پاسخ : مدرسه ای بهتر از مدارس سمپاد هم هست؟!
به نقل از Ehem_Ehem :
هرچی بشه، سمپاد سمپاده. اسمش روشه و یک سری رفتار های خاص اون باعث میشن تو هرجایی بهتر باشه ...
البته این قضیه 100% صادق هست، اما در مورد انرژی اتمی نه. انرژی اتمی اگه از سمپاد بهتر نباشه، ضعیف تر نیست.
انرژی100% از سمپاد ضعیفتره...از آزمون ورودیش گرفته تا بچهاش...آخه بااون شهریه ای که میگیرن با10-15نفر دانش آموز سرهر کلاس بااون امکانات خفن،بازم نه تو المپ به پای سمپاد رسیدنو ونه تو خوارزمیو کمکورنرسیدن و نخواهند رسید(تا وقتی من زنده ام نمیذارم)...
بچهای سمپاد نیاز خاصی به امکانات ندارن...ولی اگه اونارو امکاناتشونو ازشون بگیرین فلج میشن...
بچهای سمپاد نیازی به معلمای آنچنانی با حقوق کلون ندارن(البته نمیشه گفت ندارن...منظورم اینه که معلمم نباشه یه شمپادیه واقعی درسشو میخونه در حد اعلاء)...ولی اگه از مدارس دیگه معلماشونو بگیرن فلج میشن...
جو رقابتی ای که تو مدارس سمپاد هست تو هیچ مدرسه ای نیست...
بچهای سمپاد چند بعدی تربیت میشن(ینی هم کنکوریو هم پژوهشیوهم المپیو...)...ولی بچهای اونا تک بعدی...ولی خب قبولم دارم چون دیدم شاگرد اولای اونا واقعن برابری میکنن بایه سمپادیه خوب(نه عالی)
ببینید همیشه شرایطو مساوی فرض کنین...ما نه شهریه اونارو میدیم...نه امکانات اونارو داریم...نه اتحاد آموزشو پرورشو...ولی بااین همه کمبود امکاناتو اینا...بازم ما بالاتریم(تا سال86فقط10تا مدال دار جهانیه ایران غیر سمپادی بودن که8تاشون توی آزمون ورودی سمپاد قبول شده بودنو نیومده بودن)
روزوشب دارن با بچهاشون کار میکنن سمپاد صبح تا بعداز ظهر...بعدش نتیجه ما بهتر میشه...خب پس یه فرقایی هس دیگه...
به نقل از first amir :
behtar budan alave bar inke nesBe,tu zamine haye motafaveti ham qabele bahse
بچه هاي سمپاد(ورودي هاي 85 به قبل)البته به بقيه برنخوره. شايد همشون خرخون نباشن اما به معناي واقعي كلمه يه دستن
همشون يه استعدادي دارن حالا يكي پرورشش ميده ميشه المپيادي يكي متوجه استعدادش نميشه
وگرنه ميشه گفت انرزي اتمي بهتره چون كار بيشتري ميكشه
اما انصافا هر جاي دنيا بريم
هيجا سمپاد نميشهههههههههههههههه
لطفا راجع به نظرم نظر بديد
دقیقا...الآن بعداز اینکه آموزش پروزش لِهِمون کردش...دیگه تو هر مدرسه70-80نفر واقعا سمپادینو بقیه خرخون...یه سریم سیاهی لشکر...آخه من موندم واقعا...تو نیاوران یه حلی تو پاسدارانم یکی دیگه...چرا آخه؟؟من خودم یه روزی انتقام سمپادو از آموزش پرورش میگیرم...یکی از اهدافمه...
انرژی کار بیشتری نمیکشه...مجبور میکنه..بچهاش میل آنچنانی ای به درس خوندن ندارن...ولی بچهای سمپاد دارن...اگرم سمپاد کار بکشه بچهاش با میل کارشونو انجام میدن...این یکی از فرقای سمپادی با غیر سمپادیه...
دقیقا...نوبل من هم بشیم افتخار سمپادی بودنمون یه چی دیگس...حداقل واسه من که اینطوریه...