• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه ریزی برای تابستان سال سوم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع stevendeljoo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

مایلید که تو برنامه چه هدف هایی دنبال بشه؟

• مرور سال دوم

رای‌ها: 37 57.8%
  • مطالعه ی سال سوم

رای‌ها: 27 42.2%

• رای‌دهندگان
    64
پاسخ : برنامه ریزی برای تابستان سال سوم

الان برایِ "کنکوری خوندن" خیلی زوده! من دلم لک زده بدونِ نگرانی ازینکه فلان قدر تستام مونده و نباید رو این مباحث خیلی وقت بذارم چون به درد کنکور نمی خوره و ... درس بخونم،یاد بگیرم و خط به خط رو تحلیل کنم . برایِ حلِ مسئله هام تا چند روز درگیر باشم تا خودم بتونم حلشون کنم نه اینکه از ترس کمبود وقت زود پاسخ نامه رو نگاه کنم و روش هایِ تستی و میان بر یاد بگیرم و ...
با این حال،اگر اصرار دارید از الان کنکور رو وارد زندگی تون کنید، تثبیتِ درس هایِ سال دوم دبیرستان،پیش خوانی مبحثِ ژنتیک سال سوم و استوکیومتری کارتون رو سبک تر می کنه.

ممنون از نظراتتون اگه کسی مونده نظر بده خواهش میکنم که نظر بدن تا تصمیم نهایی رو بگیرم! 8-^

به نقل از mobin9898 :
ممنون از نظراتتون اگه کسی مونده نظر بده خواهش میکنم که نظر بدن تا تصمیم نهایی رو بگیرم! 8-^
اگر المپیاد شیمی کلاس دارید، برو تابستون المپیاد شیمی بخون، چندماهه اول هرچی یاد بگیری به درد کنکورت میخوره

بنظر شما واسه زیست سوم تشریحی چی بخرم

نظر من با نظر بقیه متفاوته :D
زیست سال دوم + شیمی ساختارای لوییس و کلا هرجا و هردرسی که از نظر مفهوم مشکل دارین و کم کاری کردین از سال دوم رو بخون

و اما : پیشخوانی اختصاصیا تو تابستون خیلی خیلی میتونه یه فردو جلو بندازه ، خب حتی یجوری در طی سال میتونید متفاوت باشید نسبت به بقیه...
و خب خیلی از همکلاسیام اینکارو کردن ، و فوق العاده درخشیدن امسال : دی
من اما ، فقط برای یه فصل فیزیک و یه فصل ریاضی اینکارو کردم و با اینکه خیلی جزئی خوندم ؛ تاثیرش رو دیدم.
و اگه همه ی فیزیکو الان بخونم ، و اون بخش رو نخونم و برم سرجلسه ، میتونم بگم نخونده حتی مسلط ترم :دی
شما اگه قصد دارین پیشخوانی کنین ، بنظرم رو مفاهیم کار کنین و خب اگه یه بار تابستون یه پیش زمینه کوچیک ازشون پیدا کنین ،
وقتی دبیرتون درس بده همه ش تثبیت میشه واستون.

به نظر ما از تابستونت لذت ببر خودت درگیر درس نکن منم مث تو بودم خیلی نگران بودم که چیکار کنم ولی الان فهمیدم از همین مهر سال سومم که خوب خوندم از کسی عقب نیوفتادم و خیلیم راضیم ازخودم حداقل از تابستون پارسالم نهایت لذت رو بردم و انرژی گرفتم برا مهر سال سوم

به نظرتون برای تابستون سوم چه آزمونی شرکت کنیم؟

به نقل از فـرشـــتـه :
به نظرتون برای تابستون سوم چه آزمونی شرکت کنیم؟
هر آزمونی بری خوبه ولی خودتو خسته نکن....مثلا من که تابستون سومو خر زدم چی شد؟فقط خودت عذاب وجدن نمیگیری!!!

نظرتون درباره فاگوزیست برای تشریحی چطوره؟

احتمالن باروش جبرواجبار ازمون قلمچي بايد ب پيش رفت..جدا از شوخي اين خيلي تصميم قشنگيه ايشاا..موفق باشيد

Back
بالا