آیروبیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع goodzila
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیروبیک؟

• خیلی خوب

رای‌ها: 12 42.9%
  • خوب

رای‌ها: 7 25.0%
  • متوسط

رای‌ها: 6 21.4%
  • بد

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیلی بد

رای‌ها: 3 10.7%

• رای‌دهندگان
    28

goodzila

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1/شیراز
شهر
شیراز
نظرتون رو درباره آیروبیک بگید.

پاسخ : آیروبیک

من يه مدت رفتم چيزيش كه برام جالب بود اين بود كه بعده يكي دوجلسه بدونه اموزش با بقيه همگام ميشي از نظرم اگه تايمه جلساتش دو ساعته باشه پشسر هم به استقامت كمك ميكنه ولي خيليا ميرن دو ديقه با اهنگو حركاتش حال كنن كه البته همونشم جالبه من خودم ميرفتم واسه تفريح حالا يه ساعتم ورزش كنم با بچه هاي مدرسه ميرفتيم همه يه ور بودن ما يه ور
حالا چرا خدافظي ميكني؟

خوشم نمیاد ازش!!! ترجیح می دم برم کلاس رقص عربی ولی آیروبیک نرم :دی

این ورزش برای کسایی که وقت زیادی واسه ورزش دارن خوبه ولی ما که نداریم ترجیح میدیم بریم یه چیز که حرفه ای بشه کار کرد روش !

ورزش خوبیه ... دوستش دارم! :x

مدتی که میرفتم به روحیم خیلی کمک میکرد ... یعنی انرژیام تخلیه می شدن ... ;D

خیلی خوبه خیلی تو روحیه تاثیر داره ...
من یه مدت افسردگی گرفته بودم از وقتی میرم ایروبیک خیلی روحیم تغییر کرده ;D
تازه واسه تناسب اندامم که نگو ... ;;)

فقط واسه تفریح خوبه به نظر من

خیلی خوبه ولی من تاحالا نرفتم!

پاسخ : ...

ايروبيك باز خودش سه شاخه ميشه فك كنم
خب تو ايران ميشه گفت ايروبيكي كه ما ميريم ايروبيك دنسه و ايروبيك هيپ هاپ و روتين اصلأ مجوز نداره
اما متأسفانه ايروبيك هيپ هاپ از همشون بهتره
خب اگه مربي پيدا كني تا بهت ياد بده كه چه عالي
روتين هم تقريبأ يك نقشه بهت ميدن كه تو طبق نقشه اگه بري خيلي جالب ميشه
اما كلا ايروبيك عاليه
من سه شاخشو كار كردم
از بدن سازي بهتره
موفق بودنش فقط تو اينكه درست انجام بدي حركاتشو....

من میخواستم برم هیپ هاپش که چون مجوز نداره هی یه ماه تشکیل میشه یه ماه نه!
اون یکی که میذارن به درد نمیخوره

من عاااشق ایروبیکم ... برای روحیه خیلی خوب ِ ... یه روانشناس بهم گف که حتما برم کلاس ایروبیک ... پیشنهاد می کنم برید ;;)

به شخص ِ فلسفه ِی حرکاتش برام ملموس نیست!
شنیده بودم که باعث ِ افزایش ِ تمرکز میشه و راه ِ خوبیه واسه تخلیه ی ِ انرژی،
اما باهاش حال نمی کنم. ;D

اینجا کسی درکنار ایروبیک یا جدا از اون پیلاتس کار نمیکنه؟

واسه انعطاف و خانومای علاقه مند به ( رقص) :-[عالیه ;D
ولیییییییییییییییییییی امان از روزی که ولش کنی مثه بز چاق میشه ادم اونهمه کالریو کهمیسوزوندی یهو همشو ذخیره میکنی :-??
بدنسازی بهنره اگه میخواید صرفا لاغر شید بدنسازی کار کنید \:D/

من ايروبيك دنس كار ميكردم.واسه تخليه انرژي و خوشحالو سر حال شدن خيلي خوبه...نميدونم واسه وزن كم كردن خوبه يا نه اما اون سه ماهي كه من ميرفتم فقط يه كيلو كم كردم البته كنار يه ورزش ديگه كه جداگانه انجام ميدادم-ديگه نميدونم تاثيره كدومش بود؟!البته من چند تا حركت رقص خيلي قشنگم ياد گرفتم ازش ;Dايروبيك رو اگه ممتد بري بيشتر خوش ميگذره و جذاب تره.حركات زيادن اما اگه چند جلسه بري همرو فول ميشي.به نظرم برا تناسب اندام بهتره ايروبيك رو كناره پيلاتس كار كرد.

ایروبیک در کل به حرکات هوازی تلاقی میشهو حرکت هوازی خوبه اما تا حدی. معمولا به کسایی که اضافه وزن دارن این حرکات توصیه میشه ولی برای کسایی که وزن متعادلی دارن و میخوان برای سلامتی ورزش کنن فقط حرکات هوازی کافی نیست و در کنارش حرکات قدرتی هم خوبه. تو خیلی از باشگاه ها به خصوص تو سطوح پیشرفته تر از 1 ساعت و نیم وقت ورزش فقز نیم ساعت رو به حرکات هوازی اختصاص میدن و بقیه شو رو حرکات دیگه مثلا کار با دمبل صرف میکنن.
باشگاهی که من میرفتم در طی هفته هر روز در کنار حرکات هوازی یه برنامه دیگه هم داشتن. مثلا با دمبل حرکات مربوط به سرشونه رو انجام میدادیم یا 3شنبه ها دفاع شخصی کار میکردیم. وقتی برنامه متنوع باشه خیلی خوبه.

به نقل از Lily Delicated :
ایروبیک در کل به حرکات هوازی تلاقی میشهو حرکت هوازی خوبه اما تا حدی. معمولا به کسایی که اضافه وزن دارن این حرکات توصیه میشه ولی برای کسایی که وزن متعادلی دارن و میخوان برای سلامتی ورزش کنن فقط حرکات هوازی کافی نیست و در کنارش حرکات قدرتی هم خوبه. تو خیلی از باشگاه ها به خصوص تو سطوح پیشرفته تر از 1 ساعت و نیم وقت ورزش فقز نیم ساعت رو به حرکات هوازی اختصاص میدن و بقیه شو رو حرکات دیگه مثلا کار با دمبل صرف میکنن.
باشگاهی که من میرفتم در طی هفته هر روز در کنار حرکات هوازی یه برنامه دیگه هم داشتن. مثلا با دمبل حرکات مربوط به سرشونه رو انجام میدادیم یا 3شنبه ها دفاع شخصی کار میکردیم. وقتی برنامه متنوع باشه خیلی خوبه.
ماله ما هم همينجور بود حتي براي ارامش 15 دقيقه اخر يوگا هم كار ميكرديم.
اصن برا همين گفتم ايروبيك در كنار پيلاتسD:

.

من خیلی وقته میرم
فوق العادس از همه نظر
هم روحیه
هم تناسب اندام ;D
و هم استقامت بیشتر ;;)
اصن فوق العادس
وقتی آدم آیروبیک کارمیکنه روی بقیه ی ورزش هاشم تاثیر مثبت میذاره . مثلن من والیبال کار میکنم وقتی تمرینای آیروبیک انجام میدم خیلی بهتر بازی میکنم
کلا راضیم از :)) ;D

ایروبیک [+دمبل] + بعدش کلی کربوهیدرات؛می‌تونه باعث افزایش وزن بشه؟ :دیی

Back
بالا