ببخشید شما اگه ص 29 بعد از فالیت رو بخونی میفهمی که نگهبان روزنه ازهمون روپوسته فقط شکلش فرق دارهبه نقل از smartgirl :اگه روی سلول های نگهبان روزنه باشه که دیگه هوا نمیتونه داخل برگ بره....
ببخشید من مثال بهتر از لباس پسدا نمیکنمبه نقل از smartgirl :اگه روی سلول های نگهبان روزنه باشه که دیگه هوا نمیتونه داخل برگ بره....
من نمیدونم ولی خواهرم گفت مربوط به زیست 3 و باید در مورد لنغوسیت بی و تی سلول خاطره مینوشتیمبه نقل از Eliza-M :سوال سه گنگ بود واقعا..
جواب اون سوالي كه در مورد واكسيناسيون و سل و اين حرفا بود چي ميشد؟
بچه هایی که توی راهنمایی سپمپاد بودن تو مدرسه ما بلد بودن ماهم با این که نمونه بودیم گفته بودنبه نقل از error :من نمیدونم ولی خواهرم گفت مربوط به زیست 3 و باید در مورد لنغوسیت بی و تی سلول خاطره مینوشتیم
نه اگه کتاب خانه زیست شناسی رو ببینی صفحه ی 121 لایه زرد رنگه که مال کوتیکول رو نکشیدهبه نقل از FALCON :نخیرم من هم مطمئنم میشه ص-ص-ص-غ
معلممون گفتش مگه خودش صحیح نکنه
من که بنظرم اگه این درست باشه 20 میشم همه رو چک کردم درست بود
بچه های ما بیشترشون جواب دادن چون معلم مون تمام زیست پیش و سوم گفته بودبه نقل از FALCON :بچه هایی که توی راهنمایی سپمپاد بودن تو مدرسه ما بلد بودن ماهم با این که نمونه بودیم گفته بودن
آره دقیقا همون خاطره و اینا میشه باید یکم شاخ و برگ بش داد
به نقل از FALCON :من که بنظرم اگه این درست باشه 20 میشم همه رو چک کردم درست بود
افرین چون جواب همینه من حاضرم شرط ببندم میشه غ ص ص غبه نقل از Leonhard Euler :من از یه نقره زیست پرسیدم گفت غ ص ص غ!!!
من که نباید با شما چک کنم مهم معلمه که گفت درستهبه نقل از smartgirl :این جور که تو چک کردی من فکر نمی کنم....
اره ولی این در مورد پای کاذب بود.به نقل از fatameh :امتحان زیست امروز عالی بود ولی صحیح غلط ها همه درست بودن ما با معلمه مون چک کردیم مگه اخریش در مورد گلبول های سفید نبود؟؟؟؟؟؟؟
البته کلید از سمپاد میادابه نقل از FALCON :من که نباید با شما چک کنم مهم معلمه که گفت درسته
حالا شما یه چیز دیگه میگید نمیدونم
ما تو مدرسمون چند نفر المپیادی هم هستن همینارو گفتن
خب بیادبه نقل از error :البته کلید از سمپاد میادا