- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- مدال المپیاد
- شیمی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : زیست 1 (سمپاد کشوری)
حقیقت تلخ است روزبه جان!!!!
حقیقت تلخ است روزبه جان!!!!
با عرض پوزش اما ص هست ، معلم زیستمون از رویه پاسخ نامه ای که بهش داده بودن جواب دادبه نقل از Rouzbeh !! :!!!!! عمرا!!
همه دوستام مطمئن هستیم!! من واقعا تعجب کردم اینو میگید "ص"!!
مطمئن؟! آخه معلم زیست ماهم از رو پاسخ نامه دید وگف!!! عجبا!! من که از حرفم بر نمیگردم! [-(به نقل از mahta_H :با عرض پوزش اما ص هست ، معلم زیستمون از رویه پاسخ نامه ای که بهش داده بودن جواب داد
واسه چی تلخ عزیزم خیلیم شیرینه!!! ما سال دوم بود فکر میکنم تجربه یه امتحان زیست سمپادی داشتیم! آخرش معلوم شد حق یا من بوده! البته اون امتحان که خیلی راحت بود!به نقل از Leonhard Euler :حقیقت تلخ است روزبه جان!!!!
احمد بیخیال! مهم نمره امتحان هس که خوب میشیم! برو بخواب عصر زبان فارسی بخونیمبه نقل از Ahmad S :والا ما كه مونديم چي شده و هر كي يك چيزي ميگه در ضمن ميگن سمپاد پاسخ نامه ميده كه خيلي خوبه!
حالا من يك اطلاعات جديد مي دم از ص يا غ ها!!!!
نظر دانش آموزان فرزانگان 2 تهران: ص ص ص غ
نظر دانش آموزان (البته به غير از روزبه و چند تا ديگه :-ي):ص غ ص ص
والا من دیگه از کاره اینا خبر ندارم ولی به نظره خودمم صبه نقل از Rouzbeh !! :مطمئن؟! آخه معلم زیست ماهم از رو پاسخ نامه دید وگف!!! عجبا!! من که از حرفم بر نمیگردم! [-(
آفرین به این معلمبه نقل از بیتا :معلم زیست ما گفت ص ص ص غ که بنده دوتا غلط دارم
هرچی بود من گند زدم... یا من شعور زیستی ندارم یا واقعا سخت بوده
تو جزوش هم بهمون گفته بود هسته هاشون برابرند!! تا كليد نياد مشخص نميشه....به نقل از FALCON :آفرین به این معلم
اون دومی که گفتید بزرگتره واحه که برابرن
تو یه جزوه بود این سوال
گفته بود هسته نر با توجه به سیتوپلاسمش بزرگتر یعنی نسبتش بیشتر ولی در کل برابرن
معلم ما گفت هنوز كليد دستش نرسيده!به نقل از ninja :بچه ها چطور بود ؟؟؟
پاسخنامه هم میدن همراه سوال !!!!
پارسال که بعد آزمون معلم ما پاسخنامه را نشونمون داد !
همه درسته ولی تو مورد اول شک دارم خیلیم شک دارم!!! واقعا سوال مشکل داره و دو پهلو هس!! کوتیکول تنها رو روپوست بالایی هس! شکل هم اینو میگه!به نقل از Arghavan :ص-غ-ص-غ
1.كوتيكول روي سطح روپوست كه در تماس با هواي بيرونه وجود داره و كوتيكول روي روپوست بالايي وجود داره ولي سلول هاي نگهبان در روپوست پاييني هستن!
2.هر دو هاپلوئيد!
3.هر چه از طرف قاعده به طرف راس هرم بريم ميزان انرژي كه به مصرف كننده هاي بالاتر ميرسه كمتره و....
4.ديواره سبب شكل دادن به سلول ميشه و در سلول هاي گياهي وجود داره؛گليول سفيد فاقد ديواره است!
اينا رو معلممون گفت!!!
اون سوال كيسه صفرا رو هم فك كنم بايد مينوشتيم كه ويتامينDيك ويتامين محلول در چربيه كه سبب استحكام استخوان ميشه كه در روغن جگر ماهي هست و اگه كيسه صفرا نتونه اونو گوارش كنه اين ويتامين جذب نميشه وسبب پوكي استخوان و... ميشه!
خب دیگه البته یه چی دیگه اینکه معلما صحیح کردن رو به عهده دارن! اینتو که ما میدونیم پاسخ (کلید) از سمپاد نیومده و ایشالله که نمیاد :P با این امتحانشون یه بار شد درست بگیرن!!!به نقل از mahta_H :والا من دیگه از کاره اینا خبر ندارم ولی به نظره خودمم ص
به ماهم همينو كفتنبه نقل از farnazZ :به ما گفتن صحیح غلط ها همش صحیحه ......
بیخیال بابابه نقل از Milad.R :بچه ها یه سوال :وقتی میگند زیر 14 تجدیده با احتساب مستمره؟یا بدون مستمر؟ :-s
شانس مارو باش!اول سال گفتیم میام زیست رو 15 میگیریم که پاسشه از دستش خلاص شیم بره.اونوقت هماهنگ سمپاد شد!
آخه من با تمام وجودم از زیست متنفرم.و البته فکر کنم اگه سوتی نداده باشم 16 اینا بشم و اصلن هم برام مهم نیستش.من سال دیگه ریاضی میرم و ...به نقل از FALCON :بیخیال بابا
شوخی میکنی یعنی اینقدر بد بود
عزیزم برو بیخیال شوخی کردی من میدونم
ولی کلا زیر 14 بدون مستمر
البته اگه اینطوری باشه که شیرین 18.5 اینا میشم!!به نقل از farnazZ :به ما گفتن صحیح غلط ها همش صحیحه ......