برنامه ی بعدی نود از زندان کهریزک تقدیم شما میگرددبه نقل از Mαζsα :اقا ولی عادل اون قسمت که یارو گفت 11 میلیارد بدهی داریم خوب اومدا ! برگشت گفت حالا کــــــــــــــــــــــــو تا 3 هزار میلیارد
عادله دیگه
به نقل از LEGEND :عزیزم به کلش نیست به اینه که این برنامه کل مشکلات فوتبال مارو که خیلی هم زیاده تقریبا پوشش میده!
هیمن برنامه میدونی چقدر نسبت به درست شدن فوتبال کمک کرده؟
به نقل از NADIMATRIX :الان به نظرت فوتبال ما درسته ؟
زمان عابد زاده و علی دایی و خداد عزیزی ...
اصلا فوتبال الان با اون موقع قابل مقایسه نیست !
الان به نظرت فوتبال ما درسته ؟
یه نگاه به زمانی که این برنامه وجود نداشت بنداز !
زمان عابد زاده و علی دایی و خداد عزیزی ...
اصلا فوتبال الان با اون موقع قابل مقایسه نیست !
به نقل از Mαζsα :اینی که میگی درسته ولی اگه بد شده هیچ ربطی به 90 نداره :) چون واقعا نود یه برنامه خیلی خوبه
اگه نود نبود مطمئن باش از همینیَم که هست بدتر بود ...
به نظر من نود خیلی هم خوبه و هیچ مشکلی نداره :) حتما شما خیلی وقته نود ندیدی
+ویرایش: مثلا اینکه مسئولین سپاهان حرف زدن یا بحثی کردن چیزایی بوده که نیاز بوده در موردش بحث بشه خب این کجاش بد یا خسته کنندس؟
به نقل از Amir - Eblis :خب این اصلا" ربطی نود نداره ، مقایست کاملا" غلطه !
مثه این میمونه که من بگم تکنولوژی باعث غمگین شدن مردم شده ، برا اینکه یه نگاه به 100ساله پیش که تکنولوژی پیشرفتی نکرده بود بنداز ، ببین چقد همه شاد بودن ولی الان ... (در حالی تکنولوژی برای آسایش و آزامش انسانها استفاده میشه و به طبع باید شادی بیاره!)
مشکلات مملکتی ما در اون زمان ها تو فوتبال از یه جهاتی خیلی کمتر بود ! نمیخوام سیاسیش کنم و وارد بحث شم ، ولی اگه یه بار با دقت نگاه کنی می بینی اون موقع چیکار میکردن الان چیکا میکنن !
بعدشم اگه قرار باشه یک برنامه ی 2 ساعته ی تلویزیونی که هفته ای 1بار پخش میشه ، فوتبال یک مملکت رو خراب کنه ، همون بهتر که خراب شه !
(برنامه های مخرب تو دنیا زیادن ، ولی به شخصه تا حالا ندیدم هیچکدوم بتونن جایی رو مثه فوتبال ایران خراب کنند ! بعدشم من هیچ تخریبی تو برنامه 90 نمی بینم ، مثال بزن)
1. بیشتر زمان برنامه به داوری مسابقات انجام شده میگذره که به شدت کسل کننده است
ای کاش همین داوری ها هم درست و حسابی بود چون کارشناسان داوری ثابت کردن که چقدر ماهرن !
2. تمرکز برنامه روی دو تیم استقلال و پیروزی و کم توجهی به سایر تیم های لیگ
به نقل از Mαζsα :1-خب برنامه بررسی مسائل فوتبالِ میخوای عادل جوک بگه؟ تازه زمان زیادی نمیبره یه چندتا صحنه مشکوک رو نشون میدن و یکم بحث میکنن
2- من که این مورد رو ندیدم اگرم توجه شده خب حتما مهم بوده مثلا پرسپولیس یا استقلال از تیم های دیگه مثل داماش، نفت و.... بزرگ ترن و مسائل بیشتری برای رسیدگی و برسی و اینا دارن
به نقل از Mαζsα :اِ ینی اون یه ذره نصف برنامَس؟
حالا عادل گاهی تخفیف میده دیگه نصف برنامه نیس خدایی ، ولی خب به هر حال کارشناسی داوری ( ) نیازه دیگه
90 فقط دوربینِ 90ِش چرته ( 90یارَم نشون نداد
2. خب در مورد تیم های دیگه اگه مسئله ایی چیزی باشه رسیدگی و برسی و اینا میشه ولی خب پرسپولیس & استقلال غیر از داشتن هوادار با تیمایه بقیه شهراخیلی فرق دارن مسائل و مشکلات و اینای بیشتری دارن که بخواد برسی و بحث بشه تا تیمایی مثل راه اهن ، سایپا، فولاد
به نقل از Amir - Eblis :نگو دیگه حاجی ! واضحا" برنامه رو نمی بینی نظر میدی ! لیگ یک بازیکن فلان تیم داستان شده بود ، بدون آمبولانس و اینا بود یه سری هم چاقو کشی شده بود ، کلی روش بحث کردن و آدم آوردن و وقت گذاشتن ! تنها کسی که تو کل ایران میگه استقلال و پیروزی باید مثه تیم دسته 1 باشون رفتار شه مجید جلالیه و بس ! (ظاهرا" تو هم بش اضافه شدی !)
داوری لازمه دیگه ! این همه شاکی ان تماشاگرا و بازیکنا و مربیا در مورد داوریای بازیاشون ، خب نباید بررسی شه ؟ بعدشم فوتبال یه قسمتیش داوریه دیگه ؟ چیکا کنن ؟ آشپزی بزارن جاش ؟