نه دارم میپرسم فرق دارن باهم ؟به نقل از XeXteX :این خوارزمیه! قر و فر زیاد داره!
از ما آزمونت گرفتن که ... !به نقل از P_R :نمی خواد رو خوارزمی فکر کنی اینجوری که میگفتن دیگه برگزار نمیشه از شر خودشو داوراش راحت میشیم
یعنی چییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه میشه؟کلا دیگه برگزار نمیشه؟حتی ربوکاپ؟به نقل از P_R :نمی خواد رو خوارزمی فکر کنی اینجوری که میگفتن دیگه برگزار نمیشه از شر خودشو داوراش راحت میشیم
برگزار میشهبه نقل از mh.darya :یعنی چییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه میشه؟کلا دیگه برگزار نمیشه؟حتی ربوکاپ؟
عزیزم ما برای ورود برای مسابقات روبوکاپ خوارزمی ازمون یه آزمون گرفتن ، ریاضی بودبه نقل از XeXteX :آزمون نداره که روبوتیک خوارزمی!
سرت کلا رفته بد!
خوارزمی که آزمون نداره!!!! سره کاریهبه نقل از primo :عزیزم ما برای ورود برای مسابقات روبوکاپ خوارزمی ازمون یه آزمون گرفتن ، ریاضی بود
که برای مرحله اول بود که اگه قبول شیم میریم مرحله 2 :)
فکر کنم منظورتون ازمونایی که اموزش و پرورش برگزار میکنه برای کلاسای روبوکاپ.چون تا اونجایی که من در جریانم ازمونی واسه خوارزمی برگزار نشده ونمیشه یعنی اینی که از شما گرفتن واسه اینه که تو کلاساش شرکت کنین و بعد پایان دوره اش میتونین تو خوارزمی شرکت کنین.کاری که من کردم البته دو سال پیش.به نقل از primo :عزیزم ما برای ورود برای مسابقات روبوکاپ خوارزمی ازمون یه آزمون گرفتن ، ریاضی بود
که برای مرحله اول بود که اگه قبول شیم میریم مرحله 2 :)
رباتیک ،خلاقیت و ابتکار ؟به نقل از P_R :خوارزمی که آزمون نداره!!!! سره کاریه
واسه خوارزمی 91 برگه ها قراره از آذر بیاد ولی به احتمال 99% دیگه روباتیک به نحویه روبوکاپ برگزار نمیشه میره تو کاره خلاقیت و اینا...