معجزه منطقست؟

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
پاسخ : معجزه منطقست؟

فک کنم بهتره یه چیزی رو مشخص کنم:
این اشتباهه که میگن منطقیه یا نه! این بحث در عرصه فلسفه قرار میگیره.
فلسفه به معنای عام یعنی تبیین عقلانی امور یا چرایی حوادث و دلیل آوردن برای زدودن حیرت انسان اما منطق قوانین حاکم بر مغزه و فکره یعنی چیزی جز قواعد نیست!
پس به نظرم عنوان عوض بشه بهتره. موضوع جالبه و بحث کردن در موردش خیلی خوبه. اگه هدف دار کنید خیلی بهتره..مثلا توضیحاتی در مورد معجزه بدیم و بعد بحث کنیم.

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
پاسخ : معجزه منطقست؟

به نظرم نميشه به هرچيزي كه عقل ما بهش نميرسه بگيم غير منطقي!
معجزه داراي منطق هست، چراكه از قوانين پيروي ميكنه و اينجوري نيس كه مثلا به پيامبري هركاري دلش بخوادبكنه. بلكه اون كسي كه معجزه رو انجام ميده، از قوانيني استفاده ميكنه كه از نظر ما ناشناخته است.
يه مثال ميزنم واسه روشن شدن حرفم. فرض كنيد وقتي نيوتن فهميد كه جاذبه وجود داره، به كسي نگه. بعد ملت رو جمع كنه بگه ببينيد من يه چيزي رو ول ميكنم و خود به خود ميره پايين! ملتي كه از اين قانون خبر ندارن، كار نيوتن رو به عنوان يه جور معجزه ميبينن چون عقلشون جواب نميده در مورد علت اين اتفاق.
اما نيوتن عملا كار غير منطقي انجام نداده، بلكه صرفا از قوانيني كه مطلع بوده،‌استفاده كرده.
اين صرفا يه مثال بود، اما در مورد ساير معجزات هم همين وجه شبه هست، يعني پيامبران يا خدا يا هركسي كه مجعزه ميكنه، كار غير منطقي انجام نميده. مثلا هيچوقت نميتونه كوه رو در يك تخم مرغ جا بده، چون اين كار غير منطقيه ، اما ميتونه مثلا با پرندگان صحبت كنه، چون اين يه علمه و قوانين خاص خودشو داره.

• لایک
امتیازات: NEO
بالا