teriod سیستم عامل سمپادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pooya_zero
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

pooya_zero

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
ejeii 1 isfahan
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
دانشگاه
رشته دانشگاه
احتمالا تجربی
من و دوستم شایان m پرور با کمک هم یک سیستم عامل با بیس ویندوز 7 نوشتیم که بیشتر به مکینتاش شباهت دارد . این سیستم عامل هنوز نا شناخته است ولی به زودی به همه شناخته خواهد شد.
اطللاعات بیشتر در www.teriod-blog .tk
www.teriod-forum.tk
:-h

پاسخ : teriod سیستم عامل سمپادی

بیس ویندوز ۷؟
یعنی چی دقیقا؟!

با هزار تومن می ریم ویندوز 7 می خریم؛ حالا بیایم ده هزار تومن برای این خرج کنیم؟!
یه ذره گرون نیست؟!

اقا نمی خوام تند صحبت کنیم یا چیزیا . اصلا. کاملا دوستانه. مگه نوشتن سیستم عامل کشکه؟!! در ضمن می شه همینجا یه مقداری درباره کارتون رو توضیح بدید و بگید چطوری کار کردید و اینا؟

بابا بیسش NT هستش نه ویندوز می فهمین !!! بعدشم که اصن کلا به ویندوز فکم نکنین !! اطلاعات بیشتر تا بعد !@

فكر كنم منظورتون اينه كه براي ويندوز يه them درست كردين !
دقيقا مثل بچه هاي دانشگاه شريف !
رفتن واسه لينوكس يه تم ساختن بعدش اسمشو گذاشتن سيستم عامل ملي . . .
كلا از اين جور تقلب ها تو مملكت ما زياده . . .
شما بريد كتاب هاي تنن باوم رو بخونيد ، اگه ده صفحه اولشو فهميديد ،‌اگه اصول ابتدايي سيستم عامل رو ياد گرفتيد ، اگه يه ذره اسمبلي رو درك كرديد ، اگه تونستيد كرنل بنويسيد ( حتي يه خطشو بنويسيد بسه ! ) اگه تونستيد بوت سكتور بنويسيد و . . . اون وقت بيايد بگيد سيستم عامل نوشتيم . . .
بيخودي هم ملت رو نزاريد سر كار . . .

بیس ویندوز همهشه بسته بوده ! هیچ وقت نمی شه گفت سیستم عامل با بیس ویندوز !!

در مورد لینوکسم چون یک سیستم عامل اوپن سورس هستش (متن باز :دی) تغییری که می دن میتونن به عنوان یک سیستم عامل جدید با کرنل لینوکس (یا اگه حرفه ایی تر باشن با کرنل یونیکس) ارائه بدن.

این دوست من برای طراحی گرافیکه !! و یهچیزی گفت دیه !!! :دی

آقایِ دارک-بوی من واست !! کل فایل های وی-ام-ویرِش رو آپ می کنم رو هاست ! اگه تونستی دان کن بعدن بگو !! من خودم مخالف اینم که شرکتی مثل MRT که میرن یه بک گراند عوض می کنن رو قبول ندارم !!! و این یه چیزیه !!! با برنامه نویسی جدا که یه ج.راتیی به هیچ کرنلی وابسته نیست !!

جوك جالبي بود بيس ويندوز!!!!

دوست عزيز وقتي ميگي سيستم عامل نوشتم ، يعني خط به خط مو به مو رخودم نوشتم ، بوت سكتور و كرنل رو خودم نوشتم ، حدس ميزنم شما بيشتر اومديد از اين برنامه ها استفاده كرديد كه cd ويندوز رو بهش ميدي ، برات يه cd live درست ميكنه با يه سري تغيرات كوچيك.
در ضمن وقتي ميگي بيس فلان چيز اون فلان چيز بايد open source باشه ها !

ایا میشه سیستم عامل لینوکس روی PC گذاشت؟مراحل را بگو یید.

به نقل از saber77 :
ایا میشه سیستم عامل لینوکس روی PC گذاشت؟مراحل را بگو یید.
ميشه
اينجا جاش نيست
بستگي داره بخواي كنار ويندوزت باشه
روي ويندوزت باشه
جايگزين ويندوزت باشه

وبلاگت بسته شده.
یه بررسی بکن.

جوك جالبي بود بيس ويندوز!!!!

دوست عزيز وقتي ميگي سيستم عامل نوشتم ، يعني خط به خط مو به مو رخودم نوشتم ، بوت سكتور و كرنل رو خودم نوشتم ، حدس ميزنم شما بيشتر اومديد از اين برنامه ها استفاده كرديد كه cd ويندوز رو بهش ميدي ، برات يه cd live درست ميكنه با يه سري تغيرات كوچيك.
در ضمن وقتي ميگي بيس فلان چيز اون فلان چيز بايد open source باشه ها !
اره منم موافقم اول باید کرنل رو بنویسی حالا بوت لودر رو هم خودت ننوشتی خیلی مهم نیست

یه ترد برای نوشتن کرنل بسازید:/

ببیند دوره ی کرنل نوشتن تمام شده.
الان می تونید از COSMOS استفاده بکنید. یه کرنل آماده.
از سیستم عامل هایی که باهاش نوشتن شده سیستم عامل من Mojo OS و AURA اون دومی معروف ترین توی COSMOS هست

Back
بالا