• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد نانو تکنولوژی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نانو تکنولوژی

ممنون از مطالبتون.واقعا بیسته بیستن.ولی اگه بخوایم با نانو بیماری هارو معالجه کنیم یا کلا نانو بخونیم چه رشته و شاخه ای باید بخونیم؟
البته یکی از تخصص های داروسازی نانودارو هست.ولی نمیدونم مربوط به اینا هست یا نه؟

پاسخ : نانو تکنولوژی

به نقل از Noorellahi :
ممنون از مطالبتون.واقعا بیسته بیستن.ولی اگه بخوایم با نانو بیماری هارو معالجه کنیم یا کلا نانو بخونیم چه رشته و شاخه ای باید بخونیم؟
البته یکی از تخصص های داروسازی نانودارو هست.ولی نمیدونم مربوط به اینا هست یا نه؟
اونایی که من دیدم ریاضی فیزیک خوندن و بعد رفتن نانو( یا اول فیزیک بعد نانو) از بقیش خبر ندارم :-"

پاسخ : نانو

یه سوالی ،
الان نانو دقیقا ربطی به شیمی داره؟
و اینکه تو این تاپیک باید در موردِ همایش ها بحث کنی! :)

اولا نانویه علم بین رشته ایه.اما چون با اتمها و مولکولها کار میکنه پس از همه بیشتر به شیمی ربط داره.دوما چون هنوز مطلب مشخصی رو آماده نکردم که جذابو جدید باشه گفتم برای شروع یه اخباری از نانو توی شهرمون گذاشته باشم که اگر کسی دوست داشت بگم برای همایش چیکار میکنیم چه مدل هایی درست میکنیم از نمایشگاهمونو اینا.....

من فکر کنم که بهتر باشه توی این تاپیک در مورد خود نانو و علمش و این که به چه مورد هایی میپردازه بحث کنیم.
در مورد همایش خُب انجمن همایش ها هست دیه.:دی
من هرچی در موردش بلد هستم رُ میگم.
نانو یه علمی هست که تو ابعاد ده به توان منفی نه کار میکنه.
توی اون بعد کوچیک میتونه خواص اتم ها و نحوه ی قرار گیریشونو تغییر بده در نتیجه ماده ی اصلی که به وجود میاد میتونه خواصی رُ داشته باشه که ما میخوایم.
مثلن ما با استفاده از نانو میتونیم رنگ طلا رُ از طلایی :دی به رنگ هایی مثل بنفشُ اینا در بیاریم :دی
یا با دستکاری تو نحوه ی قرار گیری اتم های کربن میتونیم موادی سختر از الماس با هدایت گرمایی به مراتب بالا تر رُ تولید کنیم.

یه سوال
رشته ی دانشگاهی مهندسی نانو یا نانو(علم) در ایران در کدوم دانشگاه ها هست؟کلا هست؟
تراز چند می خواد؟
بعد به طور مستقیم میشه رفت یا مثلا باید پلیمری چیزی خوند بعد گرایش نانو زد؟

تویِ دانشگاه تبریز که هستش.
ولی تا جاعی که میدونم یک گرایش هست و کللن رشته ی خاصی نیست گویا :-?

آخه در سایر کشورها یه رشته ی خاصه و جداس
میدونید گرایش چیه؟

ببین نانو یه علم بین رشته ایه بنابراین باید لیسانستو تو رشته ی مورد علاقه ات بگیری بعد برای فوق یا دکترا بری تو گرایش نانو الان تو رشته های :شیمی،فیزیک،بیوتکنولوژی-زیست-،ریاضی،محاسبات،الکترونیک میشه نانو خوند حتی یکی از دبیرای نانو که از تهران برامون اومده بود رشتش مواد بود و میگفت حتی دانشجوی عمران هم داریم که داره نانو میخونه!خلاصه تنوع رشتش زیاده.همه ی این رشته هایی که گفتم رو تو ایران میشه خوند.الآن تقریبا همه ی دانشگاه های مراکز استانو همه ی دانشگاه های بزرگ نانو دارن مثل شریف،تهران،امیرکبیر،خواجه نصیرو....

مرسی
اما خب میدونی نانو خیلی گسترده اس
یقینا مهندس عمرانی که نانو میخونه با مهندس شیمی یکی نیست
به هر حال مرسی از اطلاعاتت

Back
بالا