- شروع کننده موضوع
Nimamazroob
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- Karlsruhe Institut für Technologie
- رشته دانشگاه
- Geodäsie und Geoinformatik
پاسخ : آمادگی برای مشاوره ی تحصیلی - شغلی
× با این چیزایی که گفتی و با تایید اینکه الان باز بعد از مدتی پزشکی داره رشته ی خوبی میشه از خیلی نظرات ، تصمیمت خوب بوده ... اما در کل عمومیتی هم نداره که رشته های ریاضی مثل مهندسی و علوم پایه رشته های خوب یا کاربردی نباشن.
به نقل از musixee :سلام،من سال اول هستم و تازه تعطیل شدم و تجربی رو انتخاب کردم و اگه خدا بخواد می خوام پزشک بشم. ولی هنوز مطمئن نیستم که انتخابی که کردم درسته یا نه...؟ من استعدادم توی ریاضی خیلی خوبه و مطالب ریاضی رو خیلی راحت می گیرم .و تا چند سال پیش که راهنمایی بودم می خواستم برم ریاضی و کامپیوتر بخونم.اما سال دوم راهنمایی با مشاوره هایی که پدرومادرم و دوستان بهم دادن فهمیدم که کامپیوتر توی ایران بدردی نمی خوره و پزشکی هم درآمد بیشتری داره هم کلاس بیشتری.البته به زیست هم علاقه ی زیادی دارم ولی نمیدونم می تونم با سختی های حین تحصیل توی پزشکی کنار بیام؟!اینو هم باید بگم که نمی خوام بعد کنکور اینجا بمونم.
من فکر می کنم اگه برم رشته ی ریاضی بعد از یه مدت ازش خسته بشم چون ریاضی کاربردی نیست و فکر می کنم که فقط باید فرمول حفظ کنی...!حالا با چیزایی که گفتم به نظر شما من چیکار کنم؟
× با این چیزایی که گفتی و با تایید اینکه الان باز بعد از مدتی پزشکی داره رشته ی خوبی میشه از خیلی نظرات ، تصمیمت خوب بوده ... اما در کل عمومیتی هم نداره که رشته های ریاضی مثل مهندسی و علوم پایه رشته های خوب یا کاربردی نباشن.