همایش روز جهانی نجوم- کرج, اردیبهشت 90

• شروع کننده موضوع

lgh95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز نجوم 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک
درود!
می خواستم بدونم کیا بعد از ظهر دیروز(جمعه23اردیبهشت90!) تو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرج بودن و نظرشون در مورد همایشی که برای روز جهانی نجوم برگزار شد،چیه؟
.
.
.
.
نظر اینجانب:یه مقدارـــــــــ توـــــــــــ بود! :D(از نظر برنامه ریزی و کنترل بازدید کنندگان);
سطح علمیش بد نبود;
بعضی از سخنران ها خوب حرف نزدن (فن بیان بلد نبودن!!! و تپق به وفور یافت می شد!);

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : همایش روز جهانی نجوم کرج

من بودم ! همون غرفه ی وسط :D

شما بودی؟؟ اسمت نبود ها :-" :D

نسبت به پارسال ، ما واسه ارائه خیلی راحت بودیم (البته بیشتر آبروی مدرسه مون رفت !) چون میگفتن که درحد درک بچه های 4ساله (!) توضیح بدین ، در این حد که صورت فلکی چیه و اون نفطه ها ستاره ن و اینا ، کلی از مطالبمونو حذف کرد نذاشتن بگیم !! سطحش نسبت به پارسال پایین تر بود ! ( هرچند من غرفه ی امسالو به پارسال ترجیح میدم :D )

در کل بگم با این که10ساعت اونجا بودیم و کلی خسته شدیم خیلی بهمون خوش گذشت ، کلا همه جوره !

یه عکس هم گرفتن واسه آسمان شب از تیمایی که مونده بودن ، مجله آسمان شب ماه بعد ! :-" :D

sadaf-a

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
کرج

من پارسال اومده بودم ولی امسال نتونستم با این حال از کسی نشنیدم که ازش تعریف کنه چون مثل این که زود تر از ساعت معین شدش تموم شده بود.

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از sadaf-a :
من پارسال اومده بودم ولی امسال نتونستم با این حال از کسی نشنیدم که ازش تعریف کنه چون مثل این که زود تر از ساعت معین شدش تموم شده بود.
نیم ساعت زودتر تموم شد فقط !!!!
بعد خودش درکل خیلی بهتر از پارسال بود ! نکات مثبتش خیلی بیشتر بود !! آسمان نما داشت :D سالن داشت واسه همایش !! غرفه ی فروشش خوب بود !! محوطه ش خوب بود ! ( جاش منظورم نیست ! ) خیلی بیشتر از سال پیش خرج شده بود !
در کل موافق نیستم باهات !

sadaf-a

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
کرج

من واقعا نمی دونم خودم نیومده بودم تا بخوام نظر بدم

بالا