گیاه خواری؟! نجات زمین؟

به نظر شما گیاهخواری راه مناسبی برای حفظ زمین است؟

• بله.

رای‌ها: 11 28.9%
  • نه.

رای‌ها: 27 71.1%

• رای‌دهندگان
    38

hamidreza96

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
× هاشمی نژاد II
شهر
× مشهد
مدال المپیاد
× نوچ ، جوونیام میخواستم برم شیمی پشیمون شدم
دانشگاه
× هرجا خدا بخواد
پاسخ : گیاه خواری؟! نجات زمین؟

من اتفاقا خیلی وقته میخوام گیاه خواری اونم به صورت خام رو انجام بدم ولی تا حدی نا موفق بودم

مثلا میشه خیار یا کاهورو خام خورد ولی دیگه کدو و آب کرفس واقعا خوردنش سخته

آخه میگن پخته شدن سبزیجات و میوه جات باعث میشه بعضی از مواد مغذیشون از بین برده

دوما شنیدم که بعضی آمینو اسید های ضروری فقط توی پروتئین جانوری هست و با گیاه خواری تامین نمیشه

parimero

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

سلام دوستان من گیاه خوارم
یعنی 3 ماه هست که گیاه خوار شدم
:)
مشکل قلبی داشتم! و با این رژیم کلی بهتر شدم :)
البته من به خاطر علاقه م به حیووونا گیاه خوار شدم...

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

همه ما از جمله آدم ها و حیوان ها گیاهان تو چرخه حیات هستیم
اینکه میگی گیاه بخوریم تا حیوونا رو نکشیم و نخوریم مثل این میمونه به گاو بگیم علف نخوره یا به یسری پرنده ها بگیم کرم نخور چرا ؟ چون علف کم میشه یا چون کرم کم میشه ...

حتما میدونی که حتی با تغییر جزئی تو چرخه حیات چه تغییر تو کل چرخه میکنه؟!
حتما این موضوع رو شنیدید , تو استرالیا خرگوش وجود نداشته و یه نفر گفته استرالیا که انواع حیوانات را داره چرا نباید خرگوش داشته باشه و رفته چند جفت خرگوش گذشته اونجا ...
بعد از مدتها چرخه استرالیا به هم ریخت ...

اینکه ما هم گاو و گوشفند و مرغ و اینا بخوریم باعث میشه تعداد این حیوانات زیاد شه و باز هم باعث بهم خوردن چرخه حیات میشه !!!

یکی از عوارضی که میشه پیش بینی کرد اینه که اگر ما گیاه خوار باشیم و حیوان ها رو شکار نکنیم تعدادشون روز به روز زیاد میشه و نیاز به خوراک دارن که میخوان گیاه بخورین و به این دلیل مصرف گیاه در کره زمین به شدت افزایش پیدا میکنه و زمین توانایی تولید این مقدار گیاه رو نداره , پس خود این مورد زمینه مرگ تعداد زیادی از حیوونا میشه , پس چرا بزاریم خودشون بمیرن؟؟؟
یه مورد دیگه ای که پیش میاد با کاهش گیاهان اکسیژن موجود در کره زمین کاهش پیدا میکنه که این به ضرر همه موجودات کره زمین هست...

August McJoseph

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاش II
شهر
مشهد

نوزاد 11 ماهه ای که از شیر مادر گیاهخوار Vegan خود تغذیه می کرد فوت کرد.
بعد از انجام کالبدشکافی روی بدن نوزاد مشخص شد که از کمبود ویتامین B12 و ویتامین A رنج می برده که هردو برای رشد نوزاد ضروریست.
پدر و مادر گیاهخوار این نوزاد فرانسوی به علت تغذیه ناسالم مادر که موجب کم ارزش شدن شیر وی و نهایتا بیماری و مرگ کودک به علت کمبود مواد غذایی شد، به 5 سال زندان محکوم شدند.

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/baby-breastfed-by-vegan-mother-dies/

46449_606083482769221_680689103_n.jpg

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

یک نکته ی خیلی مهمی هست این که گوشت خواری بیش از حد آدم ها مضرات دیگه ای هم داره...
هر چی مصرف ما بره بالا گاوداری های صنعتی زیاد میشه و باعث میشه تولید کربن دی اکسید خیلی زیاد بشه.(مدفوع دام ها منبعی برای تولید کربن دی اکسید هستند) و خودتون می دونید دیگه، کربن دی اکسید هم گاز گلخانه ای هست.
حالا اگر ما مصرف گوشت قرمزمون رو کم کنیم(نمیگم متوقف چون اون شکلی هم مضرات خودش رو داره) این گاوداری ها بیشتر از این توسعه پیدا نمی کنند و حتی شاید همون هایی هم که هست براشون دیگه به صرفه نباشه.
ازتون یه خواهشی دارم مطالبی که در مورد حفظ محیط زیست می خونید و یاد می گیرید رو به اطرافیانتون هم بگید به بعضی ها این حرفا رو بزنی میگن شوخیت گرفته اصلا خبر ندارند چی داره می گذره...

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

انسان می تونه بدون گوشت زندگی کنه و مشکلی هم نداشته باشه اما باید رژیم غذایی گیاهی متنوعی داشته باشه و حواسش خیلی جمع باشه تا همه مواد غذایی مورد نیاز رو از طریق گیاهان دریافت کنه. اگر کتاب های تخصصی تغذیه رو مزالعه کنید می بینید که با گیاه خواری مخالفت نکردن اما تاکید دارن که یک فرد گیاه خوار باید برنامه غذایی خیلی حساب شده ای داشته باشه و این سخته و خیلی از گیاه خوارها نمی تونن اونطور که باید برنامه غذاییشون رو تنظیم کنن در نتیجه دچار مشکل میشن.
از طرفی طی تحقیقاتی که دانشمندان اخیرا انجام دادن احتمال ابتلا به سرطان های مختلف در افرادی که زیادی پروتئین حیوانی استفاده میکنن خیلی بیشتره.
حیوانات و مخصوصا دام ها از چی تذیه میکنن؟ گیاهان! یه گوسفند رو در نظر بگیرید، از علف و یونجه تغذیه میکنه و بخش عمده ای از انرژی دریافتی از اون یونجه صرف سوخت و ساز گوسفند میشه یا به طرق مختلف توسط گوسفند مصرف میشه. چیزی شاید کمتر از 10 درصد انرژی دریافتی در بدن گوسفند ذخیره میشه. اونوقت ما میایم اون گوسفند رو می کشیم و گوشتشو میخوریم و چیزی به مراتب کمتر از 10 درصد از انرژی گیاهانی که گوسفند خورده بود به دست میاریم. واضحه که مصرف مستقیم گیاه به مراتب بهتره.

بالا