ایران باشه؟

سوالات فاینال inter 3 رو می خواستم
منم هم سطح شمام. ولی استادمون گفت امسال سوالای فاینال جدید شدن و مستقیما از مرکز ارسال میشن و ما اولین دانش آموزایی هستیم ک سوالای جدیدو امتحان میدیم.

بنده هم کانون زبان می رم و ترم inter 2 هستم.
امتحاناش از موقعی که آنلاین شده، باید فقط روی نمره کلاسیمون کار کنیم که ۸۰ درصد کل نمرست.
فقط کاشکی میتونستیم بفهمیم که اون ۲ تستی که غلط زدیم تو آزمون چیه!
ولی ترم ما مثلن inter 3
Pre inter 3
El3
آنلاین نیستن.

• لایک
امتیازات: Void
عاقا الان C1 میشه چی :|
ادونس یک یا آپر اینتر؟

عه واقعا ب چ دردی میخوره :/ مثلا من الان دیپلمو گرفتم برای مثال و از این ماک ها دادم نمره م ۷ ۷.۵ بوده :/ تازه کتابم AEF خوندم البته من ی سری کتاب وکب خفن خودم خوندم اونا خ جذابن^_^

Uper intermediate

من آنلاین چون خیلی مزخرف بود س ساله ول کردم...
تا touch stone خونده بودم.. باز از اول مهر بریم ادامه اش..

هفت ساله که دارم کیش میرم ... نوجوانان رو تموم کردم (Solutions Advanced) و الان دارم speakout advanced plus رو میخونم :)

من آنلاین چون خیلی مزخرف بود س ساله ول کردم...
تا touch stone خونده بودم.. باز از اول مهر بریم ادامه اش..
من سفیر میرفتم و حضوری عالی بود.
ولی وقتی خورد به کرونا انلاین ادامه دادم لولم همون موند و عوض نشد.چون اصلا از روند راضی نبودم.
ولش کردم و روتینم شد یادگیری واژه ، خوندن چندین و چند باره کتاب آکسفورد ورد اسکیلز میخونم تا خوب یاد بگیرم.
انیمیشن و فیلم بدون زیرنویس گاهی هم پادکست.
چت با نیتیو ها و دیلی نوشتن به انگلیسی.
کتاب داستان هم کمکت میکنه.
من واقعا پیشرفت رو حس کردم توی خودم.
اگه میبینی پیشرفتی با وجود کلاس رفتن در سطح خودت حاصل نمیشه بنظرم خودآموز برو جلو.

Back
بالا