• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازیکن سال فوتبال جهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه کسی برنده ی توپ طلای امسال می شود؟

• اینیستا

رای‌ها: 7 29.2%
  • رونالدو

رای‌ها: 7 29.2%
  • مسی

رای‌ها: 10 41.7%

• رای‌دهندگان
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : بازیکن سال فوتبال جهان

به نقل از amir h :
2011 بارسا 2 تا جا گرفت ولی مسی نگرفت!
مسی تو کوپا هم بود! و عملکردش تو کوپا میتونه خیلی چیزارو تحت تاثیر قرار بده!
بازم میگم کاری ندارم ویا افت کرده یا چی شده میگم به هر حال بازیکنایی هستن که کنار ژاوی و اینیستا به کمال میرسن!
اتوئو هم کم بازیکنی نیست به نظرم در همین حدود مسی هست حتی! مشکل اینه که مسی رو زیاد بزرگ کردن!
راجع به رونالدینیو هم حرفی نزدم اصن :-/

آخه 1 جوری میگین هماهنگی مهاجم سخته انگار داریم در مورد لیگ دسته اول ایران حرف میزنیم!
داریم درمورد یکی از دو باشگاه برتر جهان حرف میزنیم ناسلامتی! (خیلی سعی کردم نگم باشگاه دوم جهان!) :-"
در مورد زلاتانم هر کسی نمیتونه ولی خیلیا میتونن!
تورس رو هم اضافه کنم تا یادم نرفته ;D

من بازم تاکید میکنم رونالدو مهاجم نیست :-"

اگه رونالدو تو تیم ملی عالی بود میگفتم عالی بود دیگه!
ولی عملکردش خوب بود! طوری نبود که بازیای خوبش تو باشگاهو تحت تاثیر قرار بده و میانگین کارشو بیاره پایین!
ولی بازیای ملی مسی همیشه میانگین کارشو آورده پایین!( اصولا" هافبکا و مهاجمای غیر اسپانیایی بارسا تو تیم ملیشون به اندازه بارسا خوب نیستن! دلیلشم اینه که تو سیستم تعریف میشن!)
پرتغال از آرژانتین خیلی ضعیفتره!!! ینی خیلیا...
به جز رونالدو و په په و شاید با ارفاق کوئنترائو و برونو آلوس و نانی بقیه بازیکناش کاملا" معمولین!
مسی تاثیر گذاری زیادی تو اون 2 تا داشت،خصوصا تو چمپیونز(برعکسشم هس،امسال بارسا 2 تا جام نگرف،ولی مسی عملکرد فردی عالی داش)
اتوئو اون زمان که بازی میکرد در حدود الانای مسی بود و بازیکن بزرگی بود،مسی رو هم الکی بزرگ نکردن،کسی که در حد اتوئو باشه بزرگ هس قطعا،نه من خودم گفتم کلا،ینی اینکه اونایی که به هماهنگی رسیدن بازیکنای بزرگی بودن،و اگه مسی در حد اوناهم باشه پس بازیکن بزرگیه
ولی زلاتان یه مثال بود فقط،بله خیلیا میتونن ولی نه در این حد که مسی هماهنگه
اُهُ :-" ;)) باشگاه دوم :-" این رده بندیا هسن،اونا رو نیگا کنین بضی وقتا،البته اگه قبولشون دارین
کلا هماهنگی مهاجم سخته،چه لیگ دسه یک ایران،چه لیگ دسه یک ساموآ چه بارسا و رئال و اینا
تورس تو یه سیستم دیگه با ژاوی و اینیستا هماهنگه،تو اسپانیا،نه تو بارسا و سیستم اسپانیا هم متفاوته با بارسا
تورس هیچ وقت در حد مسی با ژاوی و اینی هماهنگ نیس(طبیعیه البته)و اصلا قدرت تمام کنندگی مسی رو نداره
گلزنش منظورم بود :-" یک گلزن در حد مسی
آره خب،قابل قبول تر بود،منم قبول دارم،ولی خب کلا از مسی و رونالدو انتظار بیشتریه،ینی انتظار داریم/ن تو تیم ملی هم مثل بارسا و رئال باشن
آخه بارسا غیر اسپانیایی زیاد نداره،بعد تیم ملی هاشون واقعا خیلی چیزی نیسن (به غیر از مسی و آلوز)که البته آلوز تو برزیل خیلی خوبه
"رونالدو و په په و شاید با ارفاق کوئنترائو و برونو آلوس و نانی"
"مسی،دی ماریا،هیگواین،آگئرو،با ارفاق،پاستوره و توز"
مقایسه کنید،بعد بگین خیلی ضعیف تره،تو حمله خیلی ضعیف تره ولی در کل قوی تره،چون بقیه بازیکنای آرژانتین از معمولیم یه چیزی پایین ترن 8-| خصوصا دفاع

به نقل از آیدا-ق :
مسی تاثیر گذاری زیادی تو اون 2 تا داشت،خصوصا تو چمپیونز(برعکسشم هس،امسال بارسا 2 تا جام نگرف،ولی مسی عملکرد فردی عالی داش)
اتوئو اون زمان که بازی میکرد در حدود الانای مسی بود و بازیکن بزرگی بود،مسی رو هم الکی بزرگ نکردن،کسی که در حد اتوئو باشه بزرگ هس قطعا،نه من خودم گفتم کلا،ینی اینکه اونایی که به هماهنگی رسیدن بازیکنای بزرگی بودن،و اگه مسی در حد اوناهم باشه پس بازیکن بزرگیه
ولی زلاتان یه مثال بود فقط،بله خیلیا میتونن ولی نه در این حد که مسی هماهنگه
اُهُ :-" ;)) باشگاه دوم :-" این رده بندیا هسن،اونا رو نیگا کنین بضی وقتا،البته اگه قبولشون دارین
کلا هماهنگی مهاجم سخته،چه لیگ دسه یک ایران،چه لیگ دسه یک ساموآ چه بارسا و رئال و اینا
تورس تو یه سیستم دیگه با ژاوی و اینیستا هماهنگه،تو اسپانیا،نه تو بارسا و سیستم اسپانیا هم متفاوته با بارسا
تورس هیچ وقت در حد مسی با ژاوی و اینی هماهنگ نیس(طبیعیه البته)و اصلا قدرت تمام کنندگی مسی رو نداره
گلزنش منظورم بود :-" یک گلزن در حد مسی
آره خب،قابل قبول تر بود،منم قبول دارم،ولی خب کلا از مسی و رونالدو انتظار بیشتریه،ینی انتظار داریم/ن تو تیم ملی هم مثل بارسا و رئال باشن
آخه بارسا غیر اسپانیایی زیاد نداره،بعد تیم ملی هاشون واقعا خیلی چیزی نیسن (به غیر از مسی و آلوز)که البته آلوز تو برزیل خیلی خوبه
"رونالدو و په په و شاید با ارفاق کوئنترائو و برونو آلوس و نانی"
"مسی،دی ماریا،هیگواین،آگئرو،با ارفاق،پاستوره و توز"
مقایسه کنید،بعد بگین خیلی ضعیف تره،تو حمله خیلی ضعیف تره ولی در کل قوی تره،چون بقیه بازیکنای آرژانتین از معمولیم یه چیزی پایین ترن 8-| خصوصا دفاع

خب گفتم تو بارسا بازیکنای تاثیرگزار تر از مسی هم هستن!
اوهوم, مسی امسال 1رکوردم زد که احتمالا" با خودش جاودانه میشه! 3بازی پشت سر هم بدترین بازیکن زمین :))

خب همین دیگه, منم نمیگم مسی کوچیکه که! در همون همون اتوئو! ولی اون زمان اتوئو رو انقدر بزرگ نمیکردن!
بازم میگم, در مورد هماهنگی خیلیا به هماهنگی رسیدن! بویان حتی :-"
مسیم در حد هموناس (حالا نه بویان!) و بازیکن بزرگیه! ولی این شخصیت افسانه ای که ساختن ازش نیست!
خیلیا میتونن هماهنگ شن ولی نه در این حد که مسی هماهنگه! قبول دارم! ولی خیلیا هم میتونن هماهنگ شن! در همین حد که مسی هماهنگه!

هماهنگی مهاجم سخته! :-? نمیدومنم, شایدم بارسا در همین حد باشه :-"

قطعا" سیستم اسپانیا و بارسا متفاوته ولی هماهنگ شدن تو اسپانیا هم به همین اندازه بارسا سخته!
شما 2008 یادت بیاد بعد بگو تورس در حد مسی هماهنگ نیست و تمام کننده نیست! (2008 اصن فوتبال میدیدین؟) :-"

خب طبیعتا" وقتی رونالدو هافبکه و اینجوری گل میزنه, مهاجم هدف باشه دیگه...... (مسی بره دنبال بازیش) :-"

به هر هال نمایش غیر اسپانیایی های کمشونم خوب نیست!
آلوزم به این خاطر خوبه که محصول لاماسیا نیست!
نه این که بازیکنای لاماسیا بد باشنا!
ولی فقط تو سیستمای بارسا و سیستمای مشابه تعریف میشن! فقط!

توز با ارفاق؟؟؟ انتظاراتون زیادی بالاس!!!
لاوتزی, ماکسی, لوچو, ماسکرانو, حتی لیزاندرو, همه اینا بازیکنای بزرگین! یا تو 2010 میلیتو X_X
تو دفاعم کم بازیکن خوب ندارن!
زانتی و ساموئل اگه هنوز باشن عالین!
دمیکلیس انصافا" خوبه!
گوتیرسم با ارفاق میشه گفت خوبه!

در کل اصن چیزی نیست که بخوایم بحث کنیم, آرژانتین از نظر بازیکن خیلی غنیه! (البته قبول دارم دفاعش به نسبت حملش ضعیفتره! ولی در کل دلیل نمیشه دفاعش ضعیف باشه!)

به نقل از amir h :
خب گفتم تو بارسا بازیکنای تاثیرگزار تر از مسی هم هستن!
اوهوم, مسی امسال 1رکوردم زد که احتمالا" با خودش جاودانه میشه! 3بازی پشت سر هم بدترین بازیکن زمین :))

خب همین دیگه, منم نمیگم مسی کوچیکه که! در همون همون اتوئو! ولی اون زمان اتوئو رو انقدر بزرگ نمیکردن!
بازم میگم, در مورد هماهنگی خیلیا به هماهنگی رسیدن! بویان حتی :-"
مسیم در حد هموناس (حالا نه بویان!) و بازیکن بزرگیه! ولی این شخصیت افسانه ای که ساختن ازش نیست!
خیلیا میتونن هماهنگ شن ولی نه در این حد که مسی هماهنگه! قبول دارم! ولی خیلیا هم میتونن هماهنگ شن! در همین حد که مسی هماهنگه!

هماهنگی مهاجم سخته! :-? نمیدومنم, شایدم بارسا در همین حد باشه :-"

قطعا" سیستم اسپانیا و بارسا متفاوته ولی هماهنگ شدن تو اسپانیا هم به همین اندازه بارسا سخته!
شما 2008 یادت بیاد بعد بگو تورس در حد مسی هماهنگ نیست و تمام کننده نیست! (2008 اصن فوتبال میدیدین؟) :-"

خب طبیعتا" وقتی رونالدو هافبکه و اینجوری گل میزنه, مهاجم هدف باشه دیگه...... (مسی بره دنبال بازیش) :-"

به هر هال نمایش غیر اسپانیایی های کمشونم خوب نیست!
آلوزم به این خاطر خوبه که محصول لاماسیا نیست!
نه این که بازیکنای لاماسیا بد باشنا!
ولی فقط تو سیستمای بارسا و سیستمای مشابه تعریف میشن! فقط!

توز با ارفاق؟؟؟ انتظاراتون زیادی بالاس!!!
لاوتزی, ماکسی, لوچو, ماسکرانو, حتی لیزاندرو, همه اینا بازیکنای بزرگین! یا تو 2010 میلیتو X_X
تو دفاعم کم بازیکن خوب ندارن!
زانتی و ساموئل اگه هنوز باشن عالین!
دمیکلیس انصافا" خوبه!
گوتیرسم با ارفاق میشه گفت خوبه!

در کل اصن چیزی نیست که بخوایم بحث کنیم, آرژانتین از نظر بازیکن خیلی غنیه! (البته قبول دارم دفاعش به نسبت حملش ضعیفتره! ولی در کل دلیل نمیشه دفاعش ضعیف باشه!)
ولی مثلا رکورد گرد مولر رو نشکست،رکورد سزار رو 8-|
آخه فقط بحث هماهنگی نیست،مسی هم هماهنگه هم خلاقه،وقتایی که ژاوی مصدوم بود،مسی بیشتر گل هاشو رو خلاقیت فردیش میزد،همین خلاقیت فردی باعث میشه وقتی بازی گره میخوره با یه گل از مسی کلا جریان بازی تغییر کنه
در کودوم حد؟! من کلی گفتم،هماهنگی مهاجم سخته،سخت تر از هماهنگی هافبک
خب پس هماهنگ شدن سخته!هماهنگ شدن تو اسپانیا سخته تو بارسا سخته،همه جا سخت هس
نه فقط شما میدیدین :|
تورس هیچ وقت توی یه رقابت باشگاهی با ژاوی و اینیستا نبوده،فقط تورنمتای ملی که کوتاه مدتن،که توی اونا هم تورس اونقد تموم کننده نبوده(همین یورو امسال)البته تورس افت کرده،قطعا تورس 2008 با تورس الان قابل مقایسه نیس،ولی مسی پیشرفت کرده و اینم به خاطر بازی تو بارسا بوده قطعا،ولی مطمئنن تورس نمیتونه تو بارسا به اندازه مسی حل شه و به اندازه مسی گل بزنه
خب سانچز هم محصول لاماسیا نیس! آفلای توی تیم ملی هلند خوبه با اینکه محصول لاماسیاس،به تیم ملی ربط داره نه به بازیکنه
دلیلش اینه که واسه بازی تو اون سیستم ساخته میشن،چون هدف اینه که بیان تیم اصلی نه که فروخته شن پس باید توی همین سیستم عملکرد ایده آل داشته باشن
توز همون کسیه که پنالتی رو تو بازی با اروگوئه گل نکرد :| اگه مسی جای توز بود که قطعا ترور میشد
اون وسط فقط ماسکرانو در عمل خوب بوده(تازه اونم از زمانی که اومده بارسا به این کیفیت رسیده)بقیه اسمای بزرگی دارن صرفا
زانتی عالی بود،ولی دیگه نیس 8-|
آرژانتین شاید اسمای بزرگ داشته باشه(البته که داره)ولی در عمل اونی نیستن که باید باشن،توی بازی با آلمان این آشفتگی دفاع کاملا مشهود بود 8-| در صورتیکه پرتغال هم با آلمان بازی کرده و تنها عاملی که باعث شد بازی اونقد پا به پا پیش بره دفاع عالی و منسجم پرتغال بود
مهم ترین دلیل ناکامی تیم ملی آرژانتین مهره چینی خیلی ضعیف و نامتناسب مارادونا بود نه حتی دفاع ضعیف و هافبکی که مهاجما رو تغذیه نمیکنه

الان من دوس دارم با سر برم تو دیوار!
در باره مسی حرف زدیم دیگه!
گفتم اگه خوب بود همه جا خوب بود! حالا شما 1000 تا دلیل بیار که تو بارسا خوبه! ولی من باز میگم که این بارساس که خوبه و به بازیکناش شخصیت میده!
تورس همیشه تو تیم ملی با ژاوی و اینیستا بوده و البته هماهنگ شدن تو کوتاه مدت خیلی سخت تره از این که واسه هماهنگ شدن 10 سال وقت داشته باشی!
بعد حالا من هی بگم 2008 شما بگو امسال! خب الان تورس خوب نیست (اونقدر که باید باشه) ولی گفتم 2008 در حدی بود که خیلی عالی با اینا هماهنگ بشه و گلزنیشم عالی بود! (همون فکر کنم یادتون نمیاد :-") ینی منظور اینجوریم که شما میگین این هماهنگی و گلزنی مسی کار خارق العاده ای نیست! اونم تو این مدت زیاد!

"ولی مطمئنن تورس نمیتونه تو بارسا به اندازه مسی حل شه و به اندازه مسی گل بزنه "

واسه اینم که بسی خندیدیم, تورس 3 فصل متوالی کابوس همین بارسا بود تو لیگ! شما طبیعتا" زمان افتشو یادتون میاد!

خب سانچز تو تیم ملی خوبه دیگه, این که گفته منو تصدیق میکنه :))
بعد آفلای واقعن محصول لاماسیاس؟ فکر نکنما :-?
در ضمن خیلیم فرقی نداره چون بازم تو تیم ملی خوب نیست :))

"دلیلش اینه که واسه بازی تو اون سیستم ساخته میشن،چون هدف اینه که بیان تیم اصلی نه که فروخته شن پس باید توی همین سیستم عملکرد ایده آل داشته باشن"

خب منم همینو میگم دقیقا"! این چیز بدی نیست اصن! شما 1سری بازیکن معمولیم جمع کنی 10 سال کنار هم بازیشون بدی بعد 10 سال به 1 هماهنگی عالی میرسن و 1 تیم قدرتمندو تشکیل میدن!
و این دلیل نمیشه که این بازیکنا تک تکشون جداگانه خوب باشن ولی در کنار هم خوبن! دقیقا" منم دارم همینو میگم!

پنالتی از دست دادن 1 چیز خیلی خیلی طبیعیه!
در این حد که اصن الان متاسفم که دارم سرش بحث میکنم!
پلاتینیم پنالتی خراب کرده! شما میتونی بگی بازیکن بدیه؟؟؟
رونالدو و مسی هم خراب کردن! (مسی 1 فصل حدود 30 درصد پنالتیاشو خراب کرد) :-"

ماسکرانو از زمانی که اومد تو بارسا به این کیفت رسید؟؟؟ (دلیل اون بخش کوبوندن سرم به دیوار این بود و تورس و توز! و بازم این ) :|
من واقعا" علاقه ای ندارم ولی واقعا" مجبورم میکنید که بگم اونموقع فوتبال نمیدیدید :))
ماسکرانو تو وستهم خودشو به عنوان پدیده مطرح کرد و اومد لیورپول! تو لیورپول عالی بود (نشون به اون نشون که بهش میگفتن رئیس کوچک!) و وقتی تو لیورپول بود کاپیتان تیم ملی هم شد!

بعد من هنگ کردم دیگه, تا الن میگفتین بازیکنای آرژانتین خوب نیستن! بعد الان خوبن و ایراد از مربیه!
مسی در زمان 5 تا مربی تو آرژانتین بازی کرده! (تا جایی که من یادم میاد!)
و فقط زمان پکرمن به عنوان 1 بازیکن ذخیره خوب بوده و تو دوران بقیه مربیا اصلا" خوب نبوده! همه مربیا ایراد دارن آیا؟

آقا همه بحثاتون به کنار!

مسی ورای این همه گلی که زد تو این فصل که بعضیا میگن تاثیر نداره و نباشه بارسا ضربه نمیخوره! در کل 25 تا پاس گلم داد! یعنی تقریبا از اینیستا بیشتر داد پاس گل رو!

پس بیش از 70 گل در مجموع و 25 تا پاس گل این امار رو نشون میده که بیش از 75 درصد گلهای بارسا تاثیر مستقیم مسی بوده!

حالا هی الکی بیاین بگید که رونالدو! آخه رونالدو چجوری یه تنه قهرمان کرد؟ فقط خودش بود؟ رونی چی بود؟ وندرسار که یکی از شاخترین و آماده ترین ها بود چی بود؟ و....! باو دیگه یکم با دلیل بحث کنید که آدم خندش نگیره!

امیر زدی جاده خاکی نصف حرفات رو تعصب و مسخره شده! منطقی باش!

آیدا شما هم 6 ، 7 مورد حرفات اشتباه کامل بود! یکم قبل تایپ کردن به حرفاتون فک کنید خواهشا! متنا تون رو بخونید میفهمید چی میگم! ;)

این همه بحث میکنین هیچ کدومتون که متقاعد نمیشین خب چرا بحث الکی میکنین؟!هردوتاتونم متعصب برخورد کردین(رئالیا یکم بیشتر!) ;D

به نقل از amir h :
الان من دوس دارم با سر برم تو دیوار!
در باره مسی حرف زدیم دیگه!
گفتم اگه خوب بود همه جا خوب بود! حالا شما 1000 تا دلیل بیار که تو بارسا خوبه! ولی من باز میگم که این بارساس که خوبه و به بازیکناش شخصیت میده!
تورس همیشه تو تیم ملی با ژاوی و اینیستا بوده و البته هماهنگ شدن تو کوتاه مدت خیلی سخت تره از این که واسه هماهنگ شدن 10 سال وقت داشته باشی!
بعد حالا من هی بگم 2008 شما بگو امسال! خب الان تورس خوب نیست (اونقدر که باید باشه) ولی گفتم 2008 در حدی بود که خیلی عالی با اینا هماهنگ بشه و گلزنیشم عالی بود! (همون فکر کنم یادتون نمیاد :-") ینی منظور اینجوریم که شما میگین این هماهنگی و گلزنی مسی کار خارق العاده ای نیست! اونم تو این مدت زیاد!

"ولی مطمئنن تورس نمیتونه تو بارسا به اندازه مسی حل شه و به اندازه مسی گل بزنه "

واسه اینم که بسی خندیدیم, تورس 3 فصل متوالی کابوس همین بارسا بود تو لیگ! شما طبیعتا" زمان افتشو یادتون میاد!

خب سانچز تو تیم ملی خوبه دیگه, این که گفته منو تصدیق میکنه :))
بعد آفلای واقعن محصول لاماسیاس؟ فکر نکنما :-?
در ضمن خیلیم فرقی نداره چون بازم تو تیم ملی خوب نیست :))

"دلیلش اینه که واسه بازی تو اون سیستم ساخته میشن،چون هدف اینه که بیان تیم اصلی نه که فروخته شن پس باید توی همین سیستم عملکرد ایده آل داشته باشن"

خب منم همینو میگم دقیقا"! این چیز بدی نیست اصن! شما 1سری بازیکن معمولیم جمع کنی 10 سال کنار هم بازیشون بدی بعد 10 سال به 1 هماهنگی عالی میرسن و 1 تیم قدرتمندو تشکیل میدن!
و این دلیل نمیشه که این بازیکنا تک تکشون جداگانه خوب باشن ولی در کنار هم خوبن! دقیقا" منم دارم همینو میگم!

پنالتی از دست دادن 1 چیز خیلی خیلی طبیعیه!
در این حد که اصن الان متاسفم که دارم سرش بحث میکنم!
پلاتینیم پنالتی خراب کرده! شما میتونی بگی بازیکن بدیه؟؟؟
رونالدو و مسی هم خراب کردن! (مسی 1 فصل حدود 30 درصد پنالتیاشو خراب کرد) :-"

ماسکرانو از زمانی که اومد تو بارسا به این کیفت رسید؟؟؟ (دلیل اون بخش کوبوندن سرم به دیوار این بود و تورس و توز! و بازم این ) :|
من واقعا" علاقه ای ندارم ولی واقعا" مجبورم میکنید که بگم اونموقع فوتبال نمیدیدید :))
ماسکرانو تو وستهم خودشو به عنوان پدیده مطرح کرد و اومد لیورپول! تو لیورپول عالی بود (نشون به اون نشون که بهش میگفتن رئیس کوچک!) و وقتی تو لیورپول بود کاپیتان تیم ملی هم شد!

بعد من هنگ کردم دیگه, تا الن میگفتین بازیکنای آرژانتین خوب نیستن! بعد الان خوبن و ایراد از مربیه!
مسی در زمان 5 تا مربی تو آرژانتین بازی کرده! (تا جایی که من یادم میاد!)
و فقط زمان پکرمن به عنوان 1 بازیکن ذخیره خوب بوده و تو دوران بقیه مربیا اصلا" خوب نبوده! همه مربیا ایراد دارن آیا؟
توی یه مدت کوتاه،نسبتا هماهنگ میشه(درحدی که گل بزنه فقط)،یه سری گل میزنه،میره پی کارش،تا بازی بعدی تیم ملی،ولی توی یه تیم باشگاهی باید یه فصل بازی کنه،کوچیکترین ناهماهنگی به چش میاد،چون کلی بازی میکنن
اصن مقدار هماهنگی بازیکنا با تیمای ملی شون قابل مقایسه با هماهنگی اونا تو تیم های باشگاهشون نیس،هس واقعا؟
ای بابا،کابوس بارسا بود،تو بارسا که بازی نمیکرد که 8-| گل هم میزد اون موقع،زیادم میزد،ولی نه اندازه مسی
من که نمیگم تورس هماهنگ نبود گل نمیزد که،ولی هیچ وقت به اندازه مسی هماهنگ نبود(البته طبیعیه خب)
سانچز تو تیم ملی خوبه؟ فک نمیکنما :-? البته شیلی تیمی نیس که بشه توش درخشید ولی بازم سانچز "عالی" نبوده تو تیم ملی
آفلای رو از پی اس وی خریدن درست میگید،بدم نیس البته،در حد خودش خوبه،حداقل تو یورو عملکردش از ون پرسی بهتر بود
دلیل نمیشه،ولی آخه خوب هستن،مثلا تو تیم ملی اسپانیا،کل بارسا که اونجا نی،ولی بازم بازیکنای بارسا خوبن(البته اسپانیا هم شرایطش،سیستم بازیش و بازیکناش کاملا جوری هستن که اینیستا و ژاوی بدرخشن(ایده آل تقریبا) ولی شرایط،سیستم و بازیکنای آرژانتین برای درخشیدن مسی شرایط ایده آل نی)
بله میدونم،اصلا هم دلیل نیس که بازیکن بدیه،ولی وقتی شما گفتین اگه اون هم تیمی رونالدو گل میکرد پنالتی رو الان دیگه کارنامه رونالدو تو رده ملی پر بار بود،منم گفتم توز هم اگه گل میکرد الان کارنامه مسی پر بار میشد
اصن کاری به پنالتی ندارم،توز خیلی خودخواه و خودمحوره،قدرت تمام کنندگیش هم پایین اومده و به طور کلی وقتی مسی هس نیازی به توز نیس تو تیم ملی(تو این چن تا بازی تدارکاتی آخر هم که توز دعوت نشده آرژانتین نتیجه گرفته،البته نه که تدارکاتی مهم باشه،به طور کلی توز نباشه بهتره)
من نگفتم ماسکرانو اومد تو بارسا به این کیفیت رسید،ولی بارسا آرمانی ترین تیم برای ماسکرانو بود،ماسکرانوی بارسا "ستاره"س ولی ماسکرانوی لیورپول یه بازیکن خوب ولی معمولی بود،ماسکرانو از وقتی اومده بارسا حتی یه بازی بد هم نداشته و خودش گفته بود بهترین کارو کرده که اومده بارسا و کاملا راضیه و تا 2016 هم تمدید کرد اخیرا
نمیگم خوبن،هم چنان هم خوب نیسن،میگم ایراد "اصلی" اون موقع از مربی بود
خب مسی دوره های قبل خیلی جوون بود(هرچند که همون موقع هم خیلی میدرخشید تو بارساولی هنوز این مسی الان نبود)،زمان مارادونا،نه تنها مسی بلکه خیلی از بازیکنای آرژانتین تو دوره طلاییشون بودن و میتونستن بیشترین بازده رو داشته باشن،اون جام جهانی بهترین فرصت بود(حالا بعضیا میگن این جام جهانی بهترین فرصته ولی کلا قبلش این فرصت نبود و همه مربیا هم ایراد نداشتن)

صلوات :)

+آقا پاک نکن :))
این یعنی ما مواضع همو نمیپذیریم و از اینجا به بعد دیگه ادامه بحث فایده نداره

با بازی دیشب مسی فک کنم به خیلیا ثابت شد که مسی فقط تو بارسا عالی نیست و تو تیم ملی هم به اندازه ی بارسا تاثیر گذاره (به جز پنالتی! X_X)

مسی اخیرا" دو تا بازی ملی خوب انجام داده
یکی مقابل تیم امید برزیل که 3-4 بردن
یکی هم مقابل تیم 10 نفره آلمان! (نشون به اون نشون که فقط نیمه دوم خوب بود!)
تازه جلو دروازه بان سوم آلمان پنالتی خراب کرد :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا