پاسخ : درس خوندن تو تابستون
خب دوست عزیز سلام
بقول دوست ِ قبلی اول ضعف هات رو رفع کن . در ادامه (

) :
این تابستون زیاد نیاز نیست به خودت فشار بیاری اما از اونجایی که داری میری تجربی روی زیست تاکید میکنم . حتما بخونش . اگه کلاس میری که چه بهتر . من اگه جات بودم شماره ی معلم زیست رو نگه میداشتم هر وقت برام جایی نا مفهوم بود مزاحمش میشدم .

(زیاد مزاحم نشو

) یا میتونی با یکی که زیستش قویه رفع اشکال کنی . میتونی کنارش یه جزوه ی خوب و کتاب خیلی سبز رو هم بخونی که توضیحات داره . (ببین اگه تستاش برات یکم سخت بودن نترس . در طول سال بیشتر مسلط میشی )
شیمی رو هم اگه خودت بتونی بخونی خیلی خوبه (من خودم خوندم ) پیشنهادم اینه کتاب مبتکران مهندس بازرگانی رو هم کنارش بخونی (کتاب تست ِ با ایستگاه هاش که توضیح داره . توضیحاتش عالین که فکر نکنم جای ِ نا مفهومی برات بذاره . ) اینجا هم میتونی با یکی که شیمیش قویه رفع اشکال کنی ، یا یه معلم

(میگم همین زیست و شیمی کافیه .)
ریاضی و فیزیک رو در صورت تمایل بخون . البته فکر کنم بهتره بری کلاس . چون معمولا در این دوتا درس نیاز به معلم حس میشه .

البته میتونی توی فیزیک از کتاب الگو (آموزش) استفاده کنی .
درسای دیگه رو هم میشه در طول سال مسلط شد . میتونی عمومیا رو یه روخونی کنی تابستون .
من پیشنهاد می کنم درس جغرافیا رو یکی دو دور بخونی توی تابستون .

این درس چون خیلی حفظیه و معمولا بچه ها زیاد وقت نمیذارن روش و معمولا موقع امتحان ترم مشکل میشه ! ( واسه ی من ترم اولش یکم دردسر شد

)
خب یه توصیه دارم . سال دوم رو واقعا مفهومی بخون در طول سال . عالی بخون . تست هم زیاد کار کن . وگرنه کارت بعدا سخت میشه .
موفق باشی
(ببین اگه نتونستی این درسا رو بخونی هم نا امید نشو . در طول سال وقت هست . ولی سعی کن وقتتو از دست ندی همین تابستون خوب بخون . )