100% رئال،دوست داشتنی ترین تیمیه که تا حالا تو عمرم دیدم و هیچ تیمی منو مث رئال اونطوری جلوی تلویزیون میخ نمیکنه!و نیز خیلی خیلی برام محبوبه!همه جوره عاشقشم!
بازیشم که حرف نداره،بهترین باشگاه قرن
+لیورپول نیز!با وجود نتایج بد حتی!
کلن یه چیزایی تو این دو تا تیم هست که من تو هیچ تیم دیگه ای نمیبینم!
طرفدار رءال مادرید ب خاطر سبک قشنگ بازیشون و سرعتی ک دارن
و همچنین ستاره های بزرگی ک داره
و راستی در کنارش از تیم پرتغال بخاطر کریسو و نانی و فابیو خیلی خوشم میاد و اسپانیا رو ب عنوان تیم دوم :)
فقط و فقط بایرن مونیخ!!! من از 4 سالگی عاشق بایرن بودم!!!!
با باختاش گریه میکنم و با برداش کلی حال میکنم!!!!
بایرن بهترین تیم دنیاست!!!!!! سبک بایرن حتی تیمی مثل رئالم جلوی خودش تسلیم میکنه!!
بایرن تیمیه که واقعا,همیشه خوبه!!!!! همیشه عالیه!!!
چلسی و بارسا رو زدم میدونم به نظر خیلیا عجیبه و قابل قبول نیس اما به نظر من تناقضی وجود نداره
چلسی تیمیه که من از 10 سالگی تا الان بازیاشو دنبال کردم و اولین تیمی که به طور جدی هوادارش شدم کلی خاطره های تلخ و شیرین هم باهاش دارم
دلیلش هم اون زمانی که من شروع به طرفداری چلسی کردم دوره ی درخشش لمپارد تری و دروگبا و اسین و ... بود ترکیب سرعت و قدرت عالی بود
من به خاطر بازی این بازیکنا اول طرفدار چلسی شدم و هنوز هم شماره 1 برام چلسیه فقط
اما بارسا بازیکن های با تکنیکش و روش بازی شون رو دوست دارم و فکر نمی کنم چون چلسی و بارسا با هم برخورد هایی داشتن
که خوشایند نبوده (بخصوص برای چلسی اشاره به 2009) نباید یه طرفدار چلسی بارسا رو دوست داشته باشه یا بلعکس رقیب بودن دلیل قبول نداشتن
تیمی نیست