اهان بله ، من با نفر ِ پایینیشون اشتباه کردم ، شرمنده!به نقل از y.a :افرا گروه D هست نه A

پرهام ملک خیاط A

به من mailدادن برنامه ها رو فرستادنبه نقل از y.a :به من هم ميل ندادن![]()

=p~ نصف گروه از دوستا و مدرسه ی خودمونن
در کل فک نمیکردم اینقدر بزرگ باشه !
زورکی البته
پایه باشین تو یه گروه بیفتیم همگی
( ترجیحا بقیه بیان تو گروه ما لطفا
)
ناهارو اونا میدن دیگه؟ 
دوستتون کدوم گروه ِ ؟به نقل از mahya... :من Aافتادم با دوست صمیمیم نیستم چه بد X-(
به من mailدادن برنامه ها رو فرستادن
بچه ها کیا گروه Aهستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
×پست متوالی ارسال نکنید.

اصن یعنی Badly موافقم ها! ، یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی!به نقل از Samaneh.Z :عالیه گروه بندیااا !!!!=p~ نصف گروه از دوستا و مدرسه ی خودمونن
در کل فک نمیکردم اینقدر بزرگ باشه !
بچه ها بین خودمون باشه، اما میریم اونجا گروه بندیامونو عوض میکنیم !زورکی البته
پایه باشین تو یه گروه بیفتیم همگی
( ترجیحا بقیه بیان تو گروه ما لطفا
)
بچه ها یه سوالیناهارو اونا میدن دیگه؟
![]()

:-& ، کسی نمیخواد عوض کنه؟! 
، بگین اصن یک گروه مخصوص ِ سمپادیا بزنن! :P B-)
گروهB.اگه هماهنگ باشیم میتونیم گروه بندی ها رو عوض کنیم.کسی هست که بخواد بره Aبه نقل از یـاشــــــــار :دوستتون کدوم گروه ِ ؟
اصلا نگران نباشین ، درستش میکنیم!
اصن یعنی Badly موافقم ها! ، یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی!
گل گفتی! :)
حــــــــــــــــــــــالم در حال ِ حاضر از گروه َم به هم میخوره!:-& ، کسی نمیخواد عوض کنه؟!
آقا شماها بیاین تو گروه ِ ما!، بگین اصن یک گروه مخصوص ِ سمپادیا بزنن! :P B-)

چیزه پس اگه کارت روش اسم و گروهو نوشته بودن ( که ایشالله اینطور نباشه ! :-s ) یا کارتتو با یکی از پسرای گروه ما عوض کن یا اینکه جعل میکنیم ! دوره ی جعل کارت رفتم توی یه همایشی اما بلد نیستم درست حسابی !به نقل از یـاشــــــــار :اصن یعنی Badly موافقم ها! ، یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی!
گل گفتی! :)
حــــــــــــــــــــــالم در حال ِ حاضر از گروه َم به هم میخوره!:-& ، کسی نمیخواد عوض کنه؟!
آقا شماها بیاین تو گروه ِ ما!، بگین اصن یک گروه مخصوص ِ سمپادیا بزنن! :P B-)

ما چهار تاییم خیلیه ها ! بعدم تو گروه ما همه ی بچه های مدرسه مون هستن جامونو عوض کنیم اونا فحشمون میدن

احتمالا همون هیچ کدوم چون دوره ی قبلی هم بر اساس خاصی گروه بندی نکرده بودن.به نقل از Milad.R :منم D ام.کسی این دور و ورا D نیست؟
راستی بر چه اساسی یه؟سن یا شهر؟یا هیچ کدوم؟