بررسی حمله تروریستی به WTC در 11 سپتامبر 2001

به نظر شما حمله تروریستی به برج های دوقلو در 11 سپتامبر 2001 واقعی بود یا ساختگی؟

• کاملا واقعی بود

رای‌ها: 5 41.7%
  • کاملا ساختگی بود

رای‌ها: 7 58.3%

• رای‌دهندگان
    12
  • شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
در مورد حمله تروریستی 11 سپتامبر 2001 به ساختمانهای تجارت جهانی (WTC - برج های دوقلو) نظرهای مختلفی وجود دارد، در اینجا به بحث و تبادل نظر در مورد آن حمله می پردازیم

× این تاپیک انشعابی از بحث فراماسونری است، جهت مطالعه سایر پست های مرتبط با این موضوع میتوانید نظرات مطرح شده از این پست تا انتهای تاپیک را مطالعه کنید

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
خیلی دوس داشتم برم لوی تو راه بنزینم تموم شد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب
پاسخ : بررسی حمله تروریستی به WTC در 11 سپتامبر 2001

خب همون ور داشتیم بحث میکردیم دیگه
پس میشه اونارو انتقال بدید شما؟
بعدشم اگه میشه اینو بکنید نظر سنجی یه آمار دستمون بیاد
ببخشید زیاد تقاضا کردم
خواستم بهتر شه
ممنونم از لطفتون

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

گزینه های نظرسنجی رو بگو تا اضافه کنم
اون پست ها رو نمیشه مستقیم به این تاپیک انتقال داد، چون تاریخ تاپیک جدید تر و نامنظم میشه
اما لینک پستی که از اونجا به بعد در تاپیک فریمیسونری درباره 11 سپتامبر بحث شد رو به پست اول اضافه کردم

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

مرسی
سوال: به نظر شما حادثه 11 سپتامبر ساختگی بود یا نه؟
1- کاملا واقعی بود
2- کاملا ساختگی بود
3-نمیتوان قضاوت کرد

ببخشید GCD جان بهتر به ذهنم نرسید اگه میشه خودتم اصلاح کنش

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بنظر من کاملا ساختگی بوده
چطور ممکنه یه گروهک به کوچکی القاعده از تمام لایه های حفاظتی کشور آمریکا رد بشه و چندتا هواپیما رو بدزده ودر آخر تو خاک خود آمریکا عملیات انجام بده ؟
کاملا واضحه که آمریکا واسه شروع جنگ یه بهانه درست و حسابی میخاست
در ضمن درباره این واقعه مستند های زیادی ساخته شده که خود آمریکایی ساختن و چند بار هم توش ثابت کردن که این حادثه یه دروغ بزرگ بوده

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر

کاملا واضحه که آمریکا واسه شروع جنگ یه بهانه درست و حسابی میخاست
آمریکا چرا باید جنگو شروع کنه؟‌ شما میدونی جنگ توی افغانستان سالانه چقدر واسشون هزینه داره؟
میدونید سر این جنگ چقدر به وجهشون تاحالا لطمه خورده؟

چطور ممکنه یه گروهک به کوچکی القاعده از تمام لایه های حفاظتی کشور آمریکا رد بشه و چندتا هواپیما رو بدزده ودر آخر تو خاک خود آمریکا عملیات انجام بده ؟
همونطور که یه مدت پیش یه نفر دیگه نزدیک بود با مواد منفجره ای که در گچ پاش جاسازی کرده بود ۱ هواپیما رو بفرسته هوا!

در ضمن درباره این واقعه مستند های زیادی ساخته شده که خود آمریکایی ساختن و چند بار هم توش ثابت کردن که این حادثه یه دروغ بزرگ بوده ×
؟

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از sjazayeri :
آمریکا چرا باید جنگو شروع کنه؟‌ شما میدونی جنگ توی افغانستان سالانه چقدر واسشون هزینه داره؟
چون آمریکا قدرت طلبه
چون آمریکا به دنبال افزایش قدرتش تو منطقه است .

به نقل از sjazayeri :

آمریکا منافعش رو در نظر میگیره نه وجهش رو !!!
در ضمن به وجهش وقتی که بمب اتم رو به ژاپن زد لطمه اساسی خورد . این جنگا که دیگه چیزی نیست

به نقل از sjazayeri :
همونطور که یه مدت پیش یه نفر دیگه نزدیک بود با مواد منفجره ای که در گچ پاش جاسازی کرده بود ۱ هواپیما رو بفرسته هوا!

چنین چیزی یادم نمیاد
در ضمن اگرم بوده ربطی به این نداره
---------------------------------------------
یه نکته فنی : لطف کن از این به بعد از من نقل قول میکینی به اسم نقل قول کن تا اون بنده خدای دیگه ای هم که داره اینو میخونه بفهمه طرف صحبت کیه

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نقل از sjazayeri :
؟
ببینید اینا همشون جای بحث داره
یه سری چیزا باید به یه سری چیزا مربوط بشه تا علت واقعه در بیاد
ببینید امریکا با این همه دب دبه و کب کبه نمیتونه چند تا نفوذی بفرسته این طرفو بکشن که اینکارم کردن
الان تو نقشه یه نگاه به اطراف ایران بندازی فکر کنم ببینی که دور ایرانو گرفتن
اینجا حداقل در حد یه حدس میشه گفت میخوان به ایران حمله کنن
بریم تو بحث اخرالزمان شناسی
اینا میخوان یه اخر الزمان دروغی بسازن که تو همه فیلما و کاراشون نشانش هست
برای این کار باید ایرانو بگیرن
مرکز مذهب شیعی همین جاس و خداییش باید به دینم و مذهبم افتخار کنم و هر کی دیگه که شیعس چون مخالف ترین دین بر علیه ایناست
میدونید چرا هر کاری کردن خدا تو تو مذهب ما یه نقطه مقابل براش گذاشته
خب ایرانو نگیرن که نمیتونن به هدفشون برسن پس هیچوقت به هدفشون نمیرسن چون تو خواب باید ببینن که ایرانو گرفتن چون اومدن به لبنان حمله کردن با چی؟
تانک مرکاوا(فکر کنم اینه)
که تبلیغشون واسه تانکشون این بود که رانندش میشینه پشت فرمون و با همسرش صحبت میکنه تانک خودش میره همه جارو میگیره
بعدش رزمنده حزب الله میاد با چی فقط با کلاش و کاتیوشا تانک میزنه
خب چه جوری
اونجا این کارو کردن با این همه تجهیزات نتونستن بگیرن حالا میخوان بیان ایران؟
به رزمنده میگی چه جوری تانک میزدی میگه شما ایرانی ها چرا این سوالو میپرسید
ما فاو رو چه جوری گرفتیم؟
یه سری چیزاس که قدرت عقل درک نمیکنه پس نمیگم
ولی در کل به نظر من واسه گرفتن ایرانه

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

چیزی که مشخصه اینه که ایران داره روز به روز قوی تر میشه و نفوذش تو منطقه بیشتر میشه و در عوض برعکس این داره واسه آمریکا اتفاق میفته
ولی موضوع بحث اینه که 11 سپتامبر یه دروغه بزرگ بود که آمریکا مثل هلوکاست به خورد بقیه داد
هر جنگی یه بهانه واسه شروع میخاد . بهانه آمریکا هم همین بود . 2 تا ساختمون رو خراب کرد . مسلمون ها رو تروریست کرد و 2تا کشور رو گرفت

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

یه مدت نبودم این بحثای فریمیسونی بالا گرفت! gcd هم که آواتارش رفت ای خدا عجب زمونه ای شده!
ببینید تهمت زدن کار اشتباهیه مخصوصا که منبع اطلاعاتی اکثر افرادی که میان اینجا اینترنته و اینترنت قابل اطمینان نیست منم یه مدت این ظهور رو دیده بودم جوگیر شده بودم یه چیزایی برا خودم می پروندم ( GCD 95% یادشه) ببینید اصلا شاید فضاییا می خواستن جنگ داخلی راه بندازن اومدن کوبیدن به برجای دو قلو!!! نه جدی می گم هواپیما های بن لادن که می تونستن داخل خاک آمریکا کاری کنن آمریکا هم که مریض نبود آدمای خودشو بزنه پس احتمالا دست فضایی در کاره(به این می گن استدلال اینترنتی و به شکل انواع مقاله های رو اینترنت و مستند ظهور)
بابا یه مقدار کمتر به هرچی تو اینترنت می بینید اعتماد کنید من نمی گم کدوم درسته کدوم غلط ولی می گم بشینید یه مقدار فکر کنید الان هواپیمای هایجک شده چطور می خوان بفهمن هایجک شده وقتی مامورای امنیتیش رو زدن نشستن رو صندلی خلبان؟ نمی فهمن فدایی هم که خدا رو شکر تو خاور میانه زیاده!!! البته این جوابی به اونایی که می گن حتما ساختگیه!
در نهایت از عزیزان خواهشمندم محظ تفنن هم که شده یه سر به لینک زیر بزنن
http://fa.wikipedia.org/wiki/تئوری_توطئه

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نقل از Black fire :
یه مدت نبودم این بحثای فریمیسونی بالا گرفت! gcd هم که آواتارش رفت ای خدا عجب زمونه ای شده!
ببینید تهمت زدن کار اشتباهیه مخصوصا که منبع اطلاعاتی اکثر افرادی که میان اینجا اینترنته و اینترنت قابل اطمینان نیست منم یه مدت این ظهور رو دیده بودم جوگیر شده بودم یه چیزایی برا خودم می پروندم ( GCD 95% یادشه) ببینید اصلا شاید فضاییا می خواستن جنگ داخلی راه بندازن اومدن کوبیدن به برجای دو قلو!!! نه جدی می گم هواپیما های بن لادن که می تونستن داخل خاک آمریکا کاری کنن آمریکا هم که مریض نبود آدمای خودشو بزنه پس احتمالا دست فضایی در کاره(به این می گن استدلال اینترنتی و به شکل انواع مقاله های رو اینترنت و مستند ظهور)
بابا یه مقدار کمتر به هرچی تو اینترنت می بینید اعتماد کنید من نمی گم کدوم درسته کدوم غلط ولی می گم بشینید یه مقدار فکر کنید الان هواپیمای هایجک شده چطور می خوان بفهمن هایجک شده وقتی مامورای امنیتیش رو زدن نشستن رو صندلی خلبان؟ نمی فهمن فدایی هم که خدا رو شکر تو خاور میانه زیاده!!! البته این جوابی به اونایی که می گن حتما ساختگیه!
در نهایت از عزیزان خواهشمندم محظ تفنن هم که شده یه سر به لینک زیر بزنن
http://fa.wikipedia.org/wiki/تئوری_توطئه
شما دقیقا همون اول گفتی تهمت نزنید بعد دارید به ما میگید منبعتون اینترنتیه
اینم یه جور تهمت ولی بهش میگن دروغ بستن و نسبت اشتباه دادن واینا
در کل من حتی یه مطلب هم از اینترنت نخوندم و از این مطالب هم یه دونشو از اینترنت نیاوردم
ببین عزیزم اگه دوست نداری قبول کنی نباید بیای ردش کنی
اگه میتونی این حرفی که من زدمو منطقی رد کن نه این که آدم فضایی و از اینجور چیزا

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از ANTI ZIONISM :
شما دقیقا همون اول گفتی تهمت نزنید بعد دارید به ما میگید منبعتون اینترنتیه
اینم یه جور تهمت ولی بهش میگن دروغ بستن و نسبت اشتباه دادن واینا
در کل من حتی یه مطلب هم از اینترنت نخوندم و از این مطالب هم یه دونشو از اینترنت نیاوردم
ببین عزیزم اگه دوست نداری قبول کنی نباید بیای ردش کنی
اگه میتونی این حرفی که من زدمو منطقی رد کن نه این که آدم فضایی و از اینجور چیزا
من به شما تهمتی نزدم و گفتم اکثر چون خیلیا که می شناسم منبعشون اینترنتیه شامل خودم(البته خیر سرم یه کتابم از دوستم در این مورد گرفتم و خوندم) اگه شما هم منبعتو بگی ممنون می شم!
چرا بهت دروغ بگم به نظرم پستت به برجای دو قلو ربط چندانی نداشت بنابراین حواب به اون ندادم که 4 روز دیگه نگن بحث رو منحرف کردم.
جواب منطقی می خوای باشه بهت می دمش فقط فکر کنم بهتره قبلش بگم که من طرف خاصی رو نمی گیرم به دلایل خودم که یکیش اینه که هیچی قابل اعتماد نیست.
مرکز شیعه اینجاست ولی بزار برات بگم اینجا چه خبره: خیلی از مردم اعتقادشونو از دست دادن(به خدا نه بلکه به دین) از همکلاسیات بپرس که چند نفرشون نماز می خونن بعدش بپرس چند نفر می رن تو سایتای مورد دار، باور کنی یا نکنی دشمن(هر کی که هست شیطان،آمریکا و... فرقی نداره) سمشو پخش کرده پس دیگه ایران اون ایران قدیم نیست بد حجابی تو جامعه رو نمی بینی؟ پرفتن ایران غیر ممکنه ولی به دلایل دیگه(لازمه بگمشون؟)
من نمی دونم نقشه ی کی چیه فقط می دونم همه چیز پیچیده تر و یا خیلی ساده تر از اینیه که می بینیم.
اگه به فضایای من گیر می دی برای اینه که واقعا یه استدلال چرته مثل خیلی استدلالای دیگه(بم فرو ریخت------> آمریکا با هارپ زده)
حالا بگذریم این چیزا که ذهن درک نمی کنه چیه؟ اجنه؟

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر

چون آمریکا قدرت طلبه
چون آمریکا به دنبال افزایش قدرتش تو منطقه است .
بحث بحث سود زیان هست
اینکه الان تو افغانستان نیرو داره ارزش ۱۰۰ ملیارد دلار در سال رو داره؟
(بگذریم اصلا فرض کن یه همچین انگیزه ای باشه. انگیزه تنها که دلیل نمیشه٬!)

چنین چیزی یادم نمیاد
در ضمن اگرم بوده ربطی به این نداره
http://newsflavor.com/world/usa-canada/political-article-on-man-tries-to-bomb-u-s-plane-in-terror-attack/
مال حدود ۱ سال و نیم پیش هست.(زمان چه زود میگذره ها! فکر نمیکردم اینقدر گذشته باشه!)
شما پرسید چطور تونستن از لایه های امنیتی رد شن منم اینو گفتم که نشون بدم غیر ممکن نیست.

یه نکته فنی : لطف کن از این به بعد از من نقل قول میکینی به اسم نقل قول کن تا اون بنده خدای دیگه ای هم که داره اینو میخونه بفهمه طرف صحبت کیه
اون بنده خدای دیگه اگه متن توی نقل قول رو بخونه میفهمه نوشته کی هست!

ببینید امریکا با این همه دب دبه و کب کبه نمیتونه چند تا نفوذی بفرسته این طرفو بکشن که اینکارم کردن
الان منظورت از طرف بن لادن هست؟
اگه هست باید بدونی که مساله مساله بن لادن نیست. شما فکر کردی الان که بن لادن کشته شده(اگر کشته شده باشه واقعا) خللی به کار القاعده وارد میشه؟

الان تو نقشه یه نگاه به اطراف ایران بندازی فکر کنم ببینی که دور ایرانو گرفتن
اینجا حداقل در حد یه حدس میشه گفت میخوان به ایران حمله کنن
نظر شخصی من اینه که آمریکا به ایران حمله نمیکنه.
یکی از دلایلش هم توان نظامی ایران هست.
(بالاتر هم گفتم که شما فرض کن یه همچین انگیزه هایی وجود داره. انگیزه تنها دلیل نیست!)
(البته به نظر من آمریکا اگه واقعا اینطور که شما میگین مشتاق حمله به افغانستان بود نیازی نداشت که یه همچین طرحی بریزه. میتونست از عملیات های تروریستی که قبلا انجام شده بودند استفاده کنه)

بریم تو بحث اخرالزمان شناسی
اینا میخوان یه اخر الزمان دروغی بسازن که تو همه فیلما و کاراشون نشانش هست
[facepalm]
بعضیا میگن تئوری توطئه ولی من توهم توطئه رو ترجیح میدم
یه همچین حرفی میزنی یه دلیلی اثباتی چیزی هم بیاری بد نیستا!

مرکز مذهب شیعی همین جاس و خداییش باید به دینم و مذهبم افتخار کنم و هر کی دیگه که شیعس چون مخالف ترین دین بر علیه ایناست
میدونید چرا هر کاری کردن خدا تو تو مذهب ما یه نقطه مقابل براش گذاشته
خب ایرانو نگیرن که نمیتونن به هدفشون برسن پس هیچوقت به هدفشون نمیرسن چون تو خواب باید ببینن که ایرانو گرفتن چون اومدن به لبنان حمله کردن با چی؟
که تبلیغشون واسه تانکشون این بود که رانندش میشینه پشت فرمون و با همسرش صحبت میکنه تانک خودش میره همه جارو میگیره
خب چه جوری
ربط اینا رو درک نمیکنم!

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

ببخشید دلیلی نمیبینم دیگه جواب بدم
فقط میخواید الکی مخالفت کنید
ولی حاضرم شرط ببندم حتی یه ذره هم درمرود این چیزایی که گفتید مطالعه ندارید
بابا یکم مطالعه کنید بد نیست
برید ببینید کی داره ازتون تعریف میکنه
اگه دشمنه پس کارت مشکل داره
البته خب نمیدونم شما آمریکا و امثال اونو دوست میبینید یا دشمن
من فکر کنم بگم ماست سفیده شما بگید نه سیاهه
دیگه خب من چی میتونم بگم؟
خوش باشید با بحث های یکطرفتون

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از ANTI ZIONISM :
ببخشید دلیلی نمیبینم دیگه جواب بدم
فقط میخواید الکی مخالفت کنید
ای بابا تو می گی ما می خوایم مخالفت کنیم بعدش می کشی کنار؟ این نشون نمی ده که خودت فقط می خوای مخالفت کنی و جایی که نمی تونی می کشی کنار؟
منم حاظرم شرط ببندم که حتی 1 هزارم درصد هم نمی دونی که من چی می دونم تو منبعتم نگفتی ولی من گفتم که ظهور، کتاب فراماسون ها و سایر بخشای اینترنت و یه اعطلاعات تقریبا جامعی بدست آوردم که هنوزم قطعیت هیچ چیز رو اثبات نمی کنه.
تو از دیدگاه خودت اونا رو بد می بینی اونا هم از دیدگاه خودشون تورو بد می بینن و فکر می کنن که یار شیطانی این حقیقته که هیچکی خودشو بد نمی دونه(مگر این که مرض روانی داشته بای و یا یه چیز مشابه تو دلیل بیار و اثبات کن من اونموقع قبولت می کنم

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از sjazayeri :
بحث بحث سود زیان هست
اینکه الان تو افغانستان نیرو داره ارزش ۱۰۰ ملیارد دلار در سال رو داره؟
(بگذریم اصلا فرض کن یه همچین انگیزه ای باشه. انگیزه تنها که دلیل نمیشه٬!)

اول میگی وجهه بعدش میای میگی سود و زیان
خوب پس تو میگی آمریکا بخاطر نجات دادن مردم از دست طالبان و القاعده این همه خرج کرده دیگه ؟!
عزیز من آمریکا فقط و فقط به خاطر منافعش حاضر میشه اینقدر پول خرج کنه . آمریکا فقط و فقط به خودش و مردمش اهمیت میده و مردم بقیه دنیا هیچ اهمیتی واسش ندارن .
تمام این حرفای مبارزه با تروریسم فقط شعار و دروغه که آمریکا تحویل بقیه میده .آمریکا وقتی به افغانستان حمله کرد نه تنها تولید مواد مخدر افغانستان کم نشد بلکه چند برابر شد

به نقل از sjazayeri :
مال حدود ۱ سال و نیم پیش هست.(زمان چه زود میگذره ها! فکر نمیکردم اینقدر گذشته باشه!)
شما پرسید چطور تونستن از لایه های امنیتی رد شن منم اینو گفتم که نشون بدم غیر ممکن نیست.

اصلا این دوتا قضیه قابل مقایسه با هم دیگه نیست . مگه با یه بمب جاسازی شده تو گچ پا چقدر میشه خسارت وارد کرد ؟
تازه تو خودتم میگی میخاست این کارو بکنه و نتونست . یعنی سیستم امنیتی آمریکا مثل همیشه قوی ظاهر شد و جلوش رو گرفت
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از اونجایی که دروغگو ترین دولت دنیا دولت آمریکاست این حادثه هم با دلایلی که گفتم یه دروغه دیگه است که آمریکا به خورده بقیه داده
راستی
منکر مستند هایی هستی که درباره 11 سپتامبر خود آمریکایی ها ساختن و و توش ثابت کردن که اینا دروغه ؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از ANTI ZIONISM :
خب چه جوری
:O :O :O
جان من ، ببین جان من اون قسمتی رو که بولد کردم دوباره بخون خودت ، تو رو خدا بزار ما به مرگ طبیعی بمیریم آخه این چه حرفیه ! با کلاش و کاتایوشا میاد مرکاوا میزنه ؟ :O هرجور حساب کنی ، با هر عقل سلیمی بش فک کنی به این نتیجه میرسی که امکان نداره حاجی ! یعنی اصلا امکان نداره !

آمریکا مگه به لبنان حمله کرد ؟ اون اسرائیل بودها !!! اینا باهم فرق دارن !!!

به نقل از ANTI ZIONISM :

باید متوجه شید که مطالعه فقط چیزی نیست که از فیلتر مغز شما رد بشه ! ایشون که میاد بحث میکنه حتما مطالعه کرده اما منبعش با شما فرق داشته ! هیچ دلیلی نداره حرفای شما/ایشون درست باشه ! اینا عقاید شخصیتونه و میتونین هر نظری که دوست داشته باشین بدین ، اینجا فقط قراره با عقاید همدیگه آشنا شیم تا یکم جرات کنیم به چیزایی که تا حالا نشنیدیم گوش بدیم ! همین !

پ.ن : حرفات ودقیقا از سخنرانیهای رائفی کپی میکنی ! اصلا یه جوری حرف میزنی انگار قبل اینکه متنو بنویسی سخنرانیشو گوش کردی یه دور ! ببین زیاد نزار مختو شستشو بده ، الان فقط داری حرفای اونو عینا طوطی وار تکرار میکنی !

نظرم درباره 11 سپتامبر :

من به این نکته اعتقاد دارم که هیچ دولتی حاضر نمیشه جون ملتشو واسه یه همچین هدف احمقانه ای به خطر بندازه ،
اگر هدف آمریکا حمله به افغانستان بود میتونست خیلی خیلی راحت تر این کارو بکنه که به مردمش هم آسیب نرسه !
واسه همین این تئوری رو کلا باطل میدونم .

حالا گروهک تروریستی به عظمت القاعده با اون همه ثروت و دارایی اصلا واسش کار سختی نیست هواپیماهارو بدزده و بکوبونه به اون دوتا برج که دلیلشون هم واسه کارشون پیش خودشون موجه بوده !

به نقل از NADIMATRIX :

نکته اول اینکه اصلا القاعده گروه کوچکی نیست !
نکته دوم اینکه هواپیماها توی خاک آمریکا دزدیده شدن ، از افغانستان تا آمریکا که نرفتن بگیم وای چه کار غیر ممکنی !

lady star

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تبریز

به نظر من این حمله کار خود امریکا بود بعدش انداختن سر القاعده تا با این بهونه بتونن وارد عراق بشن.

بالا