خوشبختی یعنی چی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : آیا شما خوشبختید؟

نه
فکر نمیکنم کسی هم این حسو داشته باشه معمولا کسی از زندگیش زاضی نیست

خوشبختی یعنی عشق

سوتی یه بار امسال دادم داشتم بادوستم میرقصیدم با دوستم ناظمون پشتمون بود برامون منفی گذاشت

به نقل از nilofar banihashem :
سوتی یه بار امسال دادم داشتم بادوستم میرقصیدمناظمون پشتمون بود برامون منفی گذاشت

به نظر من وقتی خوشبختی یعنی اینکه هنوزم اونقدری بهونه واسه خندیدن داشته باشی که کوچکترین چیزا باعث ناراحتیت نشه!
من فکر میکنم همین که الان خانواده ای به این خوبی دارم؛همین که کسایی هستند هنوز که از ته قلب دوسشون دارم و هنوز اونقدری هستم که شاید بتونم باعث بشم بقیه هم دوستم داشته باشن و ... خیلی خوشبختم! ;;)
پول و مقام و شهرت هم میتونند باعث خوشبختی های کوچیکی بشن که به نظر من موندگار نیستند واسه همین هیچ وقت نخواستم ملاک خوشبختی رو اینا قرار بدم!
من از همه چی راضیم تو زندگیم 8-^

برا چي نباشم؟؟ به هر حال اگه يه بدي هايي تو زندگيم باشه 2 برابرش خوشبختيه .
من كه از زندگيم راضيم چشم حسوداش كور .
البته تا خوشبختي چي چي تعريف شه هم مهمه .

ما ک خوبخت نیستیم
ولی من ب تنهایی آره

به نظر من خوشبختی یعنی دوستی یا علاقه به هر چیز ( مث دوستامون ، کامپیوتر ، خانواده ، خدا و ...)
و من
خوش بخت ترین آدمم چون بهترین مامان دنیا رو دارم. :)

خوشبختی ینی تو زندگی به اون چیزی ک میخوای رسیده باشی و از زندگیت احساس رضایت کنی

من تقریبا آدم خوشبختی هستم

خوشبختی؟من که فکر نکنم خوشبخت باشم.شاید اگه الانجای دیگه ای بودم و میتونستم کارای دیگه ای بکنم خوشبخت تر بودم. :((گاهی اوقات احساس میکنم اینجا زندانی ام.آخه زندانی که نمی تونه خوشبخت باشه؟ میتونه؟ X-( X-( X-(من به هیچ کدوم از چیزایی که دوس دارم نمی تونم برسم.من خیلی بد بختم. :(( :(( :-L

اوهوم :)
چرا نباشم؟خونواده داریم....دوست داریم....پولداریم :-"....سلامتی داریم.....آرامش داریم....امکانات داریم....امنیت داریم....خونه و ماشین خوب و اینا داریم....از همه مهم تر:من خدا رو دارم :x
امروز خیلی فک کردم تا به این نتیجه رسیدم ;;)

+شایدم بعضی چیزا باشه که ناراحتم کنه ولی به پای خوشیام نمیرسن!

بستگی به تعریفمون از خوشبختی داره.
من خوشبختی رو در رضایتمندی کامل از زندگی فردی و اجتماعی ؛ میدونم.
من از نظر خودم کاملا خوشبختم!چون الان از زندگسم و موقعیتم کاملا راضیم! :-"

به نقل از matin320 :
و من
خوش بخت ترین آدمم چون بهترین مامان دنیا رو دارم. :)
نخير بهترين مامان دنيا مال خودمه :x
و بهترين باباي دنيا رو :-كاملا راضي و خوشبخت

پاسخ : خوشبختی یعنی چی؟

خوشبختی ینی زندگی ای داشتن ک ب افراد خانوادت علاقع داشته باشی؛ و همه چی همون ایده آل های خودت باشن... .

خوشبختی یعنی یه مرد خیکی حساب بانکی ماشین مشکی "کیوسک"...

خوشبختی یعنی در شرایطی ک داری احساس شادی و خوشحالی داشته باشی و از وضعتت راضی باشی
من از نظر خودم بدبخت نیستم اما تا خوشبختی هم خیلی فاصله دارم

به نظر من وقتي ادم خوشبخته كه از چيزايي كه داره راضي باشه...با اين حساب خوشبختي پول و مقام و شهرت نيست.

کلا آدم اینجوریه که هر چیزی هم که داشته باشه باز بیشتر میخواد!بنابرین آدما هیچ وقت نمی تونن خوشبخت باشن مگر اینکه عاشق باشن و به عشقشون برسن. :x

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا