- شروع کننده موضوع
آیا تا به حال این کتاب را خوندید؟
نظرتون در باره ی این کتاب چیه؟؟؟
همون طور که میدونید این کتاب به نوشته ی آقای آرمان آرین یکی از نویسنده های خوب کشورمون هست که تونسه یه کتاب فانتزی خیلی خوب بنویسه .
من اول یه معرفی بزارم :
کتاب ( پارسیان و من ) در سه جلد منتشر شده است:
1- پارسیان و من ( کاخ اژدها ) که درباره آژیدهاک ( ضحاک ) می باشد.
2- پارسیان و من ( راز کوه پرنده ) که درباره رستم می باشد.
3- پارسیان و من ( رستاخیز فرا می رسد ) که در باره کوروش می باشد.
در این سری کتابها از تخیل زیادی استفاده شده است به طوری که این سری کتابها را در رده ی کتابهایی همچون هری پاتر و وارکرافت قرار می دهد ( البته نه به آن شوری ) .
داستان قسمت سوم کتاب مربوط به یک پسری نوجوان از یک خانواده ی پولدار و تهرانی است که که با مشکلاتی روبرو می شود و در سفری که تنها با هواپیما رفته بود، هواپیمایش دچار مشکل شده و سقوط می کند و او نجات پیدا می کند ولی در یک بیابان و توسط سی مرغ به دنیای گذشته ( در زمان پادشاهی کورش بزرگ ) برده می شود و نقش بردیا پسر کورش را بازی کرده و در جنگ ایران با بابل نیز شرکت می کند و ماجراهای مختلفی که برای او و همراهانش رخ می دهد.
این کتاب در 22 فصل و 240 صفحه منتشر شده است.
ناشر این کتاب هم نشر موج می باشد.
از سایت سرزمین پارسیان
من اول یه معرفی بزارم :
کتاب ( پارسیان و من ) در سه جلد منتشر شده است:
1- پارسیان و من ( کاخ اژدها ) که درباره آژیدهاک ( ضحاک ) می باشد.
2- پارسیان و من ( راز کوه پرنده ) که درباره رستم می باشد.
3- پارسیان و من ( رستاخیز فرا می رسد ) که در باره کوروش می باشد.
در این سری کتابها از تخیل زیادی استفاده شده است به طوری که این سری کتابها را در رده ی کتابهایی همچون هری پاتر و وارکرافت قرار می دهد ( البته نه به آن شوری ) .
داستان قسمت سوم کتاب مربوط به یک پسری نوجوان از یک خانواده ی پولدار و تهرانی است که که با مشکلاتی روبرو می شود و در سفری که تنها با هواپیما رفته بود، هواپیمایش دچار مشکل شده و سقوط می کند و او نجات پیدا می کند ولی در یک بیابان و توسط سی مرغ به دنیای گذشته ( در زمان پادشاهی کورش بزرگ ) برده می شود و نقش بردیا پسر کورش را بازی کرده و در جنگ ایران با بابل نیز شرکت می کند و ماجراهای مختلفی که برای او و همراهانش رخ می دهد.
این کتاب در 22 فصل و 240 صفحه منتشر شده است.
ناشر این کتاب هم نشر موج می باشد.
از سایت سرزمین پارسیان