• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohammadreza128
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خدا

جالبه... خب همون میشه دیگه ، خدا رو باز تو خودت پیدا کردی....آهان...

آره. قبولش دارم. اما بعضی از ویژگی هاشو که بقیه میگن داره نمیتونم بپذیرم.

«وقتی خداوند نباشد، همه چیز مجاز است.»​

ذره ای هم به وجود خداوند شک ندارم :)

به طور کامل وجود خدارو قبول دارم! :) ...بدون حتی ذره ای شک و تردید... :)

چه جوري ميشه وجود خدا رو انكار كرد.پس اين همه نعمت چين؟
خود به خود كه به وجود نيومدن.اگه اون نيس پس من از كجا اومدم؟
من كه قبولش دارم

• لایک
امتیازات: psi-3

منم کاملا قبول دارم. اما تو یه سری چیزا خدام با خدای بعضیا متفاوته. البته فکر کنم تصور و تعریف خدا تو ذهن هرکس با کس دیگه فرق داشته باشه!

من هم خدا رو قبول دارم و هیچ تردیدی هم ندارم :)
خدا اونروز رو نیاره که تردید داشته باشم ای به وجودش شک کنم :-"

• لایک
امتیازات: Liese

من فکر میکنم خدای هرکس به بزرگی و درک اون از خدا بستگی داره! مثلا خدایی که حضرت علی اونو درک کرده قطعا اون درکی نیست که من از خدا دارم و خیلی فراتر از اونه :) خدای یه بچه 4-5 ساله شاید توی آرزوهای کوچیک و مثلا داشتن یه نعمت مثل عروسکش باشه ... :)
به نظر من بهترین خدا خداییکه که اونقد سادس که یه نوزاد که به دنیا میاد هم میتونه درکش کنه و دوسش داشته باشه و اونقد بزرگ و با عظمت و پر هیبته که آدمی به بزرگی حضرت علی در درک تمامش عاجز بمونه... من عاشق خدامم و به وجودش اعتقاد قلبی دارم ... :)

هر كسي براي خودش خدايي داره
و ما مسلمان ها نبايد كسي رو به اجبار به دين دعوت كنيم
نبايد كسي رو به زور شمشير مثله عمر به دين دعوت كنيم
اگه نگين خانم ميخواد خودشو بپرسته به ما ربطي نداره
لا اكراه في دين
در دين اجباري نيست
پس مجبورش نكنيد اگه دوست نداره خدا رو بپرسته

محمدرضا:
ما خواستیم قانع کنیم همون کاری که بزرگان هم انجام دادند میدند و خواهند داد اون ایه که اوردین مصداقشم اوردین دیگه با شمشیر ما شمشیر نکشیدیم بحث کردیم ... در ضمن نگفتین خدارو قبول دارین یا نه؟؟:دی

من خودم خدا رو قبول ندارم و برای عدم وجودش اثبات هم دارم.
اما بیشتر به نظرم میاد موضوع این بحث سر بودن یا نبودنش نباشه بلکه سر این باشه که اگه باشه برای ما خوبه یا بد.
دو نظر وجود داره(به نظرم جفتشون هوشمندانس اما من طرفدار اولیم.)1-اگه خدا باشه ما همش از زیر بار مسولیت خودمو در میریم(فروید از طرفداران این نظریه بود)
2-خدا حتی اگه نباشه هم میتونه برای ما الگویی برای تکامل باشن(اولیا میگن نه این درست نیست چون هدف وسیله رو توجیه نمیکنه و ما باید دنبال حقیقت صرف باشیم(هدف:تکامل انسان/وسیله:وجود و اعتقاد دروغین به خدا))

Back
بالا