anahita_ashg
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- همدان-رشت
پاسخ : برنامه ریزی برای تابستان سال سوم
آقا مجید لطفا یه برنامه برای کل تابستون ارائه بدید که بچه های ریاضی تکلیفشون رو بدونن.
+
+
بچه ها اگه برنامه سنگینه میتونیم دوره ی یه درس رو تو مهر که هنوز درسای سوم زیاد نیست انجام بدیم. اگه موافقین اینجا یا تو پ.خ اعلام کنید.
+
پیشنهاد:
یه تاپیک در مورد تندخوانی هست. لطفا اون رو مطالعه کنید. واسه من که کارساز بوده.
ساعات مطالعه ی هر روزتون رو بنویسید. (مثل برنامه ی قلم چی) واقعا کمک میکنه تا ساعات مطالعه رو افزایش بدین.
+
خب بچه ها یه هفته گذشت. بیاین بگین این یه هفته چطور بود. رسیدین همه رو خوب بخونین و تست بزنین؟ برای آینده برنامه ای باشه یا نه؟
آقا مجید لطفا یه برنامه برای کل تابستون ارائه بدید که بچه های ریاضی تکلیفشون رو بدونن.
+
مجبور نیستیم کل این برنامه رو که اجرا کنیم. مثلا من زیستم خوبه دیگه واسه دورش وقت نمیذارم.به نقل از Ehem_Ehem :مهندس جان این برنامت زیاد مناسب حال من نیست.
مثلا تو اختصاصی ها فقط فیزیک و شیمی و هندسه به دردم میخوره تو عمومی ها هم فقط عربی و ادبیات.
از طرفی پایه عربی من خیلی ضعیفه ( در حد 14 تو امتحان! و درصد زیر 20 تو کانون) ولی ریاضیم فوق العاده قویه ( در حد بالای 95% تو کانون و 20 امتحان )
عزیزم الان برای فشار آوردن به خودت زوده. اگه حس درس نداری خودت رو اذیت نکن. چون تو سال که باید درس بخونیم بعدم باید واسه کنکور بخونیم. اگه از الان خودت رو خسته کنی سال دیگه توانی واسه درس خوندن نداری و ضرر میکنی.به نقل از Lily Delicated :خب من کانون میرم این با برنامه اونجا نمیخونه. البته من برنامه اونجا رو هم اجرا نمی کنم کلا حسش نیس تو تابستون درس بخونم اما پشتیبانم خیلی گیر میده
+
بچه ها اگه برنامه سنگینه میتونیم دوره ی یه درس رو تو مهر که هنوز درسای سوم زیاد نیست انجام بدیم. اگه موافقین اینجا یا تو پ.خ اعلام کنید.
+
پیشنهاد:
یه تاپیک در مورد تندخوانی هست. لطفا اون رو مطالعه کنید. واسه من که کارساز بوده.
ساعات مطالعه ی هر روزتون رو بنویسید. (مثل برنامه ی قلم چی) واقعا کمک میکنه تا ساعات مطالعه رو افزایش بدین.
+
خب بچه ها یه هفته گذشت. بیاین بگین این یه هفته چطور بود. رسیدین همه رو خوب بخونین و تست بزنین؟ برای آینده برنامه ای باشه یا نه؟