خواب زیاد

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz
پاسخ : خواب زیاد

دوستان خواهشا یه راهنمایی کنید .. گفتم خوابم سنگینه ها .. ولی دیگه واقعا اعصابم خورد شده .. صبح ها 2 تا ساعت می زارم بالای سرم بازم بیدار نمیشم .. بعد نمی دونم چم شده .. تا میام درس بخونم بعد از یه ساعت هی شروع می کنم به خمیازه کشیدن .. :| :( ~X( همش احساس خستگی می کنم :|

آلا ح.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شش تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

ملت!!!
یکی بیاد منو جمع و جور کنه!!!
خرداد که موقع امتحانا بود میانگین خوابم در شبانه روز 10-11 ساعت بود...قبلشم موقع مدرسه ها خیلی میخوابیدم همون 10 ساعت اینا...
اونوقت نکته اینجاس که الان که تابستونه هرکار میکنم خوابم نمیاد!!...شب پای تلویزیون میخوابم ...تا ساعت 2 اینا نمیتونم بخوابم...صبحشم نهایت 8 پا میشم!!! بدبختی!....ظهر هم خوابم نمیگیره و اگه هم بگیره باید شب زنده داری کنم اونوقت...هر چی هم در طول روز برای خودم کار میتراشم فایده نداره ...تنها چیزی که منو از پا درمیاره درسه!!
چیکار کنم حالا؟!
من هم همینطوری ام فقط ساعت خوابم بیشتر میشه!یعنی صبح تا ساعت 11 خوابم!!! (:|
حالا که تابستون تموم شد!خدارو شکری!!!! :D :D
ما که نتونستیم کاریش کنیم!! شبا و صبحا مشکل داشتیم!!! مخصوصا صبح ها!!!!

• لایک
امتیازات: tezar

L.L

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران

به نقل از سـکـو تـ ــــ. :
دوستان خواهشا یه راهنمایی کنید .. گفتم خوابم سنگینه ها .. ولی دیگه واقعا اعصابم خورد شده .. صبح ها 2 تا ساعت می زارم بالای سرم بازم بیدار نمیشم .. بعد نمی دونم چم شده .. تا میام درس بخونم بعد از یه ساعت هی شروع می کنم به خمیازه کشیدن .. :| :( ~X( همش احساس خستگی می کنم :|
به نظرم پیاده روی یا هوای خنک و اینا خواب رو میپرونه! یه جا خوندم یه دوشِ آب گرمم خیلی حالِ آدمو جا میاره! به نظرم صُبا که میخوای پاشی به یکی بگو بیدارت کنه اگه واقعن نمیتونی پاشی و بعد برو پیاده روی! از عینک آفتابی هم استفاده نکن!نورِ اتاقِتم باید زیاد باشه وگرنه خوابت میبره باز!
تو جاهای پر نور هم درس بخون! چند وخ یه بار هم آبِ سرد بزن به صورتت ;;)

اصن حسِ نصیحت کردنو اینام فوران کرده بسی!! ;;) ;;)

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

(:|
آره موافقم
خواب واسه کنکوری ی معضلِ
هم باید درس خوندو هوش و حواست جمع باشه هم خستگیِ فکری بهت اجازه خواب میده
ولی من مشکلی با خونه و اینا ندارم
خیلی ناگهانی خوابم میبره! و متاسفانه چون خستگیِ فکری دارم صدای زنگ گوشیمو که میشنوم حتی نمیتونم قطعش کنم و خودش خاموش میشه
خانواده م هم نمیتونن کمکم کنن. قبلا کمک کردن نتیجه نداده! ~X(
باید ی آدمِ سمج رو پیدا کرد ک همش زنگ بزنه تا مجبور شی حتی با اعصاب خوردی هم پا شی!

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

من اوقات کنکور میانگین خواب روزانه ام بالای 9 ساعت بود در حالی که تابستون بعدش انقدر خودمو با تفریحای جور وا جور سرگرم کردم که تا 6 ساعت در شبانه روز کم شد! :D
شاید علتش این بود که چون از درس خوندن لذت نمیبردم خوابم میبرد ولی تابستون به خاطر کاری بیدار میموندم که دوستش داشتم.
اینا تجربه های خواب آلود من در دوران دانشگاهه:
برای همین توصیه میکنم وقت هایی که احساس خواب آلودگی میکنید درسایی رو بخونید که دوست دارید.
برای بیدار شدن از دیگران کمک بخواهید و وقتی بیدار شدید نگید 5 دقیقه دیکه هم میخوابم (:| بعد پامیشم. یه یاعلی بگید و با تمام توان بلند شید یه سر دستشویی بزنید و یه چیزی بخورید حله :D(این به شرطیه که شب قبلش خوب خوابیده باشید)
در طول روز هم خواب های 15 دقیقه ای رو تجربه کردم و جواب داد قبل یا بعد از ناهار 15 تا 20 دقیقه بخوابید (تو این مدت خواب من اونقدر سنگین نمیشه که نتونم با صدای زنگ بیدار شم هر چند ممکنه خواب ببینم) همین کافیه تا خستگی روزانه تون در بره
بازم میگم اینا تجربه های شخصی هستند!!! امیدوارم به دردتون بخوره :D

elsa

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
مشهد
مدال المپیاد
ریاضی
دانشگاه
?
رشته دانشگاه
?

خواب زیادهمیشه بدنیست ادمو اروم میکنه وارامش فکرمیده به ادم
من که خواب ارومودوس دارم

Newton

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
مدال المپیاد
کامپیوتر/فیزیک
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مکانیک

میانگین ساعت خواب که همه میگن همونطور که از اسمش پیداست میانگینیه برای عموم افراد
اگه حس کردید بیشتر نیاز دارید عیبی نداره
من دوران کنکورم روزی11 ساعت می خوابیدم :D

نیلارام

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
همدان

به نقل از مـﻬـــــــــــــا :
به نظرم پیاده روی یا هوای خنک و اینا خواب رو میپرونه! یه جا خوندم یه دوشِ آب گرمم خیلی حالِ آدمو جا میاره! به نظرم صُبا که میخوای پاشی به یکی بگو بیدارت کنه اگه واقعن نمیتونی پاشی و بعد برو پیاده روی! از عینک آفتابی هم استفاده نکن!نورِ اتاقِتم باید زیاد باشه وگرنه خوابت میبره باز!
تو جاهای پر نور هم درس بخون! چند وخ یه بار هم آبِ سرد بزن به صورتت ;;)

اصن حسِ نصیحت کردنو اینام فوران کرده بسی!! ;;) ;;)

من وقتی حموم میرم تخت میگیرم میخوابم
وقتی هم آب میزنم به صورتم فقط 1 ثانیه خواب از سرم میپره
کلا وقتی شرو میکنم درس خوندن خوابم میگیره
سر کلاسا هم همیشه خوابم الانم خوابم میاد (:|
کلا همیشه خوابم میاد به غیر از موقه هایی که دارم ورزش میکنم!

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای
پاسخ

خونه تون مبارک ! چند تا عامل هست : اولا توی دوران بلوغ همه زیاد میخوابن، پس از این لحاظ راحت باشین ! عامل بعدی، همونطور که دوستان هم اشاره کردن دما هست. اگه اتاقتون گرمه، سردش کنید. و عامل دیگه اینه که خواب، خواب میاره، پس سحر خیز باشین !

بالا