- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : بازیکن سال فوتبال جهان
اتوئو اون زمان که بازی میکرد در حدود الانای مسی بود و بازیکن بزرگی بود،مسی رو هم الکی بزرگ نکردن،کسی که در حد اتوئو باشه بزرگ هس قطعا،نه من خودم گفتم کلا،ینی اینکه اونایی که به هماهنگی رسیدن بازیکنای بزرگی بودن،و اگه مسی در حد اوناهم باشه پس بازیکن بزرگیه
ولی زلاتان یه مثال بود فقط،بله خیلیا میتونن ولی نه در این حد که مسی هماهنگه
اُهُ
باشگاه دوم
این رده بندیا هسن،اونا رو نیگا کنین بضی وقتا،البته اگه قبولشون دارین
کلا هماهنگی مهاجم سخته،چه لیگ دسه یک ایران،چه لیگ دسه یک ساموآ چه بارسا و رئال و اینا
تورس تو یه سیستم دیگه با ژاوی و اینیستا هماهنگه،تو اسپانیا،نه تو بارسا و سیستم اسپانیا هم متفاوته با بارسا
تورس هیچ وقت در حد مسی با ژاوی و اینی هماهنگ نیس(طبیعیه البته)و اصلا قدرت تمام کنندگی مسی رو نداره
گلزنش منظورم بود
یک گلزن در حد مسی
آره خب،قابل قبول تر بود،منم قبول دارم،ولی خب کلا از مسی و رونالدو انتظار بیشتریه،ینی انتظار داریم/ن تو تیم ملی هم مثل بارسا و رئال باشن
آخه بارسا غیر اسپانیایی زیاد نداره،بعد تیم ملی هاشون واقعا خیلی چیزی نیسن (به غیر از مسی و آلوز)که البته آلوز تو برزیل خیلی خوبه
"رونالدو و په په و شاید با ارفاق کوئنترائو و برونو آلوس و نانی"
"مسی،دی ماریا،هیگواین،آگئرو،با ارفاق،پاستوره و توز"
مقایسه کنید،بعد بگین خیلی ضعیف تره،تو حمله خیلی ضعیف تره ولی در کل قوی تره،چون بقیه بازیکنای آرژانتین از معمولیم یه چیزی پایین ترن
خصوصا دفاع
مسی تاثیر گذاری زیادی تو اون 2 تا داشت،خصوصا تو چمپیونز(برعکسشم هس،امسال بارسا 2 تا جام نگرف،ولی مسی عملکرد فردی عالی داش)به نقل از amir h :2011 بارسا 2 تا جا گرفت ولی مسی نگرفت!
مسی تو کوپا هم بود! و عملکردش تو کوپا میتونه خیلی چیزارو تحت تاثیر قرار بده!
بازم میگم کاری ندارم ویا افت کرده یا چی شده میگم به هر حال بازیکنایی هستن که کنار ژاوی و اینیستا به کمال میرسن!
اتوئو هم کم بازیکنی نیست به نظرم در همین حدود مسی هست حتی! مشکل اینه که مسی رو زیاد بزرگ کردن!
راجع به رونالدینیو هم حرفی نزدم اصن![]()
آخه 1 جوری میگین هماهنگی مهاجم سخته انگار داریم در مورد لیگ دسته اول ایران حرف میزنیم!
داریم درمورد یکی از دو باشگاه برتر جهان حرف میزنیم ناسلامتی! (خیلی سعی کردم نگم باشگاه دوم جهان!)
در مورد زلاتانم هر کسی نمیتونه ولی خیلیا میتونن!
تورس رو هم اضافه کنم تا یادم نرفته
من بازم تاکید میکنم رونالدو مهاجم نیست
اگه رونالدو تو تیم ملی عالی بود میگفتم عالی بود دیگه!
ولی عملکردش خوب بود! طوری نبود که بازیای خوبش تو باشگاهو تحت تاثیر قرار بده و میانگین کارشو بیاره پایین!
ولی بازیای ملی مسی همیشه میانگین کارشو آورده پایین!( اصولا" هافبکا و مهاجمای غیر اسپانیایی بارسا تو تیم ملیشون به اندازه بارسا خوب نیستن! دلیلشم اینه که تو سیستم تعریف میشن!)
پرتغال از آرژانتین خیلی ضعیفتره!!! ینی خیلیا...
به جز رونالدو و په په و شاید با ارفاق کوئنترائو و برونو آلوس و نانی بقیه بازیکناش کاملا" معمولین!
اتوئو اون زمان که بازی میکرد در حدود الانای مسی بود و بازیکن بزرگی بود،مسی رو هم الکی بزرگ نکردن،کسی که در حد اتوئو باشه بزرگ هس قطعا،نه من خودم گفتم کلا،ینی اینکه اونایی که به هماهنگی رسیدن بازیکنای بزرگی بودن،و اگه مسی در حد اوناهم باشه پس بازیکن بزرگیه
ولی زلاتان یه مثال بود فقط،بله خیلیا میتونن ولی نه در این حد که مسی هماهنگه
اُهُ
باشگاه دوم
این رده بندیا هسن،اونا رو نیگا کنین بضی وقتا،البته اگه قبولشون دارین کلا هماهنگی مهاجم سخته،چه لیگ دسه یک ایران،چه لیگ دسه یک ساموآ چه بارسا و رئال و اینا
تورس تو یه سیستم دیگه با ژاوی و اینیستا هماهنگه،تو اسپانیا،نه تو بارسا و سیستم اسپانیا هم متفاوته با بارسا
تورس هیچ وقت در حد مسی با ژاوی و اینی هماهنگ نیس(طبیعیه البته)و اصلا قدرت تمام کنندگی مسی رو نداره
گلزنش منظورم بود
یک گلزن در حد مسی آره خب،قابل قبول تر بود،منم قبول دارم،ولی خب کلا از مسی و رونالدو انتظار بیشتریه،ینی انتظار داریم/ن تو تیم ملی هم مثل بارسا و رئال باشن
آخه بارسا غیر اسپانیایی زیاد نداره،بعد تیم ملی هاشون واقعا خیلی چیزی نیسن (به غیر از مسی و آلوز)که البته آلوز تو برزیل خیلی خوبه
"رونالدو و په په و شاید با ارفاق کوئنترائو و برونو آلوس و نانی"
"مسی،دی ماریا،هیگواین،آگئرو،با ارفاق،پاستوره و توز"
مقایسه کنید،بعد بگین خیلی ضعیف تره،تو حمله خیلی ضعیف تره ولی در کل قوی تره،چون بقیه بازیکنای آرژانتین از معمولیم یه چیزی پایین ترن
خصوصا دفاع

نمیدومنم, شایدم بارسا در همین حد باشه