ایمو چیست ؟

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : ایمو چیست ؟

من فکر میکنم بیشتر از راه نت، وبلاگ ها و وبسایت های مختلف داره رواج پیدا میکنه.
به نظر من باید ببینیم دغدغه فکری این شبه ایموهای ایران چیه، بعد دنبال راه حلش باشیم. چون اینا که اصا ایمو نیستند، فقط اداشو درمیارن!!

به نقل از Pashee :
تو ایران طرف موهاشو میریزه تو صورتش خط چشم میکشه به خودش امو!! :)) :)) :|

• لایک
امتیازات: N.M

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از ROzhiN :
من فکر میکنم بیشتر از راه نت، وبلاگ ها و وبسایت های مختلف داره رواج پیدا میکنه.
به نظر من باید ببینیم دغدغه فکری این شبه ایموهای ایران چیه، بعد دنبال راه حلش باشیم. چون اینا که اصا ایمو نیستند، فقط اداشو درمیارن!!
به نظرم یکی از این دغدغه ها محدود کردن اوناس و به نظرم خیلی از اونا خانواده های مذهبی هم داشته باشن و برای مبارزه با اونا اینجور کارها رو بکنن

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از احمدرضا.ج :
من خودم اطلاع چندانی از این گروه ها ندارم اما با اطلاعاتی که از این تاپیک به دست آوردم به نظرم زمینه ی رشد اینا توی مملکت ما خیلی زیاده و رشد اینا ممکنه باعث مشکل در روند رشد(بیشتر اقتصادی منظورم هست) مملکت بشه
به نظرتون چه میشه کرد که جلو رشد چنین جنبش ها و گروه هایی در کشور ما گرفته بشه؟
پس ازادی عقاید چی میشه؟یعنی اون حق نداره عجیب(و البته از نظر من حقیر چون محتاج توجهه)باشه.نه اصلا مانع رشد نیست.شاید حتی این شک کنندگان به هنجارها بتونن اصلاح هم بکنند هنجارها رو.انقد سطحی نگر نباشین.ظاهرشون فقط برای اعتراضه

• لایک
امتیازات: Dizzy

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از prabd.chess :
پس ازادی عقاید چی میشه؟یعنی اون حق نداره عجیب(و البته از نظر من حقیر چون محتاج توجهه)باشه.نه اصلا مانع رشد نیست.شاید حتی این شک کنندگان به هنجارها بتونن اصلاح هم بکنند هنجارها رو.انقد سطحی نگر نباشین.ظاهرشون فقط برای اعتراضه
باید به عقاید احترام گذاشت ! اما خودتم میگی برای جلب توجه پس " عقیده" نیس :D

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از prabd.chess :
ببین آخه این "شبه" امو های ایران اصلا عقاید خاصی ندارن که! کاملا از روی جوگیریه.(حالا نه کاملا حداقل بگم 99% اینجورین) یعنی یه چیزی رو دیدن و تقلید میکنن. فکر نمیکنم از عقاید ایمو هم چیزی بدونن! ظاهرشون واسه اعتراضه؟؟!
چه هنجار شکنی ای؟ اتفاقا چون ظاهر ایمو ها بین نوجوونا تقریبا هنجار شده، اونا خودشونو این شکلی میکنن! هنجار شکنی خاصی در کار نیست!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
ببین آخه این "شبه" امو های ایران اصلا عقاید خاصی ندارن که! کاملا از روی جوگیریه.(حالا نه کاملا حداقل بگم 99% اینجورین) یعنی یه چیزی رو دیدن و تقلید میکنن. فکر نمیکنم از عقاید ایمو هم چیزی بدونن! ظاهرشون واسه اعتراضه؟؟!
چه هنجار شکنی ای؟ اتفاقا چون ظاهر ایمو ها بین نوجوونا تقریبا هنجار شده، اونا خودشونو این شکلی میکنن! هنجار شکنی خاصی در کار نیست!
اگه خب واقعا این جوریه(که چون اطلاعی ندارم نمیتونم نظری بدم)حق با شماس

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از prabd.chess :
من گفتم خودم اطلاعات چندانی از این افراد ندارم و با توجه به حرف هایی که دوستان زدن این افراد آدم های منزوی هستن و طبیعتن افراد اینجوری به خاطر این افسردگی در نحوه ی ارتباطشون با امعه دچار مشکل هستن و با گسترش اون ها طبیعتن در پیشرفت جامعه باعث مشکل می کنن اما اگه امو ها افرادی غیر از این هستند بگید

• لایک
امتیازات: HHH

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از prabd.chess :
اگه خب واقعا این جوریه(که چون اطلاعی ندارم نمیتونم نظری بدم)حق با شماس
منم تحقیقات آکادمیک نکردم در این باره که!! اما چیزی که دارم میبینم اینه.
وگرنه راه های بهتری هم برای اعتراضو اینا هست...

• لایک
امتیازات: L.E

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
منم تحقیقات آکادمیک نکردم در این باره که!! اما چیزی که دارم میبینم اینه.
وگرنه راه های بهتری هم برای اعتراضو اینا هست...
برا اعتراض چه راه دیگه ای رو پیشنهاد میکنی؟من معتقدم ایمو بودن شرط کافی ولی نالازم برای اعتقاد به هنجارشکنیه.موافقی؟

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از prabd.chess :
برا اعتراض چه راه دیگه ای رو پیشنهاد میکنی؟من معتقدم ایمو بودن شرط کافی ولی نالازم برای اعتقاد به هنجارشکنیه.موافقی؟
بستگی داره بر چه هنجاری اعتراض بخواد صورت بگیره.
به نظر من هنجار شکنی باید در راستای مثبت باشه. اما این چه نفعی داره؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
بستگی داره بر چه هنجاری اعتراض بخواد صورت بگیره.
به نظر من هنجار شکنی باید در راستای مثبت باشه. اما این چه نفعی داره؟
چی چه نفعی داره؟هنجار شکنی یا اعتراض به سبک ایمو؟
نه من با هر هنجارشکستنی موافقم

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از prabd.chess :
چی چه نفعی داره؟هنجار شکنی یا اعتراض به سبک ایمو؟
نه من با هر هنجارشکستنی موافقم
اعتراض با امو بودن.
دقیقا چرا با هر هنجار شکنی ای موافقی؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
اعتراض با امو بودن.
دقیقا چرا با هر هنجار شکنی ای موافقی؟
دوتا سوال هست
اولیش:چرا با اعتراض به سبک ایمو موافقم:من معتقدم اونا دارن مسخره بودن چیزی مثل موی سر و مد لباس و این چرت وپرت ها رو با عجیب بودنشون به مردم نشون میدن
دومیش:هنجار:من معتقدم هنجار غل و زنجیر برای فکر کردن ذهن ماست ولی این اشتباهو نکنیا.من نمیگم دقیقا بر خلاف هنجار عمل کنیم(این میشه همه چی=1-*هنجار.ولی اینم باز خودش تعصب و محدودیت برای ذهن و نهایتا دوباره یه جور هنجاره)من فقط میگم به اون جنبش فکر شدید کنیم و به هنجار هر چی بیشتر رایج باشه بیشتر شک کنیم

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از احمدرضا.ج :
من خودم اطلاع چندانی از این گروه ها ندارم اما با اطلاعاتی که از این تاپیک به دست آوردم به نظرم زمینه ی رشد اینا توی مملکت ما خیلی زیاده و رشد اینا ممکنه باعث مشکل در روند رشد(بیشتر اقتصادی منظورم هست) مملکت بشه
به نظرتون چه میشه کرد که جلو رشد چنین جنبش ها و گروه هایی در کشور ما گرفته بشه؟

چه ربطی به اقتصاد داره؟
(با لحن بد خوانده نشود :D)

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از تـــــــــــــــارا :
چه ربطی به اقتصاد داره؟
(با لحن بد خوانده نشود :D)
من با لحن خوب حوندم :D
خوب وقتی شما از جامعه ی خودتون کناره گیری می کنید و یه جورایی از جامعه زده شدید و امیدتون رو از دست دادید طبیعتن هدفی ندارید که برای رسیدن به اون هدف خودتون رو نیازمند به کار کردن ببینید بنابر این به طور طبیعی از کار کردن هم می افتید و اگه این تفکر در جامعه گسترش پیدا کنه جامعه نیروی کار خودش رو از دست میده و رشد اقتصادی مملکت دچار مشکل میشه

• شروع کننده موضوع

FarnazZ

FarnazZ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از ROzhiN :
اعتراض با امو بودن.

یعنی چی اعتراض با امو بودن ؟؟

یعنی من اگه موهامو رنگ کنم ابرو همو بر دارم میشه اعتراض با رنگ کردن و ابرو بر داشتن ??

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از farnazZ :
یعنی چی اعتراض با امو بودن ؟؟

یعنی من اگه موهامو رنگ کنم ابرو همو بر دارم میشه اعتراض با رنگ کردن و ابرو بر داشتن ??

من جواب اون پست قبل رو دادم، پستای بالایی رو بخونید. یعنی هنجار شکنی با امو بودن.

エモボーイ

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادیا
شهر
شیراز

سلام
فکر میکنم این تاپیک مربوط به 1 سال پیش باشه که من داخلش پست ارسال کردم، امیدوارم منو ببخشید، اما دلم نیومد یه جماعتی رو از گمراهی در نیارم.
توضیحات در مورد این حذب خیلی زیاده، من فقط چند بخش اصلی و عمده ش رو میگم واستون.
حذب امو به چندین بخش مختلف تقسیم میشه: اموهای معمولی - ضد اموها - اموهای حرفه ای و افراطی - امو نماها.
اول این رو بهتون بگم که اموها نه اون هیولایی هستن که شما فکر میکنید و نه اون حذبی که داخل بعضی سایت های مزخرف مختلف میگن؛ اگه اموها رو به دسته های بالا تقسیم کنیم، اونوقت شما میشید ضد اموها، من و بعضی از اموهای عادی که وجود دارن و زیاد هم هستن میشیم یه اموی معمولی، اون دسته افراد آشغالی هم که با کارای مسخرشون ذهن شماها رو خراب کردن و شماها رو ضد امو کردن میشن امو نماها و اون دسته افرادی که میبینید خیلی به حزب امو پابند هستند میشن حرفه ای یا همون افراطی.
اول اینکه بهتون بگم که بی ارزش ترین نوع از اون دسته های بالا، امو نماها هستن و بعدش ضد اموها (دست از این تفکرات بردارید و کورکورانه این حزب رو محکوم نکنید و بیشتر از این فرهنگ ایرانی رو زیر سوال نبرید). بیشتر ایرانی ها که هیچ چیز از این حزب نمیدونن، امو رو با نشانه ی موهای تیکه تیکه شده ی پرکلاغی روی صورت ریخته شده میشناسند، در صورتی که اینطور نیست. هرکسی میتونه چنین مدل مویی رو واسه خودش انتخاب کنه و استایل موهاش رو اینطوری ست کنه. اون دسته اموهای معمولی یا خود من، یه سری از عقاید کلی حزب رو دنبال میکنیم و مانند حرفه ای ها یا افراطی ها به همه ی عقاید حزب پابند نیستیم. این رو هم بگم که نسبت اموهای معمولی به افراطی 1000 به 1 هستش، یعنی شما خیلی کم میتونید اموهای حرفه ای رو پیدا کنید. اموها خیلی احساساتی و گوشه گیر هستند و خیلی هم مهربون و بی آزار. شرط ورود به این گروه به نقل از خودشون این ها هست: موهای صاف - ظاهر زیبا - فرهنگ بالا. ----اجازه بدید از این به بعد بگم ما----
ما برعکس ظاهری که واسمون ساختن، خیلی مهربون، منطقی و عاطفی هستیم. موسس این حزب Alex Evans متولد 30 جولای 1989 هستش. اون با یه تفکر جالب یه فرقه ی کوچیک و بی خطر رو بنیان گذاری کرد که در اون زیبایی (حالت موها) و عاطفه (گوشه گیری و تفکر) و فرهنگ صحیح انسانی مد نظر هستش.
در کل اموها خیلی افراد خاص و جالبی هستند و البته کاملا بی خطر برای دیگران. پس فکر کنید و با حس وجدان تصمیم بگیرید که دیگه بیشتر از این ضد امو نباشین. اموها کسی رو به حزبشون دعوت نمیکنن و اصلا واسشون مهم نیست که تعدادشون کمه یا زیاد، اونا فقط به حیات در دنیای خودشون ادامه میدن، حیاتی که خالی از هرگونه دغدغه و بی انصافی و وحشی گریه.
امیدوارم تونسته باشم بهتون راهنمایی کنم و حتی 1 نفر رو از این تفکر غلط دور کنم.

Anahine

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ١
شهر
طهران

در ادامه پست بالا منم بگم كه دقيقا همينطوره
اموها دسته بندي ميشن يه سريا امو پوزر هستند
يني فقط استايل امو هارو تقليد ميكنن
در مورد هنجار شكني و اينام بگم كه اصولا امو ها كاري به كاره جامعشون ندارن كه بخوان اعتراض به جامعه بكنند يا هنجار شكني بكنند
شما يحتمل پانك هارز با امو ها اشتباه گرفتين
دليل اينم كه موهاشونو ميريزن رو چشمشون اينه كه معتقدند دنيا ارزش ديدن نداره
امو ها افراد خلاق و با روحيات ملايم و هنري هستند
اصلا روحيشون به هنجارشكني و اعتراض نميخوره
درست برعكس پانك ها كه خشنند نسبتا هرچند امو و پانك هم شباهت هايي دارند
اين چيزهايي هم كه بعدا به عنوان هنجار شكني ها به امو ها اضافه شد به خاطره آنتي امو ها بودند كه سعي در تخريب حذب داشتند
مثله اعتياد و خودكشي و شيطان پرستي
هرچند بعضي از امو ها ممكنه معتاد هم باشند ولي اين به خاطره امو بودنشون نيست
خلاصه كه اين همه حرص نخوريد كه بعضيا فقط اداشونو در ميارن چون كسايي هم كه ادا درميارن خودشون يه دسته از امو ها هستند
يه دسته هم هستند اموكيد هستند
معمولا ظاهرشون خيلي شبيه امو ها نيست ولي عقايدشون چرا
همون طور كه بالايي هم گفت يه دسته هم هستند امو هاي حرفه اي كه هم عقايد و هم ظاهرشون امو هست
عموما امو كيد ها يا اموهاي حرفه اي آدماي گوشه گيري هستن كه تيپشونم به خاطره دل خودشونه
خيلي دنبال جلب توجه نيستند
فقط اموپوزر ها اينطورين

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

ببخشید لحنم تهاجمی نیست؛ فقط برام این سوال ایجاد شده که چرا ظاهر زیبا ؟
ظاهر زیبا داشتن چ تاثیری بر روند کلی این حزب داره؟
هدف خاصی رو دنبال میکنه آیا؟

بالا