• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آمادگی برای مشاوره ی تحصیلی - شغلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : آمادگی برای مشاوره ی تحصیلی - شغلی

یه سوال اساسی; در نظر بگیر یه نفر که تقریبا نهایی ها رو داره خراب می کنه ( بیشتر هم سر مسخره ترین چیز هایی که حتی اگه نمی خوندم هم بلد بودش ) + این که سرعتم تو تست افتضاحه + سال سوم رو جمعش نکردم + دوم رو هنوز هیچ کاری نکردم + از اول هم هیچی یادم نیست ............
+ (از همه مهم تره فک کنم ) الان دیگه نمی دونم می خوام چه رشته ای برم ( می دونم کتاب ها و سایت ها می تونم اطلا عات به دست بیارم ولی کافی نسیت )

بهترین توصیه واسه این یه ماه تا کنکور چیه؟؟
چیکار کنیم؟
چی رو بیشتر بخونیم؟

به نقل از s`dni :
یه سوال اساسی; در نظر بگیر یه نفر که تقریبا نهایی ها رو داره خراب می کنه ( بیشتر هم سر مسخره ترین چیز هایی که حتی اگه نمی خوندم هم بلد بودش ) + این که سرعتم تو تست افتضاحه + سال سوم رو جمعش نکردم + دوم رو هنوز هیچ کاری نکردم + از اول هم هیچی یادم نیست ............
+ (از همه مهم تره فک کنم ) الان دیگه نمی دونم می خوام چه رشته ای برم ( می دونم کتاب ها و سایت ها می تونم اطلا عات به دست بیارم ولی کافی نسیت )
× سوالت کامل نبودا :دی ... اما یه چیزی ، خراب کردن نهایی ها و اون سوتی های جزئی ای که میدی سر 2 تا چیز مسخرست ... یک استرس و دو تلقین کاذبی که داری اینجا فریادش میزنی !!
× دوم اینه که خیلی های دیگه اینجوری ان ... ما که با سرعت تست زنی بالا زاده نشدیم :دی باید کم کم زیادش کنی...
× عافت جوامع :دی بابا حالا وقتش نیست ... مگه الان گفتن انتخاب رشته کن ؟ مگه رتبت اومده ؟؟ مگه منظرن تا بگی چی دوس داری؟ درستو بخون تابستون سال دیگه که کنکور دادی با خیال راحت شروع کن به فکر کردن. درسته ؟

به نقل از minaaaaa :
بهترین توصیه واسه این یه ماه تا کنکور چیه؟؟
چیکار کنیم؟
چی رو بیشتر بخونیم؟

× هیچیو :دی ... ان یه ماه رو کاملا به دوره ی چیزایی که خوندی اختصاص بده!! حتما حتما ! اصلا طمع نکنی بری چیز جدیدی بخونیا !! اگه 60 % مطالب رو خوب بدونی بهتر از اینه که 100% مطالب رو صرفا بخونی و یادت نمونه !! خلاصه ها / نکته هایی که یاد داشت کردی و مرور چیزایی که خوندی ... همین و همین !!! اصلا سمت چیز جدید نرو :دی باز بگم باز گوش نکن (مث قدیم خودم :دی )

به نقل از نیما مضروب :
1 - مشاور آموزشی رو در همه حال توصیه نمی کنم . باز هم بستگی به خودت داره .... صرف هزینه و وقت رو اگه به حرفاش گوش کنی واست ارزش داره ... اما بیشتریا تاثیر حرف مشاور واسشون نیم ساعت الی 2 روزه :دی ... اما همه چیزی که مشاور میگه رو خودت هم میدونی !! اما بهشون عمل نمی کنی ، اگه عمل کنی مشاور نمی خواد
2 - انقدر انرژی داری ؟؟؟ :دی به نظر من تفریح کن و کمی درسای دوم رو مرور کن ! خیلی مونده تا کنکورت آخه ...
3 - مبحث گسترده ایه ! چه رشته ای / کجا ؟ / سطح خانوادگیت ؟ / سطح مالی ؟ / و و و ... :دی به خیلی فاکتورا ربط داره
4 - خوبی و خوشی و خنده :دی
1-بیخیال ! :دی من خودم مشاور تحصیلی خانواده ام ! :)) فکر کنم نمی ارزه
2- نمی خوام کتاب تست های دومو قورت بدم که داداش!!
فقط تست دینی و عربی و زیست، اونم یدونه کتاب واسه هرکدوم
3- پزشکی، تخصص مغز و اعصاب / بورسیه / دانشگاه هاروارد یا پریستون :دی مالی در حد تامین خرج زندگی معمولی واسه تحصیل شرطم فقط بورسیه ست!
:دی حالا چی میگی ؟ به نظرت فقط واسه تخصص برم یا از اول واسه بورس برنامه بریزم؟ :-"

4- خوبی خوشی و خنده! شبیه احوال بنده :دی
5- کلاسای موسیقی و ورزش و اینارو سال سوم و پیش تعطیل کنیم؟ :(
6- الان به کجا ها رسیدی خودت؟ شغل هم داری؟ :دی

به نقل از Captain. Pisko :
1-بیخیال ! :دی من خودم مشاور تحصیلی خانواده ام ! :)) فکر کنم نمی ارزه
2- نمی خوام کتاب تست های دومو قورت بدم که داداش!!
فقط تست دینی و عربی و زیست، اونم یدونه کتاب واسه هرکدوم
3- پزشکی، تخصص مغز و اعصاب / بورسیه / دانشگاه هاروارد یا پریستون :دی مالی در حد تامین خرج زندگی معمولی واسه تحصیل شرطم فقط بورسیه ست!
:دی حالا چی میگی ؟ به نظرت فقط واسه تخصص برم یا از اول واسه بورس برنامه بریزم؟ :-"

4- خوبی خوشی و خنده! شبیه احوال بنده :دی
5- کلاسای موسیقی و ورزش و اینارو سال سوم و پیش تعطیل کنیم؟ :(
6- الان به کجا ها رسیدی خودت؟ شغل هم داری؟ :دی

2 - دیگه بدتر :دی ... آخه الان تست عربی و دینی به کجات می رسه ؟ :دی ... اینا حفظیه ... هرچی دیرتر بهتر :دی
3 - خیلی خوبه ! خیلی !! اما اگه بتونی بورسیه بگیری . من اطلاعی از شرایط بورسی تجربی ها ندارم

5 - سوم که ابدا ! به تفریحاتت حتما برس. پیش هم بسته به وضعیت درسیت ...
6 - جای خوب :دی ... امسال سال آخر دانشگاهمه و تقریبا یه سالی هم میشه که کارای مختلفی کردم. خودمم دارم آماده میشم واسه کارشناسی ارشد

از شرایطه بورسیه ی ریاضی‌ خبر دارید؟ ;D ;D

به نقل از نیما مضروب :
× هیچیو :دی ... ان یه ماه رو کاملا به دوره ی چیزایی که خوندی اختصاص بده!! حتما حتما ! اصلا طمع نکنی بری چیز جدیدی بخونیا !! اگه 60 % مطالب رو خوب بدونی بهتر از اینه که 100% مطالب رو صرفا بخونی و یادت نمونه !! خلاصه ها / نکته هایی که یاد داشت کردی و مرور چیزایی که خوندی ... همین و همین !!! اصلا سمت چیز جدید نرو :دی باز بگم باز گوش نکن (مث قدیم خودم :دی )
;D ;D
آخه نمیشه که ;D
عربی مونده #-o
ریاضی فیزیک هم نیاز به مرور داره :-< :-s
ولی خداروشکر خلاصه های توپی نوشتم
همه میگن پیش رو بیشتر بخونیم این یه ماه آخر درسته؟؟
من باید پزشکی قبول شم...... هرجا باشه فرقی نداره(حتی فلات تبت ;D) [-o< [-o<

به نقل از ..AndromedA.. :
از شرایطه بورسیه ی ریاضی‌ خبر دارید؟ ;D ;D
دوره ی کارشناسی به بعد ؟

به نقل از minaaaaa :
;D ;D
آخه نمیشه که ;D
عربی مونده #-o
ریاضی فیزیک هم نیاز به مرور داره :-< :-s
ولی خداروشکر خلاصه های توپی نوشتم
همه میگن پیش رو بیشتر بخونیم این یه ماه آخر درسته؟؟
من باید پزشکی قبول شم...... هرجا باشه فرقی نداره(حتی فلات تبت ;D) [-o< [-o<

× الان وقت مونده ها نیست ... قبلی ها رو تثبیت کن !
× مرور خیلی خوبه ... آفرین :دی
× خلاصه ی خوب گلی از گلهای بهشت است :دی
× فرق خاصی نداره ... همشو دوره کن تا قشنگ یادت بمونه
× اگر بخوای و بهش ایمان داشته باشی ، حتما میشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا