اااااااااااااااااا!به نقل از sssss :متممش قيدي نبود كه. متمم اسم بود يعني مسندش مي شد علاقه مند به خواندن كتاب.
مصدرش شاييدنه يا شايستن؟
آره این درستهبه نقل از سیما :خردمندانه: مشتق
سخت کوشی :مشتق مرکب
به نقل از مُحسن..! :دو تاش مشتق مرکب بود. خرد + من+دان+ه و سخت + کوش + ی
به نقل از St@r :خردمندانه : مشتق
سخت کوشی : مشتق - مرکب
مهندس جان!به نقل از مُحسن..! :نمیدونم! اگه "من" غلط باشه نمرشو نمیگیرم.من دان رو از مصدر دانستن و خرد رو با هم گرفتم، بقیه رو هم تکواژ وابسته، برا همین نوشتم مشتق مرکب. آره!
به نقل از یـاشــــــــار :مهندس جان!
اون "مند" وند ِ اشتقاقیه!
مثل ِ سودمند ، هدفمند!
دان چیه برادر ِ من!؟--- مشتق
نه نظر ِ من و کلی از بچه های مدرسه "همت" 6 واج و 4!! حرف داره! :)
آرهبه نقل از sssss :چند صفت مبهمه؟
نه نه ! ببین مند خودش یه وند اشتقاقیه! ان هم که وند صرفیه و نشانه جمع! دان نداریم که!به نقل از مُحسن..! :حرف منم سر این هست، دان مصدر دانستن هست، یه تکواژ آزاده، خرد هم همینطور، این دو تا با هم مرکب تشکیل میدن، بقیه تکواژ وابسته ها هم هیچی، چطوری مشتقه؟!
آخه شما بقیه ی تکواژ ها رو چه جوری در نظر گرفتی؟به نقل از مُحسن..! :حرف منم سر این هست، دان مصدر دانستن هست، یه تکواژ آزاده، خرد هم همینطور، این دو تا با هم مرکب تشکیل میدن، بقیه تکواژ وابسته ها هم هیچی، چطوری مشتقه؟!
منم. اعصابم خورد شدبه نقل از سیما :بچه ها من همش تو املا غلط دارم! خاک بر سرت سیما ! اه!
به نقل از مُحسن..! :دو تاش مشتق مرکب بود. خرد + من+دان+ه و سخت + کوش + ی
به نقل از مُحسن..! :خرد معنی دار بود، دان هم از مصدر دانستن، بقیه همه که تکواژ وابسته بودند پس مشتق مرکب! حالا با این تفسیر خرد + مند +انه یه جور دیگه هم میشه!
هفتادو پنج صدم! ینی نهایته خنگی!!! آره محاوره بود.به نقل از مُحسن..! :فوقش نیم نمره غلط دارید دیگه، اینقدر گریه و زاری نداره که!آره، غالب متن محاوره ای بود.