ظاهرا قراره که از امسال المپیاد نانو مثل بقیه المپیاد ها باشه و راستش مهلت ثبت نامش رو مطمین نیستم ولی فکر کنم تموم شده ولی اگه به سایت روبه رو برین همه اطلاعات مربوط به این المپیاد هست (منابعش هم معرفی شده)به نقل از !Poorya! :من تا حالا المپیاد نانو نشنیده بودم میشه یکم در موردش تو ضیح بدید
چجوری درمان میکنند یا شناسایی ینی اطلاعاتو ازقبل میدیم بشون یا کنترلشون میکنیم؟به نقل از پـوریــا :نانو روباتها: نانوروباتها وقتي كه به مرحله كاربردي برسند دنياي علم پزشكي را دگرگون خواهند كرد. با كاربردي شدن اين اجزا، نانوداروها با استفاده از آنها ميتوانند وارد بدن شوند، بخشهاي آسيب ديده را شناسايي يا درمان كنند. در اين بخش به تازگي محققان در دانشگاه كارنگي ملون توانستهاند نانوموتوري توليد كنند كه به راحتي درون رگهاي انسان حركت ميكند. اين اتفاق را ميتوان نقطه عطفي در بخش پيشرفت نانوموتورها دانست.نانوروباتها هنگام كار در بدن ميتوانند توسط تصويربرداري امآرآي ديده شوند. اين نانورباتها ابتدا به بدن يك فرد تزريق ميشوند و پس از آن به بافتي كه براي آن تعريف شده است، ميروند.
سرطان: قابليتهاي اجزاي نانو در بخش تومورشناسي يكي از رؤياهايي است كه سالهاي سال محققان در آرزوي آن بودهاند. استفاده از اين اجزا در تصويربرداريهاي پيشرفته ميتواند تصاويري استثنايي از مناطقي كه تومور در آنها ايجاد شده است، ارائه دهد. سايز اين اجزا همچنين به محققان اين امكان را داده است كه آنها را تا حد امكان به تومورها نزديك كنند و اطلاعات كافي از آنها به دست آورند. در تازهترين تحقيقات محققان روي نانوذراتي كار ميكنند كه علاوه بر استفاده در عكسبرداري، از آنها ميتوان براي درمان مستقيم تومورها استفاده كرد.
خب اینا روباتن دیگه...به نقل از ane sherli :چجوری درمان میکنند یا شناسایی ینی اطلاعاتو ازقبل میدیم بشون یا کنترلشون میکنیم؟
منظورم اینه اون اطلاعاتوکه دادیم بازهم کنترلشون میکنیم یااحتیاجی به کنترل ندارن؟به نقل از پـوریــا :خب اینا روباتن دیگه...
یعنی یه سری اطلاعاتو ما بهشون میدیم بعد با استفاده از اون اطلاعات اون کار مورد نظر رو انجام میدن
خب فکر میکنم سکته مغزی راه پیشگیری داشته باشه ولی درمان فکر نکنم ...به نقل از زی زی جون :البته نانو روبات ها که پوریا مطرح کرد قادر نیستند تمام بیماری ها را درمان کنند.
با این که آمریکا تونسته 112 بیماری رئ با اون ها درمان کنه ولی اون ها بعضی بیماری هارو درمان نمیکنن. (
مثل سکته مغزی.
و یا بریدن سر یا بدن که البته بیماری محسوب نمیشه.![]()