بعد اون سوالاي جالبش چه جوري بود؟ميشد حلشون كرد؟به نقل از ninja :پارسال ما که کشوری بود یه سری سوالات صرفا حفظی بود ..
فعالیت ها ، خودرا بیازمایید ها و... رو همه رو بخونید !!!!
و اگه کتابو دقیق بخونید همه 20 میشید !!!
البته یه سری سوالای جالب هم داشت
خوب بود سوالا...مفهومي بود!به نقل از error :بچه ها به نظرتون سوالا چه جوری بود؟
یه سری لز بچه های ما برا صحیح غلطا دلیل ننوشته بودن منم رفتم طبقه دوم داد زدم صحیح غلطا دلیل میخوان
خوب دادین یا بد؟
سطش درچه حد بود؟
کلا چی بود دیگه؟
این جور که بعد امتحان معلممون جواب هارو گفت فکر کنم خوب بشم ولی این سوال سه جوابش معلوم نیست هر کس یه چیزی میگه وقت هم نشد از معلممون بپرسیم کسی جواب مطمئن داره بگهبه نقل از error :بچه ها به نظرتون سوالا چه جوری بود؟
یه سری لز بچه های ما برا صحیح غلطا دلیل ننوشته بودن منم رفتم طبقه دوم داد زدم صحیح غلطا دلیل میخوان
خوب دادین یا بد؟
سطش درچه حد بود؟
کلا چی بود دیگه؟
دبير ما گفت براي سوال سه مراحل روش علمي رو در ازمايش ويسمن پيدا كنين..به نقل از FALCON :این جور که بعد امتحان معلممون جواب هارو گفت فکر کنم خوب بشم ولی این سوال سه جوابش معلوم نیست هر کس یه چیزی میگه وقت هم نشد از معلممون بپرسیم کسی جواب مطمئن داره بگه
همون سوال درباره آزمایش ویسمن
راستی جواب صحیحی غلطا چی میشه دلیلش نه فقط همین جوری بگید
منم همين جوري نوشتم.به نقل از FALCON :واقعا چه تفاوتی تو جوابا هست
من زدم ص-ص-ص-غ
معلممون گفت اولی و آخریش درسته
تو سومی شک بود(نمیدونم چرا چون واضحه تقریبا) که احتمال زیاد درسته
به نقل از FALCON :واقعا چه تفاوتی تو جوابا هست
من زدم ص-ص-ص-غ
معلممون گفت اولی و آخریش درسته
تو سومی شک بود(نمیدونم چرا چون واضحه تقریبا) که احتمال زیاد درسته
یه سوالش که درمورد سل بود که معلممون گفت مال کتاب های سال های قبلهبه نقل از spacegirl :منم همين جوري نوشتم.
چرا از زيست راهنمايي داده بودن؟
اولی چرا؟به نقل از smartgirl :ما هم به این نتیجه رسیدیم غ ص ص غ
اكثريت بچه ها هم بنابر دلايل بالا.. زدن:به نقل از FALCON :اولی چرا؟
آخه وقتی سلول نگهبان جز اپیدرم هست و روی اپیدرم هم کوتیکول وجود داره خب پس روی این سلول ها هم وجود داره
یه مثال ساده میزنم مثل یه پیرهن
که سلول ها دکمه هاش باشن
توی اون قسمت دکمه ها پارچه اصلی(توی سوال کوتیکول) هم وجود داره ولی خب یه قسمت اضافی هم داره ولی جنس کل پارچس
به نقل از FALCON :اولی چرا؟
آخه وقتی سلول نگهبان جز اپیدرم هست و روی اپیدرم هم کوتیکول وجود داره خب پس روی این سلول ها هم وجود داره
یه مثال ساده میزنم مثل یه پیرهن
که سلول ها دکمه هاش باشن
توی اون قسمت دکمه ها پارچه اصلی(توی سوال کوتیکول) هم وجود داره ولی خب یه قسمت اضافی هم داره ولی جنس کل پارچس
والا فکر کنم پاسخ نامه به معلم ما نداده بودنبه نقل از Eliza-M :اكثريت بچه ها هم بنابر دلايل بالا.. زدن:
ص
ص
ص
غ
به نقل از Eliza-M :سوال سه گنگ بود واقعا..
جواب اون سوالي كه در مورد واكسيناسيون و سل و اين حرفا بود چي ميشد؟
والا اونا که معلممون با ناظر اموزش و پرورش صحبت کرد بعد به ما گفت چون از کتاب حذف شده هر چی از راهنمایی درمرود واکسن و این حرفا بلدید بنویسید نمره تعلق میگیرهبه نقل از y.a :بيشتر بچه هاي ما
غ ص ص غ زدند
لينك سوالات(البته الان به درد نميخوره):http://farzanegan3.ir/Default.aspx?PageId=175