• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماهیت زمان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع anahid_30s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماهیت زمان

ممم... شايد مثلا به خاطر همينه كه كسي كه جايي زندانيه كه هيچ اتفاقي نمي افته و تجربه اي نميكنه,كم كم "زمان از دستش در مي ره" :-?
اما باز نميتونم درك كنم ;D

به نقل از نرگس² :
ممم... شايد مثلا به خاطر همينه كه كسي كه جايي زندانيه كه هيچ اتفاقي نمي افته و تجربه اي نميكنه,كم كم "زمان از دستش در مي ره" :-?
اما باز نميتونم درك كنم ;D
مثالت به نظرم جالب میاد اما من نمیفهممش :-"...
خو نمیتونی درکش کنی چون ذهن ما همون جور که با مکان در آمیخته با زمان هم در آمیخته...مثلا ما میتونیم بینهایت رو درک کنیم؟...من که نمیتونم :-"...چرا؟...چون زندگی انسان با قالب و حد ساخته شده...بنابراین مفاهیم انتزاعی درکش برای ما خیلی خیلی سخته...

منظورم اين بود كه به خاطر همينه كه يه نفر كه تو يه جاييه كه از كل حوادث و تجربه‌ها دوره، كم كم حساب زمان از دستش در مي‌ره!

به نظر من زمان همون چیزی باشه که ما فک میکنیم داریم توش زندگی میکنیم..
یه جورایی زمان یه محیطِ مثِ محیط های مجازی که ما نه میتونیم واردش بشیم و نه میتونیم ازش خارج بشیم..

ذهن انسان محدودیت‌های زیادی داره و یکی از این محدودیت ها ترتیب زمانی قائل شدن برای وقایع هست. به صورت کلی زمان معنا نداره و فقط ساخته و طراحی شده توسط ذهن محدود انسان هست.

من فک می کنم زمان اصلا معنی خاصی نداره فقط یه چیزیه که مردم بتونن زندگی کنن.

• لایک
امتیازات: jzm

راس میکن بالایی ها...درسته زمان فقط روی کره زمین معنی داره ولی این که میگن ما عمرمون نامحدوده هم درسته و وقتی میمیریم دیگه زمان رو نمیفهمیم و چیزی به اسم وقت وجود نداره شاید هم ذهنمون (یا روحمون)بزرگتر میشه!!!!!که اینجوریه!!!

زمان فقط روي كره‌ي زمين معني داره؟

به نقل از آناهید :
خودتون از زمان چه تعریفی دارین یا چه فکری میکنین؟
به نظر من چیزی واقعی هست که بشه حسش کرد یا حداقل آثارش رو دید . ولی زمان دیده نمیشه که هیچ ، آثاری هم نداره ! پیر شدن و گذشت شب و روز آثار زمان نیستن . به نظرم زمان مثل دماست . دوتناییشون یه معیارن . چیزی به نام دما وجود نداره .
به نقل از BLACK HOLE :
اصلا تعریف خاصی نداره..تو فیزیکم میگن فقط حس میشه!
به نظرم این زمان نیست که حس میشه . روند رو به جلو رفتن پدیده ها داره حس میشه .

به نقل از ..AndromedA.. :
زمان اگه همه چی ساکن بشه دیگه وجود نداره!
زمان یه توهمه!

چرا از همن لحظه ای که ساکن شدن زمان ساکن شدنشون شروع شده

یعنی از اولین لحظه ای که ساکن شدن تا الان که ساکنن این لحظه ساکنی با لحظه قبل فرق داره پس زمان گذشته!

Back
بالا