برنامه 90 و حواشی فوتبال ایران

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه
پاسخ : برنامه 90 و حواشی فوتبال ایران

:-" چه دعوایی :D :-"
+
اقا ولی عادل اون قسمت که یارو گفت 11 میلیارد بدهی داریم خوب اومدا ! برگشت گفت حالا کــــــــــــــــــــــــو تا 3 هزار میلیارد ;))

عادله دیگه ;;) 8->

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بنظر من این برنامه از مسیر خودش خارج شده و جذابیت سابق رو نداره !
دیشب اومدم نگاه کنم دیدم 1 ساعت مدیر عاملای جدید و قدیم سپاهان دارن با هم کل میندازن حالم بهم خورد

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

عزیزم به کلش نیست به اینه که این برنامه کل مشکلات فوتبال مارو که خیلی هم زیاده تقریبا پوشش میده!

هیمن برنامه میدونی چقدر نسبت به درست شدن فوتبال کمک کرده؟

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نقل از Mαζsα :
اقا ولی عادل اون قسمت که یارو گفت 11 میلیارد بدهی داریم خوب اومدا ! برگشت گفت حالا کــــــــــــــــــــــــو تا 3 هزار میلیارد ;))

عادله دیگه ;;) 8->
برنامه ی بعدی نود از زندان کهریزک تقدیم شما میگردد :D

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از LEGEND :
عزیزم به کلش نیست به اینه که این برنامه کل مشکلات فوتبال مارو که خیلی هم زیاده تقریبا پوشش میده!
هیمن برنامه میدونی چقدر نسبت به درست شدن فوتبال کمک کرده؟

الان به نظرت فوتبال ما درسته ؟ :))
یه نگاه به زمانی که این برنامه وجود نداشت بنداز !
زمان عابد زاده و علی دایی و خداد عزیزی ...
اصلا فوتبال الان با اون موقع قابل مقایسه نیست !

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

به نقل از NADIMATRIX :

اینی که میگی درسته :-" ولی اگه بد شده هیچ ربطی به 90 نداره :) چون واقعا نود یه برنامه خیلی خوبه :-"
اگه نود نبود مطمئن باش از همینیَم که هست بدتر بود ... :rolleyes:

به نظر من نود خیلی هم خوبه و هیچ مشکلی نداره :) حتما شما خیلی وقته نود ندیدی :-"

+ویرایش: مثلا اینکه مسئولین سپاهان حرف زدن یا بحثی کردن چیزایی بوده که نیاز بوده در موردش بحث بشه :-" خب این کجاش بد یا خسته کنندس؟ :-" :D

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

یه نگاه به زمانی که این برنامه وجود نداشت بنداز !

خب این اصلا" ربطی نود نداره ، مقایست کاملا" غلطه !
مثه این میمونه که من بگم تکنولوژی باعث غمگین شدن مردم شده ، برا اینکه یه نگاه به 100ساله پیش که تکنولوژی پیشرفتی نکرده بود بنداز ، ببین چقد همه شاد بودن ولی الان ... (در حالی تکنولوژی برای آسایش و آزامش انسانها استفاده میشه و به طبع باید شادی بیاره!)

مشکلات مملکتی ما در اون زمان ها تو فوتبال از یه جهاتی خیلی کمتر بود ! نمیخوام سیاسیش کنم و وارد بحث شم ، ولی اگه یه بار با دقت نگاه کنی می بینی اون موقع چیکار میکردن الان چیکا میکنن !

بعدشم اگه قرار باشه یک برنامه ی 2 ساعته ی تلویزیونی که هفته ای 1بار پخش میشه ، فوتبال یک مملکت رو خراب کنه ، همون بهتر که خراب شه !
(برنامه های مخرب تو دنیا زیادن ، ولی به شخصه تا حالا ندیدم هیچکدوم بتونن جایی رو مثه فوتبال ایران خراب کنند ! بعدشم من هیچ تخریبی تو برنامه 90 نمی بینم ، مثال بزن)

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Mαζsα :
اینی که میگی درسته :-" ولی اگه بد شده هیچ ربطی به 90 نداره :) چون واقعا نود یه برنامه خیلی خوبه :-"
اگه نود نبود مطمئن باش از همینیَم که هست بدتر بود ... :rolleyes:

به نظر من نود خیلی هم خوبه و هیچ مشکلی نداره :) حتما شما خیلی وقته نود ندیدی :-"

+ویرایش: مثلا اینکه مسئولین سپاهان حرف زدن یا بحثی کردن چیزایی بوده که نیاز بوده در موردش بحث بشه :-" خب این کجاش بد یا خسته کنندس؟ :-" :D

فوتبال ما نسبت به گذشته افت محسوس داشته و این تقصیر برنامه نود نیست ولی بعضی چیزها هست که میتونه اصلاح بشه
مثلا همین قضیه سپاهان که واقعا کل کل ساکت و مدیر عامل جدید باشگاه اعصاب خورد کن بود . یکی میگفت من خدا رو شاهد میگیرم یکی دیگه میگفت من حیثیتم اجازه نمیده و.... یه مشت اراجیف و بیانیه های بی سر و ته
مشکل تمام این بحثا اینه که ربطی به یه برنامه زنده که مردم یه کشور اونو میبینن نداره چون تمام این صحیبتا مشکلات خصوصی چند نفر با هم بود نه مشکلات باشگاه و این برنامه به محلی برای زور آزمایی چند نفر تبدیل شده بود
فقط اون قسمت سوال فردوسی پور که بدهی های سپاهان چقدره به برنامه ربط داشت که جواب هر دو نفر رو هم شنیدیم !

به نقل از Amir - Eblis :
خب این اصلا" ربطی نود نداره ، مقایست کاملا" غلطه !
مثه این میمونه که من بگم تکنولوژی باعث غمگین شدن مردم شده ، برا اینکه یه نگاه به 100ساله پیش که تکنولوژی پیشرفتی نکرده بود بنداز ، ببین چقد همه شاد بودن ولی الان ... (در حالی تکنولوژی برای آسایش و آزامش انسانها استفاده میشه و به طبع باید شادی بیاره!)

مشکلات مملکتی ما در اون زمان ها تو فوتبال از یه جهاتی خیلی کمتر بود ! نمیخوام سیاسیش کنم و وارد بحث شم ، ولی اگه یه بار با دقت نگاه کنی می بینی اون موقع چیکار میکردن الان چیکا میکنن !

بعدشم اگه قرار باشه یک برنامه ی 2 ساعته ی تلویزیونی که هفته ای 1بار پخش میشه ، فوتبال یک مملکت رو خراب کنه ، همون بهتر که خراب شه !
(برنامه های مخرب تو دنیا زیادن ، ولی به شخصه تا حالا ندیدم هیچکدوم بتونن جایی رو مثه فوتبال ایران خراب کنند ! بعدشم من هیچ تخریبی تو برنامه 90 نمی بینم ، مثال بزن)

الان این حرف رو من باید به تو بزنم !
من هیچ وقت نگفتم که این برنامه مخربه !!! کو ؟ کجا ؟
من میگم برنامه ضعف هایی داره

به عنوان مثال :

1. بیشتر زمان برنامه به داوری مسابقات انجام شده میگذره که به شدت کسل کننده است
ای کاش همین داوری ها هم درست و حسابی بود چون کارشناسان داوری ثابت کردن که چقدر ماهرن !

2. تمرکز برنامه روی دو تیم استقلال و پیروزی و کم توجهی به سایر تیم های لیگ

3.کل کل و دعوا های بی مورد که قبلا هم بهش اشاره کردم

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

1. بیشتر زمان برنامه به داوری مسابقات انجام شده میگذره که به شدت کسل کننده است
ای کاش همین داوری ها هم درست و حسابی بود چون کارشناسان داوری ثابت کردن که چقدر ماهرن !

2. تمرکز برنامه روی دو تیم استقلال و پیروزی و کم توجهی به سایر تیم های لیگ

1-خب برنامه بررسی مسائل فوتبالِ :-" میخوای عادل جوک بگه؟ :-" تازه زمان زیادی نمیبره :-" یه چندتا صحنه مشکوک رو نشون میدن و یکم بحث میکنن
2- من که این مورد رو ندیدم :-" اگرم توجه شده خب حتما مهم بوده :D مثلا پرسپولیس یا استقلال از تیم های دیگه مثل داماش، نفت و.... بزرگ ترن و مسائل بیشتری برای رسیدگی و برسی و اینا دارن
:-"

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Mαζsα :
1-خب برنامه بررسی مسائل فوتبالِ :-" میخوای عادل جوک بگه؟ :-" تازه زمان زیادی نمیبره :-" یه چندتا صحنه مشکوک رو نشون میدن و یکم بحث میکنن
2- من که این مورد رو ندیدم :-" اگرم توجه شده خب حتما مهم بوده :D مثلا پرسپولیس یا استقلال از تیم های دیگه مثل داماش، نفت و.... بزرگ ترن و مسائل بیشتری برای رسیدگی و برسی و اینا دارن

1. این گفته خود عادل تو یکی از قسمت های قبلیه برنامه نودِ : بیشتر از نصف برنامه به داوری مسابقات اختصاص داره
البته عادل خودش جوک هست و نیازی نیست جوک بگه :D (نمونش نود درجه)

2.از لحاظ هوادار ممکنه از تیم های دیگه بزرگتر باشن ولی نباید بین این دو تیم و بقیه تیم ها تبعیض قائل شد !

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

اِ ینی اون یه ذره نصف برنامَس؟
حالا عادل گاهی تخفیف میده دیگه نصف برنامه نیس خدایی :-" ، ولی خب به هر حال کارشناسی داوری ( :D) نیازه دیگه :-"
90 فقط دوربینِ 90ِش چرته (:| 90یارَم نشون نداد :|
2. خب در مورد تیم های دیگه اگه مسئله ایی چیزی باشه رسیدگی و برسی و اینا میشه :-" ولی خب پرسپولیس & استقلال غیر از داشتن هوادار با تیمایه بقیه شهراخیلی فرق دارن مسائل و مشکلات و اینای بیشتری دارن که بخواد برسی و بحث بشه تا تیمایی مثل راه اهن ، سایپا، فولاد

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

نگو دیگه حاجی ! واضحا" برنامه رو نمی بینی نظر میدی ! لیگ یک بازیکن فلان تیم داستان شده بود ، بدون آمبولانس و اینا بود یه سری هم چاقو کشی شده بود ، کلی روش بحث کردن و آدم آوردن و وقت گذاشتن ! تنها کسی که تو کل ایران میگه استقلال و پیروزی باید مثه تیم دسته 1 باشون رفتار شه مجید جلالیه و بس ! (ظاهرا" تو هم بش اضافه شدی !)

داوری لازمه دیگه ! این همه شاکی ان تماشاگرا و بازیکنا و مربیا در مورد داوریای بازیاشون ، خب نباید بررسی شه ؟ بعدشم فوتبال یه قسمتیش داوریه دیگه ؟ چیکا کنن ؟ آشپزی بزارن جاش ؟

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Mαζsα :
اِ ینی اون یه ذره نصف برنامَس؟
حالا عادل گاهی تخفیف میده دیگه نصف برنامه نیس خدایی :-" ، ولی خب به هر حال کارشناسی داوری ( :D) نیازه دیگه :-"
90 فقط دوربینِ 90ِش چرته (:| 90یارَم نشون نداد :|
2. خب در مورد تیم های دیگه اگه مسئله ایی چیزی باشه رسیدگی و برسی و اینا میشه :-" ولی خب پرسپولیس & استقلال غیر از داشتن هوادار با تیمایه بقیه شهراخیلی فرق دارن مسائل و مشکلات و اینای بیشتری دارن که بخواد برسی و بحث بشه تا تیمایی مثل راه اهن ، سایپا، فولاد

1.یه ذره نیست بلکه تا آخر برنامه ادامه داره . و این حرف خود عادل هست
البته چون مطمئنم زیاد نود میببینی گفتم ! میتونی با خود عادل در این باره چونه بزنی !

2. بقیه کشور ها بین تیم هاشون هیچ فرقی نمیزارن . فقط تو ایران این شکلیه
به عنوان مثال تو همین ماه رمضون هیچ وقت بازی این دو تیم همزمان با بقیه تیم ها شروع نمیشد و نیم ساعت دیرتر برگزار میشد !

به نقل از Amir - Eblis :
نگو دیگه حاجی ! واضحا" برنامه رو نمی بینی نظر میدی ! لیگ یک بازیکن فلان تیم داستان شده بود ، بدون آمبولانس و اینا بود یه سری هم چاقو کشی شده بود ، کلی روش بحث کردن و آدم آوردن و وقت گذاشتن ! تنها کسی که تو کل ایران میگه استقلال و پیروزی باید مثه تیم دسته 1 باشون رفتار شه مجید جلالیه و بس ! (ظاهرا" تو هم بش اضافه شدی !)

داوری لازمه دیگه ! این همه شاکی ان تماشاگرا و بازیکنا و مربیا در مورد داوریای بازیاشون ، خب نباید بررسی شه ؟ بعدشم فوتبال یه قسمتیش داوریه دیگه ؟ چیکا کنن ؟ آشپزی بزارن جاش ؟

اصلا هیچکس اینجا برنامه رو نمیبینه فقط تو میبینی ;))
مطمئنا اگر قرار باشه بین حرف مجید جلالی و تو یکی رو انتخاب کنم ، انتخابم جلالی خواهد بود !

باید بررسی شه ولی نه به وسیله یه کارشناس و اونم تو یه برنامه زنده !
مثل همون کاری که اسپانیا انجام میده یعنی پایان هر هفته فدراسیونشون با هم فکری چند نفر و (و نه یک نفر) خطاهای داوری رو اعلام میکنه و به داورا رتبه میده !
دیگه نه خبری از گفتگو با بازیکنه که بگه 100 درصد خطا بود یا نه نه اشتباهات کارشناس تو یه برنامه زنده !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به هر حال اینکه هر برنامه ای رو (حالا میخواد نود باشه یا Opera ) از اساس بدون اشکال فرض کنیم غلطه :)

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اونقدر گرم بازی تیم ملی جلوی قطر شدم که بل کل یادم رفت درباره نود این هفته بگم
برنامش نسبت به هفته قبل واقعا بهتر بود مخصوصا قسمت دوربین نود که عکسای قدیمی رو نشون میداد و اون ویدئویی که درباره یه مسابقه از منوچهر نوذری بود که عادل هم توش بود !

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

برنامه دیشب رو دیدید ؟ چنتا نکته جالب داشت که میخواستم بگم ، منتها الان هرچی فک می کنم یادم نمیاد :D (همش تقصیر این والیباله ...)

یکی بیاد کمک کنه یادم بیاد :-" ...

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

واي فيروز كريم يخيلي باحال بود 4 ساعت فقط به اون تيكه هاش خنديدم انقدم جدي حرف ميزنه كه
آدم قاطي ميكنه اين راس ميگه يا نه(يادت اومد چي ميخواستي بگي؟)

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

آهان ، ایول ، یه تیکه فیروز بود که اصلا" خدا بود ، میگه : فیفا بیاد این زمین رو ببینه ، پلی آق که هیچی ، با لحاف باید بریم ... =))))
تیکه بذر بکاریم هم خیلی باحال بود ، واقعا" افتضاح بود زمین ، نمیدونم داور چیجوری تأیید کرد بازی کنن ...

بعد این مسعود مرادی ، کارشناس داوریش خوب بود انصافا" ، خیلی مسلط بود ، حال کردم باش

یه سوتی خیلی ضایعی فردوسی پور داد ، یادم نمیاد ولی :D ، ...

بهترین تیکه ی کل برنامه که من غش کرده بودم از خنده ، تیکه اون اقای رئیس بود با اون اعلام و ابلاغش ! =)) ، عادل می گفت فاصله 700 متری n روز طول کشیده ، طرف می گفت : نه شما ببین ، ما اعلام کردیم ولی ابلاغ نکردیم ، اعلام با ابلاغ فرق می کنه ، حدیث می گفت ، آیه میخوند ، هر سوالی می کرد ، هی می گفت ای بابا مگه شما فلان تاریخ اعلام نکردین و سایت ها پخش نکردن ؟ رو سایت خود فدراسیون هم بود ؟ ، طرف میگه ، نه نگاه کنید ، حیفه این برنامه ی وزین شما اطلاعات غلط به مردم بده ، امام ... می فرمایند : ... ، پس اعلام کردیم ولی ابلاغ نکردیم ، ابلاغ ... اعلام ... ، من فقط می خندیدم =))) ، تعطیلع تعطیل بود طرف

اون پسر بچه هه اولی هم که نشون دادن ، خیلی خوب بود ، هرچند اینا ربطی به بازیکن شدن نداره ، ولی حرکاتش با توپ نسبت به سنش خیلی قشنگ بود ...

باز چیزی یادم نمیاد ، نکته ای چیزی داشت بگین :D

سه نفری

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

اما از نظر من 90 یک برنامه انتقادی که البته نه تنها فوتبال ایران را تخریب نمی کنه بلکه با شفاف سازی فوتبال ایران و تلنگر به مسئولین(که البته بیشتر از اون نمی تونه) قصد در بازسازسی و پیشرفت فوتبال ایران را دارد

mojtaba h

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2
شهر
mashhad
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
زمین شناسی
  • لایک
امتیازات: jzm