همه میتونن باشن, ولی اون دفعه که رفتیم حدوداً نصف آدما سمپادی بودنبه نقل از GOD FATHER :فقط سمپادیا هستن؟
کلاس انفرادی چیه؟به نقل از یـاشــــــــار :به احتمال 99.9 % بی حرف ِ پیش اینجانب هم میاد! :) - یعنی در واقع حتما میام مگر اینکه یک اتفاق گــــــــــندِ غیر ِ منتظره بخواد کنسل ِ کنه!
فقط در مورد ِ نحوه ی گروهی بودن و انفرادی بودن و کلا روند ِ کلاس هاس میشه اونایی که رفتید بیشتر توضیح بدید؟
و اینکه طبق ِ همون سوال ِ خوبی که خانم ِ ثابتی پرسیدن ! ، چی میخوان در مورد ِ این مبحث ِ مفید! بگن ؟
جواب سوال رو داد دیگه.سیاوش گفته بود چه کسایی قصد شرکت کردن دارن،ایشونم نوشته من...به نقل از Nahid :چی "من"؟
میدونین پستتون به شدت اسپمه؟
به نقل از سیاوش :چه کسایی قصد اومدن دارن؟
موضوع فقط آمار دبیرستان نیست، آمار از مباحث مهمی هست که خیلی از مردم به دلیل نداشتن اطلاعات و با بازی نمودار ها براحتی ازش کلک میخورند، اگرچه مبحث ساده ای به نظر میاد اما فوق العاده مباحث فریبنده و راه های متفاوتی برای پنهان کردن جزئیات داره. فکر میکنم این همایش موضوع خوبی برای اون ها باشه که می خوان آمار درستی از اطراف خودشون داشته باشند و درگیر بازی نمودار ها نشند.به نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :راجع به آمار چی میخوان بگن ؟!!
زمستون که امتحان نداشت...به نقل از GOD FATHER :امتحان هم داره؟
اين اشتباهه پوستر رو از لينك زير دريافت كنيد و ببينيدhttp://schoolnet.ir/sites/default/files/images/summerschool90/poster-EDITED.jpgبه نقل از یـاشــــــــار :ایــــــــــــــــــــــــــــــــن دیگه چیه پس؟!!
الان این داره شوخی میکنه دیگه ؟
عکس ِ ضمیمه رو ببینید ^-^