در مورد مايلستون اطلاعات كافي ندارم... پس نظر نميدم!
گلکسی رو بذار کنار اصلا! هنوز واسه سامسونگ زوده بخواد رقیب اینا بشه، در ضمن من هم با دیزایر زد کار کردم هم با گلکسی اس! دیزایر خیلی بهتر بود!به نقل از mamareza :من بین htc و گلکسی اس سامسونگ موندم.

همچین اومده این لینک به یه چیزای ریز گیر داده انگار چی باشه! کلا فرق باتری و اندازست دیگه! اونم به خاطر اینه که دیزایر qwerty داره گلکسی نداره!به نقل از نرگـــ :) ـــس :گلکسی اس خیلی بهتره ! شک نکن ! گذشته از این که من با توجه به گوشیایی که باهاشون کار کردم سامسونگای سری گلکسیُ ترجیح میدم اینم ببین !
+

ببین من با توجه به تعداد برنامه هایی که میشه رو گلکسی نصب کرد و پشتیبانی های نرم افزاریش مطمئنم که گلکسی بهتره.به نقل از Mehrad JJ :گلکسی رو بذار کنار اصلا! هنوز واسه سامسونگ زوده بخواد رقیب اینا بشه، در ضمن من هم با دیزایر زد کار کردم هم با گلکسی اس! دیزایر خیلی بهتر بود!
اما مشکل اینه که گلکسی اس در حال حاضر خیلی تقلبی داره ... بالای 80 %.به نقل از نرگـــ :) ـــس :گلکسی اس خیلی بهتره ! شک نکن ! گذشته از این که من با توجه به گوشیایی که باهاشون کار کردم سامسونگای سری گلکسیُ ترجیح میدم اینم ببین !
+

اصلا موافق نیستم!به نقل از نرگـــ :) ـــس :گلکسی اس خیلی بهتره ! شک نکن ! گذشته از این که من با توجه به گوشیایی که باهاشون کار کردم سامسونگای سری گلکسیُ ترجیح میدم اینم ببین !
+

به نقل از کیمیا.پ :اصلا موافق نیستم!
اندروید واقعا بهتره!!

ولی من در هر حال اچ تی سی و ترجیح میدمبه نقل از Dr.Eniac :فکر کنم گلکسی هم آندرویده سیستم عاملش !